פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני ממש מקווה שזה לא יהפוך לNFS...אני מסכים שכרגע זה נראה שזה בדרך לשם...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים יגיע רגע ואפילו IW לא תוכל להציל את הכותר... ואקטיביז'ן תידפק קשות, כי החלב של COD ניגמרלפחות לIW יש רעיון למשחק אחר שהוא לא COD... רק שACTIVISION עומדת בדרך למימושו
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לפחות לIW יש רעיון למשחק אחר שהוא לא COD... רק שACTIVISION עומדת בדרך למימושועל איזה רעיון אתה בדיוק מדבר?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תראו בCOD7 הם יוכלו לרכב על הגל של הזיהוי תנועה בגרסאות הHD (בעיקר הפוינטר ופחות הזיהוי תנועה עצמו ) בWII זה פועל מצוין אבל הגרפיקה ברמה ירודה מעבר לזה אין לי מושג מה הם יעשו בCOD8 ? מה מנוע גרפי חדש ? לא חושב שזה יעזור
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לפני ההכרזה על פיתוח COD4 מנכל אינפיניטי היה מדבר רבות על כך שנימאס לאינפיניטי מCOD ושהסדרה מוצתה כבר. כמו כן הוא הזכיר שיש לחברה כמה רעיונות למשחקים יחודיים שהם לא COD. כניראה אחר כך ACTIVISION הפעילה את הצנזורה שלה...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אין מה לאיים על החברה בלהוריד את המשחק.מי שמוריד את המשחק מקבל רק חלק קטן ממנו - הסינגלפלייר, הכיף האמיתי הוא במולטי
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תתפלא אפשר לשחק במולטי גם אם אין לך מקורי... רק מה אתה צריך להתמודד עם 6000 ערבים וצ'יטרים
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים זה נכון, אבל יש המון סידיקייז שהם כבר "נגנבו" בשיא המהירות והם כבר תפוסים.אז רוב הסיכויים שתשחק ברשת דיי חלשים.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני יודע... אבל אתה צריך cd key בשביל לשחק ברשת, גם בפרוץ, ואם ה-cd key כבר תפוס אז אכלת אותה.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים בוא אני אגלה לך סוד קטן, בפרוץ הסידיקי, כל עוד הוא עובר את הבדיקה המקומית 99.99999999999% שלא תיתקל בשרת פרוץ שיגיד לך שהוא בשימוש
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הוא צודק, אם חודש מקסימום שתיים אחרי שהמשחק יוצא אתה לא תוכל לשחק רגיל ב MU (ברשת פרוצה) בדיוק כמו אחד שקנה את המשחק אז אני צינצנת.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לפני ההכרזה על פיתוח COD4 מנכל אינפיניטי היה מדבר רבות על כך שנימאס לאינפיניטי מCOD ושהסדרה מוצתה כבר. כמו כן הוא הזכיר שיש לחברה כמה רעיונות למשחקים יחודיים שהם לא COD. כניראה אחר כך ACTIVISION הפעילה את הצנזורה שלה...הסדרה מוצתה מזמן כמו שפוקימון מוצתה מזמן אבל כל עוד קונים סדרות כאלו במיליונים למרות שיש לפחות גירסה אחת בשנה זה לא יפסק COD4 עוד היה מובן כי גם שינו את תקופת הזמן וגם היה שדרוג גרפי משמעותי COD5 וCOD6 די חסרי תועלת ובכל זאת הרבה אנשים קנו את 5 והרבה יקנו את 6 כמו שקונים את פיפה \פוקימון\וכל סידרה ממוסחרת ממוחזרת אחרת
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים איך לאינפיניטי נמאס מהסדרה אחרי ההצלחה הגדולה של CoD1 וCoD2? (שעד היום אני חושב שהוא המשחק הכי טוב בסדרה ובכלל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.