עבור לתוכן

ספקית אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין.

כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך.

המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט.

אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ.

ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות.

לאיזה חברה להצטרף?

חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך?

תודה רבה,

ליאור.

פורסם

בשביל מה יש פורום רשתות ואינטרנט? תקרא קצת דיונים שם.

פורסם
  • מחבר

קראתי ועוד לא הבנתי אם 014 חסמו שיתוף קבצים או שזאת הייתה בעיה זמנית.

פורסם

זאת שאלה טובה. באופן אישי אני מרגיש שיפור מאוד רציני איתם, חוץ מבשעות העומס, אבל גם אז אני מקבל מעל 200KB/S ככה שזה בסדר.

אני מניח לפי השקט ששורר שם שלעוד אנשים העניין הסתדר.

אבל בכל מקרה, זאת לא אינדיקציה שזה לא יקרה בעתיד שוב או שזה לא יופיע אצל ספקית אחרת.

אני באופן אישי לא מתחייב יותר לספקית אינטרנט בחיים (אחרי שתגמר לי התקופה הנוכחית).

פורסם
  • מחבר

גם פה צריך להצטרף לחבילת גיימרים בשביל להנות מרוחב פס שגם ככה הייתי אמור לקבל או שמספיקה חבילה רגילה?

פורסם

העיצה שלי היא פשוט לא להתחייב. התשלום בד"כ יהיה קצת יותר גבוה (בסדר גודל של כ10 שח' לחודש). תנסה חודשיים שלושה ואחרי כן תחליט אם אתה רוצה להשאר או לא.

אם אחרי תקופת ניסיון אתה לא בטוח אתה יכול לבקש להתנתק, סביר להניח שיציעו לך מחיר אטרקטיבי כדי להישאר.

הכח היחיד שיש ללקוח במשא ומתן הוא האיום להתנתק, כך שתקופת התנסות ללא התחייבות יכולה להיות יותר זולה בטווח הארוך מהתחייבות בהתחלה.

כשאני עזבתי את ברק עברתי ל014, הציעו לי מחיר 60 שח' ללא התחייבות או 50 עם התחייבות לשנה. אחרי חודשיים החלטתי לעבור לאקספון שם הציעו לי 33 שח' ללא התחייבות. כשאמרתי ל014 שאני רוצה להתנתק הציעו לי להוריד את המחיר ל33 עם התחייבות לשנה. בסוף עברתי בכל מקרה כי רציתי לנסות את אקספון אבל המסקנה שלי היא שכשאתה עובר חברה אף פעם אל תתחיל מהתחייבות - זה עולה יותר בטווח הארוך!

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא עונה על השאלה שלי.

האם להצטרף לבב"ל או שיש חלופה עדיפה?

אם אין חלופה עדיפה, במסלול רגיל או גיימרים?

פורסם

יש לי 5 מגה מסלול רגיל ואף פעם לא הגבילו לי את המהירות (מוריד בביטורנט) ובמשחקים יש פינגים דיי טובים (בשביל ישראל)..

עריכה:

שכחתי לכתוב שאני בבזק :smile1:

פורסם

אני מנוי באקספון, למיטב ידיעתי הם הכי זולים וללא התחייבות. היה לי איזה שבוע איתם שהם חסמו לי את הגישה לטראקר בביטורנט, אבל עכשיו הכל עובד יופי. הם זולים ובלי התחייבות, תנסה אותם.

פורסם

עד כה (ונכון לעכשיו) אין לי הגבלות הורדה בORANGE.

פורסם

כמו שאמרו

014 מוכחת שהיא טובה - עם כמה בעיות איטיות פה ושם

018 הכי זולים - אבל ספק מאוד קטן עם רוחב פס קטן בהתאם אבל בלי עיצוב תחבורה

ORANGE לא באמת זולים אבל חברה גדולה והמהיריות מאוד טובות

את השאר - תשכח מהם - זבל של ספקיות

פורסם

אני בבזק בינלאומי, חבילת 5 מגה.

לפי מיטב ידיעתי, אין הגבלת מהירות לשיתוף. מוריד לעיתים קרובות במהירות המקסימלית, בכל תוכנות השיתוף.

אני משלם 50 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה, מחיר הוגן לכל הדעות.

אבל:

מכיוון שאני משחק הרבה, ניסיתי חבילת גיימר. הפינגים לאירופה היו לרוב באיזור ה250 ומעלה, כשב10% מהזמן (יותר בשעות העומס), זה עלה ל500 ומדי פעם במשך כמה שניות גם לכמה אלפים.

אחרי מספר שעות עם מספר תומכים במשך כמה ימים, ואחרי שהבינו שאי אפשר לעבוד עלי, הודו שיש תקלה שנמשכת כבר חודש!!! בשרתים שלהם. והם לא טרחו להודיע לאף אחד, וגם מנסים לשקר לאנשים, וכנראה שבד"כ גם מצליחים.

אז תעשה את החשבון שלך.

פורסם

כמו שאמרו

014 מוכחת שהיא טובה - עם כמה בעיות איטיות פה ושם

018 הכי זולים - אבל ספק מאוד קטן עם רוחב פס קטן בהתאם אבל בלי עיצוב תחבורה

ORANGE לא באמת זולים אבל חברה גדולה והמהיריות מאוד טובות

את השאר - תשכח מהם - זבל של ספקיות

אם קח אז הדירוג צריך להיות:

1. אורנג' [יקרה יותר אבל מספקת את מה שקונים ממנה- השאלה עד כמה יקרה יותר..]

2. 014

3. 018

ראיתי שאורנג' מספקת ראוטר בתקן n - יש מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך הוא?

פורסם

יש לי חשבון באקספון ואורנג'.

ת'אמת שמשניהם אני מרוצה מאוד !

מה שכן שמתי לב בבדיקת מהירות מול אתרים כמו RAPIDSHARE למיניהם - הם שווים - אבל רק ביחס.

על כל אתר שמצאתי שאיטי יותר באורנג', מצאתי אתר כנגד שאיטי יותר ב018.

פורסם

באיזה ספק הרגשת שראפיד איטי יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים