עבור לתוכן

כרטיס רשת בחיבור USB - עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב נייד של HP עם כרטיס רשת אונבורד (מערכת הפעלה XP PRO) שככל הנראה התקלקל.

אני חווה ניתוקים מתמידים (בחיבור קווי) כאשר אני מתחבר לאינטרנט.

החיבור הוא חיבור אוניברסיטאי בב"ש (מעונות) כשהיום ושבוע שעבר מנסה איש תמיכת מחשבים לעזור לי בבעיה כאשר מופיע לו בלוג של הסוויצ' שמשום מה הסוויצ' מנתק אותי בגלל שגיאה כלשהי (לא מפורטת השגיאה).

המחשב עדיין באחריות אבל עד סוף אוגוסט אני לא אצליח להביא אותו למעבדה ולהישאר כמעט בוודאות כשבועיים בלי מחשב (השירות הנפלא של HP...)

חשבתי אולי לקנות בעלות של עד 200 ש"ח , כרטיס רשת 10/100 או אפילו 10/100/1000 אם קיים שמתחבר בUSB למחשב.

האם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה?

עריכה:

כמובן שאני מחפש כרטיס רשת שיתחבר בכבל רשת רגיל לחלוטין, RJ45 אם אני לא טועה...

פורסם
  • מחבר

זו -- http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=11 -- רק דוגמא אחת. חפש ב-ZAP "רשת USB" ותקבל עוד הרבה אופציות אחרות במגוון מחירים.

תודה על התשובה.

יש הבדל בין מה שאתה הבאת לי לבין זה: (חוץ מהמחיר.. :) )

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_221_812&products_id=15915&PHPSESSID=02ce6adcf97cac96fcd712e44ffc436d

או זה:

http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=1466&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=75&aff=〈=HE

עריכה:

יש לי עוד שאלה , האם חיבור כרטיס רשת דרך USB 2.0 מגביל או יוצר "צוואר בקבוק" לעומת חיבור דרך ממשק PCI או במקרה שלי אונבורד על הלוח?

פורסם

אני לא מכיר את הכרטיסים הללו לעומק כך שאני לא יודע להגיד לך אם יש הבדל משמעותי בינהם. מה שאני הבאתי ב-LINK הוא מוצר סיני ג'נרי -- השניים שאתה הבאת הם של מותגים שבטח יש להם קצת יותר תמיכה ושירות. קח בחשבון שהמתאם של TREDNET (השני שהבאת) תומך גם ברשת של 1G -- האם אתה זקוק לכך?

כרטיסי USB מעמיסים ישירות על ה-CPU של המחשב לעומת כרטיסי PCI שמעמיסים רק על ה-BUS של המחשב. המשמעות היא שכרטיס USB צורך יותר משאבים ואתה תראה יותר עומס על המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הכרטיסים הללו לעומק כך שאני לא יודע להגיד לך אם יש הבדל משמעותי בינהם. מה שאני הבאתי ב-LINK הוא מוצר סיני ג'נרי -- השניים שאתה הבאת הם של מותגים שבטח יש להם קצת יותר תמיכה ושירות. קח בחשבון שהמתאם של TREDNET (השני שהבאת) תומך גם ברשת של 1G -- האם אתה זקוק לכך?

כרטיסי USB מעמיסים ישירות על ה-CPU של המחשב לעומת כרטיסי PCI שמעמיסים רק על ה-BUS של המחשב. המשמעות היא שכרטיס USB צורך יותר משאבים ואתה תראה יותר עומס על המחשב.

בעיקרון , הרשת שאני מחובר אליה באוני' היא 1G , עד היום היה לי 10/100 ככה שזה לא שינה לי הרבה (אני מוריד על 64Mbit/s +/-) , אמור להיות הבדל כלשהו אם אני אחבר 1G או שזה יהיה מוגבל על ידי השרת?

פורסם

הגבול התיאורטי של USB 2 הוא 480 mbps , אבל לדעתי צוואר הבקבוק יהיה קודם בשרת (אני מניח שלא נותנים לכם פס של 1 ג"ב :) )

פורסם
  • מחבר

הגבול התיאורטי של USB 2 הוא 480 mbps , אבל לדעתי צוואר הבקבוק יהיה קודם בשרת (אני מניח שלא נותנים לכם פס של 1 ג"ב :) )

האמת שנותנים אבל רק באתרי האוני'/FTP של האוני' , כמו שרשמתי , אני מוריד כ8 מגהבייט בשנייה (64 מגהביט בשנייה) מראפידשייר וכד'

בכל מקרה , אין טעם אז לקחת את ה1000 מאחר וזה מיותר לחלוטין ולא שווה את התוספת במחיר , נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים