עבור לתוכן

The Saboteur - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

מעניין אם הוא יעזור לאלו שיש להם X1K SERIES, כי המשחק אפילו לא עולה עם הכרטיסים האלו (X1800,X1900,X1950)

• תגובות 100
  • צפיות 16.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המשחק רק משתפר ומשתפר ככל שממשיכים בעלילה, לדעתי משחק מעולה. :xyxthumbs:

פורסם

מעניין אם הוא יעזור לאלו שיש להם X1K SERIES, כי המשחק אפילו לא עולה עם הכרטיסים האלו (X1800,X1900,X1950)

עדיין לא עובד.. (X1950PRO)

פורסם

אני גם לא רואה סיבה שזה יעבוד.

בכל מקרה, ה-PATCH סידר את התקיעות, המשחק בינוני לטעמי, חסר בו משהו בשביל להיות ממש כיפי, עדיין מעביר את הזמן קלות

פורסם

או, אני רואה שגם כאן בת'רד התחילה תנועת התנגדות! התנגדות לאנשים רעים שחושבים שהמשחק לא טוב מספיק :)

זה אחלה משחק, אני אפילו אסתכן ואומר שאני נהנה לשחק בו יותר מאשר מ-GTA 4.

כל אותן מטרות FreePlay, שהן מטרות שלא קשורות לעלילה של המשחק (אנטנות, מגדלי שמירה, עמדות נ"מ, טנקים וכו'), ממש מגניבות וזה תמיד כיף להסתכל על מגדל שמירה באמצע העיר ולחשוב איך לתקוף ולפוצץ אותו.

ב-GTA זה היה נחשב משימה שלמה וכאן זה סתם משהו שאתה עושה מתוך שעמום (ורצון לכסף כמובן).

והקטע עם הצבע והשחור לבן הוא לא סתם "חביב" כמו שכמה חוליגנים כאן אמרו, אלא משהו מגניב ביותר שממש עוזר להכניס אותך לאווירה ששוררת באותו איזור.

פורסם

הבעיה של המשחק הוא שהוא יבש וחוזר על עצמו

כל כך חיכיתי לפאצ' ועכשיו ששיחקתי יותר במשחק רואים שהוא יבש

פורסם

אני רואה שהדיעות לגבי המשחק די במחלוקת... אני מאמין שאם המשחק היה מקבל את ההייפ (שהוא לא קיבל כלל) של כותרים גדולים כמו GTAIV או ASSASSIN'S CREED הוא היה מצליח יותר מזה, זאת כמובן במקרה ולא היינו נתקלים בבעיית הפאטצ' עם כרטיסי ATI וביצועים לא הוגנים.

פורסם

דווקא לי היו ציפיות גבוהות מהמשחק , בסרטונים שהראו בGT נורא התלהבתי אבל הוא פשוט איכזב...

פורסם

דווקא לי היו ציפיות גבוהות מהמשחק , בסרטונים שהראו בGT נורא התלהבתי אבל הוא פשוט איכזב...

נאלץ להסכים, אם היה משחק השנה שהגזימו עם עם הטריילר והסרטוניי pre-release שלו זה המשחק.

פורסם

אני הפתעתי לטובה.

התחלתי לשחק במחשבה שזה כנראה עוד משחק sandbox בינוני, אבל לא.

האווירה מאוד טובה והעלילה די מעניינת, אהבתי את הקטע שחוזרים כמה חודשים אחורה ורואים את ההשתלטות של הנאצים.

הstealth לא משהו אבל בכל זאת משחק די טוב.

7.5 (כמו שקיבל בGS) לדעתי צייון ראוי.

פורסם

היי

יצא פאטץ תקין שמתקן את המשחק על מערכת הפעלה WIN7 , עובד 10 , המשחק הזה לפי דעתי מאוד מושך לשחק בו , הרחובות הנופים של צרפת , זה ממש מדהים איך שהם עשו זאת , לפי דעתי משחק עם תוכן וגרפיקה מעולה .

רוני

פורסם

המשחק רק משתפר ומשתפר ככל שממשיכים בעלילה, לדעתי משחק מעולה. :xyxthumbs:

בהחלט...

רוני?

קצת נסחפתה לא? הגרפיקה והסאונד הם החוליה החלשה! וזה דיי ברור פה לרוב.

אבל יחסית המשחק מאד מעניין כמו כן גם העלילה שלו :silly:

פורסם

היי

הגעתי לשלב שאני כבר לא רואה בעיגול (מפה) נקודות מיפגש , יכול להיות שסימתי את המשחק?

רוני

פורסם

**ספויילר**

השלב האחרון הוא על מגדל האייפל, אם סיימת אותו אז סיימת את המשחק

אם לא תסתובב קצת ברוחב ואיזה שליח יתן לך מכתב שימשיך לך את המשימות בעלילה..

פורסם

היי

את המשימה על מיגדל אייפל כבר סימתי ברגע שיריתי בנאצי , אז באמת ראיתי כתוביות רצות של סיום מישחק, אבל לאחר זאת המשחתי לשחק עוד במשימות שונות עד שאני כבר לא רואה על המפה נקודות מיפגד.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים