עבור לתוכן

מבקש המלצה לרואוטר טוב לתשתית כבלים של הוט+בזק בינלאומי...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, פעם פתחתי פה דיון ורשמתי שיש לי בעיה עם האינטרט שהוא כל כמה דקות או כמה פעמים בשעה פשוט מתנתק.

הבנתי שהבעיה היא בראוטר כי בחיבור ישיר של מודם MOTOROLA (של הוט) למחשב אז הכל בסדר ואין ניתוקים.

הראוטר שיש לי הוא - 3COM 3CRWER-75...

אמרו לי שהבעיה עם הראוטר שלי היא כנראה בגלל המפרט הפנימי(שהעומס גם של גלישה ושל הורדות במקביל הוא זה שגורם לניתוקים) - לכן אני צריך ראוטר עם מפרט פנימי יותר חזק, האם זה הגיוני? כי מה שמוזר שלפני כחודשיים הכל היה בסדר אבל בזמן אחרון פתאום הופיעה הבעיה הזאת של ניתוקים...

הנה דוגמה הכי קטנה - אני מנסה לעלות תמונה(שנמצאת אצלי על הדסקטופ) לאתר מסוים, זה רושם לי באתר "טוען" ואז פתאום בהגדרת ISP GATEWAY של ראוטר אני רואה DISCONNECTED במקום CONNECTED! והעלה נכשלת - אחרי זה הראוטר מתחבר בחזרה ורשום CONNECTED! ואני עושה את זה אפילו בלי להוריד דברים במקביל! בחיבור ישיר את הבעיה הזאת!

וגם בזמן גלישה+הורדה במקיבל הניתוקים הם כל הזמן!

יכול להיות שמשהו פנימי בראוטר נדפק? האם שווה למסור לבדיקה ותיקון או שיותר זול לקנות חדש ויותר חזק?

ברצוני להחליף אותו בראוטר אחר שמתאים לחומרה שיש לי - מודם מוטורולה של הוט, תשתית הוט,ספק בזק בינלאומי...

חשוב שהראוטר יהיה חזק גם אלחוטית וללא בעיה יעביר אותו גם דרך כמה קירות...

כמו-כן ברצוני גם שפתיחת פורטים בשביל כל מיני תוכנות שיתוף לא תהיה בעיה...

מודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

החיבור שלך לנתב חוטי או אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

החיבור שלי הוא אלחוטי, אבל גם בחוטי יש את הבעיה הזאת....

מישהו? המלצות לראוטר?

פורסם

נראה לי שהבעיה פשוט נמצאת בהגדרות של הנתב.

תיכנס אליו ותראה מה מוגדר בו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהבעיה פשוט נמצאת בהגדרות של הנתב.

תיכנס אליו ותראה מה מוגדר בו.

כבר ניסיתי כל מה שאפשר....ללא הצלחה...

פורסם

לפי התיאור שלך מסתמן שיש בעיה בחיבור של הכבלים. תרים טלפון לתמיכה של HOT ותבקש שיבדקו את הקו שלך וישימו אותו למעקב של מספר ימים -- יכול להיות שיש בעיות עוצמה באזור שלך.

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור שלך מסתמן שיש בעיה בחיבור של הכבלים. תרים טלפון לתמיכה של HOT ותבקש שיבדקו את הקו שלך וישימו אותו למעקב של מספר ימים -- יכול להיות שיש בעיות עוצמה באזור שלך.

כבר בוצע.

גם בדיה של ראוטר 24 שעות - ללא תקלות.

וגם העוצמות של הקו בסדר גמור.

מה שמוזר שבחיבור ישיר למחשב אין את הבעיה הזאת...

פורסם

OK. אתה מחובר לספק האינטרנט בחייגן? אם כן הייתי מבקש חיבור ללא חייגן. חיבור כזה הוא בדרך כלל יציב יותר במיוחד עם הנתב של 3COM.

פורסם
  • מחבר

OK. אתה מחובר לספק האינטרנט בחייגן? אם כן הייתי מבקש חיבור ללא חייגן. חיבור כזה הוא בדרך כלל יציב יותר במיוחד עם הנתב של 3COM.

אני מחובר ללא חייגן כבר המון זמן, לפחות איזו שנה אם לא יותר ורק בחודש אחרון התחילה הבעיה הזאת...

פורסם

תנסה לעשות עדכון קושחה, פתר לי הרבה בעיות.

פורסם
  • מחבר

תנסה לעשות עדכון קושחה, פתר לי הרבה בעיות.

לא עזר - עשיתי עד האחרון.

פורסם

אם זה נתב שמיובא על ידי איסטרוניקס, ואין לי מושג איך תבדוק את זה, יש להם עדכון קושחה שלא זמין סתם ככה ברשת והוא משפר את בעיות התאימות מול הכבלים בעיקר.

פורסם
  • מחבר

סבבה, בטוח אין את העידכון הזה באינטרנט?

אשמח לעוד תגובות בנושא הבעי שתיארתי....

פורסם

לי היו הרבה בעיות עם הנתב הנ"ל עד שמיקמתי אותו בסביבה מאוררת, הוא פשוט סבל מהתחממות יתר.

חוץ מזה הוא לא מעודכן ועובד עם הוט ואינטרנט של בזק בינלאומי ללא חייגן(מודם של תומסון).

פורסם
  • מחבר

לי היו הרבה בעיות עם הנתב הנ"ל עד שמיקמתי אותו בסביבה מאוררת, הוא פשוט סבל מהתחממות יתר.

חוץ מזה הוא לא מעודכן ועובד עם הוט ואינטרנט של בזק בינלאומי ללא חייגן(מודם של תומסון).

האמת שאצלי הוא דווקא די מאוורר, ולא כזה חם למגע...

אצלי עובד עם מודם של מוטורוללה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים