פורסם 2009 במאי 916 שנים אהלן,יש לי שאלה שתמיד מציקה לי..האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים יש שני נתונים שלא ציינת -- האם אתה מאחורי נתב ומה מערכת ההפעלה במחשב.לטעמי:1. אם אתה מאחורי נתב אין צורך בשום FIREWALL בתוכנה, ללא תלות במערכת ההפעלה שיש לך על המחשב.2. אם אתה לא מאחורי נתב ומערכת ההפעלה שלך היא XP -- תשתמש בתוכנת FIREWALL של צד שלישי. אני ממליץ על KERIO שלא זוללת משאבים וקלה לשימוש (http://www.netcheif.com/Articles/Kerio/kerio.htm). אם מערכת ההפעלה שלך היא VISTA, ה-FIREWALL שלה יספיק לך.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר אני משתמש בנתב אבל עשיתי DMZ למחשב שלי.. ככה שזה לא נחשב כ-FW.מה שכן, הפיירוואל של ווינדוז XP ממש גרוע?
פורסם 2009 במאי 1516 שנים אני ממליץ על Firewall גם כאשר המחשב נמצא מאחוריי נתבקיימים מקרים בהם צריך לחסום תקשורת יוצאת - ואת זה נתב לא עושה by definition .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.