פורסם 2009 במאי 916 שנים יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה.עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/שמאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל.התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב.מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE.אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירותיש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????
פורסם 2009 במאי 916 שנים האמת שזה משהו שגם אני הייתי שמח לבדוק. אני עם 012/015 ומוגבל לבערך 20-30KB כבר יומיים(ללא חשבון פרימיום).מישהו כאן מבזק בינלאומי/נטוויז'ן/ברק/018 שמצליח להוריד במהירות גבוהה יותר?הנה לינק לדוגמה(אינני יודע אפילו מה הוא מכיל, רק בשביל בדיקת מהירות): http://rapidshare.com/files/127514246/PoshLia_Photos.rarדרך אגב, אם יש לך חשבון פרימיום, תוריד פשוט דרך מנהל הורדה(IDM,FG לדוגמה) ופשוט תבחר לפצל הורדה לכמה הורדות(ואז לא תהיה לך בעיה לנצל את מרבית רוחב הפס שלך).
פורסם 2009 במאי 916 שנים יש לי גם פרמיום של רפיד4 מגה בזק בין לאומיאני כמעט תמיד מוריד ב סביבות ה 500 בדרכ יציב על 530...מגיע לפעמים ל600פעם ב..ממש לא הרבה פעמים זה פתאום יורד לכמה עשרות או אזור ה 200..על 5 מגה אתה אמור להוריד באזור ה 625..החישוב זה 5000 קילו לחלק ל 8..
פורסם 2009 במאי 916 שנים גם לי זה קרה אתמול כמה פעמים(עם פרימיום).. לפעמים איטיות מחרידה לפעמים מהירות כמו שצריך ולפעמים בכלל קיבלתי הודעה מהמנהל הורדות שיש לי בעיה באחד מהדברים הבאים: אני לא מחובר לאינטרנט/פיירוול/ DNS..אני ב014 היום לא ניסיתי
פורסם 2009 במאי 916 שנים ניסיתי את הקובץ מוריד במהירות מקסימלית.אני בהוט ובב"ל. בחבילה של 1.5Mb מקבל בערך בין 180-190.
פורסם 2009 במאי 916 שנים הורדתי את הקובץ הנ"ל דרך חשבון פרימיום במהירות ממוצעת של 350KB כאשר ברקע אני מוריד קובץ אחר במהירות של 30KB (לא דרך RS). חיבור 5MB דרך הוט ובזק בינלאומי. נ.ב. בדקתי את תוכן הקישור ומדובר בתוכן קינקי בהחלט...
פורסם 2009 במאי 916 שנים לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה דומה עם נטויזן013. ההורדות היו לעיתים ממש איטיות (לא עוברות 40-50), היו נפסקות באמצע ומתחילות רק לאחר כמה דקות שוב (הכל עם חשבון פרמיום). אחרי שבדקתי עם החשבון שלי על המחשב אחר וראיתי שהכל בסדר, ובדקתי על המחשב שלי עם חשבון אחר וראיתי שזה תקוע ובדקתי MU עם חשבון על המחשב שלי והכל היה בסדר - הבנתי שיש איזושהי בעיה עם RS. עשיתי טרייסים ופינגים וכל מיני שטויות וראיתי שיש נפילות וטיימאאוטים אצל הספקית, דיברתי עם שירות לקוחות ואמרו לי שיש תקלת איטיות ידועה על השרתים שלהם ושזה ידוע ושהם עובדים על פתרון - בקשו ממני להיות סבלני ואחרי שבוע וחצי או שבועיים הכל נפתר. מאז לא היו לי בעיות. מקווה שהעניין יעזור לכם.
פורסם 2009 במאי 916 שנים גם אני משתמש פרמיום עם 012, שמוריד בדרך כלל על 600 KBPS, ביומיים האחרונים 100 (אני מוריד 6 הורדות במקביל). מקווה שהבעיה תיפתר כמה שיותר מהר.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים גם אני ב אינטרנט זהב ו 012 והבוקר המהירות בראפיד היתה איטית מאוד משהו כמו 30 יש לי חיבור של 2.5 מגה אבל עכשיו זה יחסית בסדר לצהריים משהוא כמו 60-70
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אז זה המצב,כרגע ניסיתי פעמיים להוריד כמשתמש חינמי (לא עברתי את ה15 אפילו) וגם את כל השרתים כמשתמש PREMIUM וגם שם, כולם מתחת ל 20קס/שניסיתי שירות אחר (NETLOAD ו EGOSHARE) ובשניהם קיבלתי 150+ שזה די סביר בהתחשב שזה בשעות הערב.אינני יודע עדיין אם הבעיה היא אצל RAPIDSHARE או אצל 012, כנראה אצטרך לדבר עם שירות לקוחות ולבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.