פורסם 2009 במאי 916 שנים תקשיבו אתמול התחילה לי שוב בעיה שהייתה לי בעבר יש לי שרת לאחוטית בבית הנייד מחובר אליה והכל עובד שם חלק והכל ! אבל המחשב השני מחובר גם האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל לא נכנס לאיסיקיו לאינטרנט כלום הוא מראה לא ניתן להציג דף זה הבעיה היא שהpackets שלי עומדים על 567 בsent ו369 ב received שזה בחיים לא היה לי ככה בדרך כלל זה על 50 מיליון ככה עזרה בבקשה
פורסם 2009 במאי 916 שנים אתה חייב לספק יותר פרטים משמעותיים כמו מערכת הפעלה ואפן החיבור על מנת שאפשר יהי לתת לך כיוון של פתרון לפחות.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר מערכת הפעלה : Win Xpחיבור : אלחותי עם ראוטר של 3COMאופן החיבור זה רגיל מהראוטר למחשבאיזה פרטים אתם עוד צריכים כרגע אני מחובר מהנייד ועובד פה אינטרנט טוב אבל במחשב השני שלי זה לא עובד בכלל הוא מראה שיש חיבור אבל האינטרנט אינו מגיב !ניסיתי לחבר מהתחלה הכל אבל ה packets נמוכים לא יודע למה =/ אמרו לי שבגלל זה האינטרנט אינו מגיב אמרו לי שזאת בעיה עם החיבורים !
פורסם 2009 במאי 1016 שנים רגיל זה חוטי או אלחוטיי ?בכל אופן קיבלת IP של הרשת שלך ?ניסית לעשות פינג לIP של הנתב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.