עבור לתוכן

יש ראוטר אלחוטי 802.11n שמגיע עם אפשרות 10/100/1000 קווית?

Featured Replies

פורסם

אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע).

אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע?

בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה.

כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.

פורסם

יש סיבה מיוחדת שהנתב הזה בזאפ עולה 500 ומשהו ובאתרים שלא מופיעים בזאפ 300 ומשהו?

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל עם דגם אחר...

פורסם

זה בסה"כ סוויטצ' שמשולב לנתב שלך.

תשרשר סוויטצ' ג'יגהביט אליו ויש לך גם חיבור קווי מהיר עכשיו.

פורסם

סעמק כל הזמן הזה התבלבלתי בין ה 6524N ל 6574N...

פורסם
  • מחבר

תשרשר סוויטצ' ג'יגהביט אליו ויש לך גם חיבור קווי מהיר עכשיו.

כן אבל זה סתם עוד מכשיר חשמלי שעולה עוד 220 ש"ח ולוקח עוד שקע.

אבל זה אפשרי.. לקנות ראוטר 802.11n עם 10/100 ב-250 ש"ח בערך ולשלב אותו עם סוויטצ' כזה.

זה יוצא זול יותר מאשר הנתב שהציעו כאן.

בהתחשב בכך שאצטרך גם לקנות כרטיס רשת תואם בעוד איזה 180 ש"ח כל העניין יוצא כבר 650 ש"ח, ואני מתחיל לתהות אם זה שווה את זה בשביל 1080P שלא בטוח שאבחין בו.

אני פשוט שוקל כרגע טלוויזיה לחדר שינה ותוהה אם בכלל להשקיע מעט יותר וללכת על מסך FHD לעומת HDR.

פורסם

מהכסף תשכח אבל תישאר עם המוצר

אני מציע לך לשדרג. לאדימקס יש ציוד טוב.

פורסם

כן אבל זה סתם עוד מכשיר חשמלי שעולה עוד 220 ש"ח ולוקח עוד שקע.

אבל זה אפשרי.. לקנות ראוטר 802.11n עם 10/100 ב-250 ש"ח בערך ולשלב אותו עם סוויטצ' כזה.

לדעתי זה יצא בערך אותו דבר, סוויצ' 1000 עולה לא מעט...

פורסם

צ'מע יש לך את ה-D-link DIR-655 עם הביקורת המקיפה בסטיקי. גם הוא יכול להיות בחירה לא רעה, על אף שוב, זו השקעה כספית של מעבר ל300-400 שקל....

פורסם

אצלי בG גם 720P לא עובד , ושמים לב בין HD ללא HD.

מה שכן כדאי לך לחפש בEBAY שם בדרך כלל יותר זול

ואם אתה בקטע של דברים מעוצבים תחפש שם נתב של APPLE של גיגה ביט

פורסם

יש גם Linksys WRT310N

עובד איתו כמה חודשים טובים

פורסם
  • מחבר

ברור שבין HD ללא HD שמים לב להבדל.

הכוונה שלי בין 720P ל-1080 בגודל מסך 37" למרחק 2.8 מ' כנראה שההבדל לא יהיה מורגש.

בכל מקרה ניסיתי לנגן על המחשב הנייד שלי את ה-1080P ישירות מהכונן הקשיח וזה עדיין לא רץ חלק 100% (למרות שיש COREAVC) אז לא יעזור בית דין אם אני רוצה FHD בחדר שינה חוץ מהרשת האלחוטית אני צריך גם מחשב חזק יותר.

אז גם מסך FHD יקר יותר באיזה אלפיה על פני מסך HDR, גם עלות של איזה 700 ש"ח על הרשת המהירה יותר, וגם מחשב חזק יותר, כל זה כבר מוציא את ה-1080P מהמשחק כנראה..

אולי רק אקנה סוויטצ' 1000 לבינתיים בשביל שאר המחשבים.

פורסם

נשמע לי הכי הגיוני, לפעמים מרדף אחרי "הכי הכי" סתם יוצא מכל פרופורציה. איזה סווטיצ' קנית ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים