פורסם 2009 במאי 2216 שנים גישה מתנשאת? תלוש מהמציאות? רוני המסיונר? לא יתכן ;Dאמיר, אתה האחרון שיכול לדבר על גישה מתנשאת ועל מסיונריות.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אמיר, אתה האחרון שיכול לדבר על גישה מתנשאת ועל מסיונריות.אני בעל גישה מסיונריות? אתה בכלל יודע מה זה?
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני בעל גישה מסיונריות? אתה בכלל יודע מה זה? לא. אבל אין לי ספק שזה משהו שהיה צריך להעלם מהעולם לפני 2000 שנה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני בעל גישה מסיונריות?אתה מסיונר חביבי. אם כי לא של הדת. אלא של הכפירה באל.אם אתה מתעקש לכנות את רוני מסיונר, אתה נמצא שם באותה קטגוריה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אתה מסיונר חביבי. אם כי לא של הדת. אלא של הכפירה באל.אם אתה מתעקש לכנות את רוני מסיונר, אתה נמצא שם באותה קטגוריה.תפסיק לז... בש.. קודם כל אני מאמין באלוהים.אחרכך לך תקרא שוב מה המשמעות של מסיונר ואז תבין למה רוני הוא מסיונר
פורסם 2009 במאי 2216 שנים תפסיק לז... בש.. קודם כל אני מאמין באלוהים.אחרכך לך תקרא שוב מה המשמעות של מסיונר ואז תבין למה רוני הוא מסיונר סבבה. אתה רק לא מרוצה ממוסד הרבנות ובכלל כל המצוות האלה שדחפו לך לאורך השנים שאין להן שום אזכור בתורה.אחלה, אתה לא חייב לקיים אותן, יש הקראים שחיים בלעדיהן.אני יודע טוב מאוד מי הוא מסיונר.ואם אתה אומר שרוני הוא מסיונר של הרבנות, והדת לפי הרבנות.אז אתה מנסה למכור דבר אחר באותה צורה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים ^^אנשים בסך הכל מתדיינים -יש כאלה שאין להם כבר מה לומר אז כותבים מסיונר.אבל אתה נכנס לויכוחים איתם ואתה לא מבין שאתה מבזבז לך את הזמן היקר.אתה יכול לראות את הבדל בין ההודעות של SerpentMage לבין אילו שבאו אחריו.לגבייך, אפשר להתדיין בצורה מתורבת לפי איך שראיתי. יש גם תורה שבעל -פה [מאמין ששמעת] ויש מצוות חכמים והם אינם מצוות דאורייתא.בקיצר בדת-ואמונה זה כבר נחרש הסבר מעמיק על כך.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני יודע טוב מאוד מי הוא מסיונר.ואם אתה אומר שרוני הוא מסיונר של הרבנות, והדת לפי הרבנות.אז אתה מנסה למכור דבר אחר באותה צורה.לא, אנחנו מנסים לדון, מדי פעם מגזימים, צינים או סצם צוחקים.הוא מתווכח ואני רושם מתווכח כי הוא מתעלם מדיבריהם של כל הסובבים ומשתמש בהם כבמה לדבריוהוא חוזר על עצמו וקורא תיגר אבל למרות שאת הטענות שהוא מביא הפריכו הוא מתעלם וממשיך לחזור על שלו...בנוסף במקום להשאיר את זה בפורום דת ואמונה, הוא טרול שמחפש נושאים איך שהוא קשורים ובכוונה פוגע והורס את הדיון כי זה לא מתאים לדעה שלו.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים לא, אנחנו מנסים לדון, מדי פעם מגזימים, צינים או סצם צוחקים. הוא מתווכח ואני רושם מתווכח כי הוא מתעלם מדיבריהם של כל הסובבים ומשתמש בהם כבמה לדבריו הוא חוזר על עצמו וקורא תיגר אבל למרות שאת הטענות שהוא מביא הפריכו הוא מתעלם וממשיך לחזור על שלו... בנוסף במקום להשאיר את זה בפורום דת ואמונה, הוא טרול שמחפש נושאים איך שהוא קשורים ובכוונה פוגע והורס את הדיון כי זה לא מתאים לדעה שלו.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אבל זה בכל זאת ת'ראד על דת ואמונה.מדובר פה על מלחמת גוג ומגוג שהנבואות עליה הם מהתנ"ך.הגיוני שמהויכוח על זה, זה כבר יהפוך לויכוח כללי כמו ב"דת ואמונה"ולכן אולי עדיף להעביר את הת'ראד הזה לדת ואמונה.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אם אני מת וכל העולם יחרב ומוסלמים ישלטו אני לא חוזר לחיות בכוכב הזה גם אם ישלמו לי חחח
פורסם 2009 ביוני 316 שנים רוני עכשיו יש בחירות באירןואירן הולכת להשמיד את העולם לפי גוג ומגוגובגוג ומגוג נמסיונרים אומרים שמצאו את השם של אחמדניגד(ימח שמו) בקודים מוצצפנים.אז שאלה לי אליך:אתה יכול להבטיח לי שזה הוא שהולך להבחר?כי הרי הוא אמור להשמיד את העולם בקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.