פורסם 2009 במאי 816 שנים שלום! ברצוני לקנות מארז עד 2500 ש"ח אני מתלבט בין כמה דגמים: מארז מחשב Antec P190 מארז מחשב Zalman Fatal1ty FC-ZE1 מארז מחשב Lian-Li PC-P80B מארז ללא ספק Lian-Li PC-X2000 Black המארז מיועד לגיימר כבד על מה אתם הכי ממליצים לי...
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר 6 כוננים קשיחים w.dספק 850w כרטיס מסך gtx295לוח אם asus striker extremeמעבד qx6700
פורסם 2009 במאי 916 שנים שלום! ברצוני לקנות מארז עד 2500 ש"ח אני מתלבט בין כמה דגמים: מארז מחשב Antec P190 מארז מחשב Zalman Fatal1ty FC-ZE1 מארז מחשב Lian-Li PC-P80B מארז ללא ספק Lian-Li PC-X2000 Black המארז מיועד לגיימר כבד על מה אתם הכי ממליצים לי... אתה יכול לעזור ע"י זה שתגיד מה הולך להיכנס לשם, ומה חשוב לך בעיקר. אתם חדשים פה שאתם לא יודעים שיש פורום "ספקים ומארזים" בשביל שאלות כאלה??
פורסם 2009 במאי 916 שנים מועבר לפורום "ספקים ומארזים".נ.ב. רצוי להוסיף תקציב בכותרת כדי לקבל יותר תשובות.
פורסם 2009 במאי 916 שנים פותח התרד כל המארזים בתקציבים האלו טובים..הכל עניין של העדפות מבחינת פיצרים..כגון מספר כוננים להתקנה.. קירור וכו..מה השימושים שלך ? אתה זקוק למספר MAX של כלובי כוננים ? יופי ?
פורסם 2009 במאי 916 שנים לא הייתי עושה הכללה כזאת שהוא הטוב ביותר..ההבדלים ברמות האלו לפעמים לא מצדיקים כזה הפרש במחיר, אבל אין ספק שמארזי CM איכותיים מאוד והייתי מעדיף אותם על ליאנלי.אני (וחבר) בדיון אחר כאן היינו בהתלבטות לגבי מארז איכותי, וממה שראיתי ה-LIAN LI ממש, אבל ממש לא מצדיק את המחיר המופרז שלו, ממש התאכזבתי שראיתי אותו.אני מחפש לראות ולמזמז את הזלמן 1000, וכמובן שהמארז של CM ה-840 מעולה, אבל משום מה מחירו בהרבה יותר גבוה מהזלמן..כמעט פי 2 שלדעתי כבר לא מוצדק, אבל זה גם עיניין של טעם.ללא קשר וסטיה מהדיון הייתי הולך על מה שכנראה אני לוקח ה-ZALMAN GS1000תבדוק את ה-CM COSMOS ואת ה-NVIDIA EDITION שגם מעולים.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים פותח הדיון, תסלח לי, אבל להוציא 2,500 ש"ח על מארז נשמע לי מטורף.אין לך דרישות ספציפיות שמאלצות אותך להגיע לתקציב כזה. זהו סכום כסף שאפשר להשקיע ברכיבים אחרים במערכת / בציוד ההקפי.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים פותח הדיון, תסלח לי, אבל להוציא 2,500 ש"ח על מארז נשמע לי מטורף.אין לך דרישות ספציפיות שמאלצות אותך להגיע לתקציב כזה. זהו סכום כסף שאפשר להשקיע ברכיבים אחרים במערכת / בציוד ההקפי.מחזק...לא ברור לי גם מה כל כך מיוחד במארז הזה...
פורסם 2009 במאי 1216 שנים אתה יכול לקחת את זה:http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1193בכל מקרה:פותח הדיון, תסלח לי, אבל להוציא 2,500 ש"ח על מארז נשמע לי מטורף.אין לך דרישות ספציפיות שמאלצות אותך להגיע לתקציב כזה. זהו סכום כסף שאפשר להשקיע ברכיבים אחרים במערכת / בציוד ההקפי.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים אני לא מכליל סתם, אין בשוק מארז FULL TOWER שמצליח להשתוות ל-ATCS 840. תגיד שמחירו מוגזם, זה לא ישנה את העובדות.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים אני לא מכליל סתם, אין בשוק מארז FULL TOWER שמצליח להשתוות ל-ATCS 840. תגיד שמחירו מוגזם, זה לא ישנה את העובדות.מאיזו בחינה "אין אף מארז FULL TOWER שמצליח להשתוות אליו" ?בתור בעלים של אחד כזה (אתה) הדעה שלך לא ממש אובייקטיבית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.