פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים יש לי תלושים מהלייףסטייל ! פששששש!!!!! לי יהיה דאבל חינם לי יהיה דאבל חינם!!!!! :funn: :funn:
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים אגב, מי נוסע מחיפה? אני... ואני גם מגיע עם אוטו כך שלא נהיה תלויים ברכבת.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים תרנגולצ'יפס?גררר...תרנגולחם!כמה בכלל עולה תרנגולצ'יפס?אם זה כמו בסיפור שהראו פה, אחרי שתתלונן על הראש של התנגולת הם יתנו לך את הארוחה בחינם.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים Rockford, אתה חייב לי נקניקיה... "אתה הייב לי נקניקה אהלת לי יותר מהצי!" (לקרוא בקול ובמבטא פישנזוני)
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים אני אנסה להגיע, אך היות שאין לי רכב אני לא מתחייב... אני יכול ככל הנראה לצאת ב-12 או משהו כזה מהבסיס, אך ב-13:30 בערך אני חייב לחזור (אני משרת בגלילות ואברר פרטים מדוייקים ביום ראשון). כמובן שמבחינתי עדיף יום אחרי 6 אחה"צ :
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים Rockford, אתה חייב לי נקניקיה... או שרק מקצ'יקן עם דבל צ'יז למה נקניקיה... זה לא נשמע טוב אתה יודע...
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים Rockford, אתה חייב לי נקניקיה... או שרק מקצ'יקן עם דבל צ'יז למה נקניקיה... זה לא נשמע טוב אתה יודע... :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.