עבור לתוכן

בזק הפסיקו לחסום שיתוף קבצים?

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?

פורסם

אתה מדבר על בזק, או בזק בינלאומי? אם בזק ערכו שדרוגים על התשתית שלהם, זה לא ממש משנה, משום שהיא מספקת רק תשתית, והחסימות והתיעדופים מבוצעים ע"י בזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

בזק בינלאומי. זה מוזר, אבל מאז שהם שדרגו מה שהם שדרגו פשוט לא נתקלתי בבעיות שיתוף קבצים.

פורסם

מתי בזק בינלאומי שדרגו ואיך אתה יודע ששידרגו?

פורסם
  • מחבר

קיבלנו הודעה שיתכן ולא יהיה אינטרנט וטלפון ליום אחד בגלל שהם משדרגים. בגלל שבזק משדרגים, הכוונה.

פורסם

זה נשמע לי כמו פרסומת סמויה לבזק בינלאומי.

פורסם

למה ששידרוג של בזק בינלאומי יגרום לזה שלא יהיה לך טלפון? :nixweiss:

פורסם

שיח חירשים ? אה !

בכל אופן קודם כל אין קשר - לפחות לא ודאי !

בזק שידרגו אותך לרשת הNGN החדשה - מברוק בקרוב תוכל לקבל חבילה של עד 18/800 M בADSL :)

עכשיו מבחינת חסימות למיניהן אין שום קשר WHAT SO EVER בין השדרוג לNGN לבין החסימות , מה שכן ייתכן שהיה עומס באיזור אליו היית מחובר שגרם לך לאיטיות באופן כללי שנפתרה עכשיו כשאתה בNGN - אך שים לב הסיכויים שזה מה שבאמת קרה אפסיים !!!!

פורסם

איפה אתה גר ששדרגו אותך לNGN? ומישהו יודע מתי השדרוג יבוא לדרום תל אביב (אם בכלל יבוא?)

פורסם

השדרוג יגיע לכל הארץ, כל כמה ימים משדרגים כמה רחובות.

מה שכן יש לרשת הזאת הרבה בעיות , אומנם יתרון מהירות , אבל הספקיות יקרסו אם לכל לקוח יהיה 10-18 מגה, עם החבילות הנוכחיות הן קורסות.

אתה מוזמן לפנות ל199 לבקש שיבדקו מתי ישדרגו אצלך באיזור.

פורסם

גם לי אין החשב בעיות אם השיתוף

נראה לי בגלל שהרבה אנשים צעקו

וגם הפרסום עשה את שלו

פורסם
  • מחבר

השדרוג יגיע לכל הארץ, כל כמה ימים משדרגים כמה רחובות.

מה שכן יש לרשת הזאת הרבה בעיות , אומנם יתרון מהירות , אבל הספקיות יקרסו אם לכל לקוח יהיה 10-18 מגה, עם החבילות הנוכחיות הן קורסות.

אתה מוזמן לפנות ל199 לבקש שיבדקו מתי ישדרגו אצלך באיזור.

לא יקרה. מעטים באמת יקחו חבילה של 10 מגה. אני מקריית אונו, אם זה אומר משהו למישהו.

פורסם

קרית אונו זה אחד המקומות החמים בNGN כמו שאומרים :)

יש עכשיו חבילות נסיוניות של עד 18 מגה.

לגבי החסימות למיניהן - לדעתי פשוט חלק מהלקוחות עזבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים