פורסם 2009 במאי 816 שנים לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?
פורסם 2009 במאי 816 שנים אתה מדבר על בזק, או בזק בינלאומי? אם בזק ערכו שדרוגים על התשתית שלהם, זה לא ממש משנה, משום שהיא מספקת רק תשתית, והחסימות והתיעדופים מבוצעים ע"י בזק בינלאומי.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר בזק בינלאומי. זה מוזר, אבל מאז שהם שדרגו מה שהם שדרגו פשוט לא נתקלתי בבעיות שיתוף קבצים.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר קיבלנו הודעה שיתכן ולא יהיה אינטרנט וטלפון ליום אחד בגלל שהם משדרגים. בגלל שבזק משדרגים, הכוונה.
פורסם 2009 במאי 916 שנים שיח חירשים ? אה ! בכל אופן קודם כל אין קשר - לפחות לא ודאי ! בזק שידרגו אותך לרשת הNGN החדשה - מברוק בקרוב תוכל לקבל חבילה של עד 18/800 M בADSL עכשיו מבחינת חסימות למיניהן אין שום קשר WHAT SO EVER בין השדרוג לNGN לבין החסימות , מה שכן ייתכן שהיה עומס באיזור אליו היית מחובר שגרם לך לאיטיות באופן כללי שנפתרה עכשיו כשאתה בNGN - אך שים לב הסיכויים שזה מה שבאמת קרה אפסיים !!!!
פורסם 2009 במאי 916 שנים איפה אתה גר ששדרגו אותך לNGN? ומישהו יודע מתי השדרוג יבוא לדרום תל אביב (אם בכלל יבוא?)
פורסם 2009 במאי 916 שנים השדרוג יגיע לכל הארץ, כל כמה ימים משדרגים כמה רחובות.מה שכן יש לרשת הזאת הרבה בעיות , אומנם יתרון מהירות , אבל הספקיות יקרסו אם לכל לקוח יהיה 10-18 מגה, עם החבילות הנוכחיות הן קורסות.אתה מוזמן לפנות ל199 לבקש שיבדקו מתי ישדרגו אצלך באיזור.
פורסם 2009 במאי 916 שנים גם לי אין החשב בעיות אם השיתוף נראה לי בגלל שהרבה אנשים צעקו וגם הפרסום עשה את שלו
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר השדרוג יגיע לכל הארץ, כל כמה ימים משדרגים כמה רחובות.מה שכן יש לרשת הזאת הרבה בעיות , אומנם יתרון מהירות , אבל הספקיות יקרסו אם לכל לקוח יהיה 10-18 מגה, עם החבילות הנוכחיות הן קורסות.אתה מוזמן לפנות ל199 לבקש שיבדקו מתי ישדרגו אצלך באיזור.לא יקרה. מעטים באמת יקחו חבילה של 10 מגה. אני מקריית אונו, אם זה אומר משהו למישהו.
פורסם 2009 במאי 916 שנים קרית אונו זה אחד המקומות החמים בNGN כמו שאומרים יש עכשיו חבילות נסיוניות של עד 18 מגה. לגבי החסימות למיניהן - לדעתי פשוט חלק מהלקוחות עזבו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.