עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יכול להריץ את CRYSIS על HIGHEST DETAIL?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16-

חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים

יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?

פורסם

עם פנטיום 4 לא תריץ תמשחק בכלל לא משנה גם אם יהיה לך GTX295

פורסם

כנס ליוטוב, תריץ חיפוש למשתמש maxishine, זה יענה לך על השאלה.

פורסם
  • מחבר

זאת לא הייתה השאלה שלי..

כן ברור שעם פנטיום 4 זה לא יעבוד

לידעתך אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה.

r1plet-ראיתי את הסרטון ב-YOUTUBE והמחשב שלו היה ''מפלצת''

חשבתי כבר שיש היום מחשבים מספיק טובים בשביל להריץ את קריסיס על ההגדרות האלה (בלי לעשות OC ענק ולקנות מעבד ולוח אם ב-9000)

ותשים לב בסרטון גם מראים שברוב המקרים ה-FPS נמוך מ-30 וזה גרוע :nono:

פורסם

אפשר לדעת מה מטרת הת'רד?... זו ממש שאלה מפגרת (לפחות ברושם הראשוני) אם לא מסבירים מה הקשר ולמה....

אני חושב שהכי הרבה זה שני GTX 295 ב-SLI (אבל לא בדקתי את זה...)

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הייתי מספיק ברור :s07:

לא שאלתי איזה כרטיס מסך הכי טוב בעולם מה שניסיתי לשאול זה איזה כרטיס מסך יהיה מספיק טוב בשביל להריץ את קריסיס על הכי גבוה.

קרסיס יצא בשנת 2007 אנחנו עכשיו ב-2009 אז חשבתי שאולי עכשיו יש כרטיסי מסך לא יקרים לא מפלצתים (כן אני מתכון ל-SLI ולכל סופר OC)

שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך. :xyxthumbs:

אני מתכנן לקנות מחשב ממש בקרוב אז זאת המטרה של השאלה.

חוץ מזה אולי בכלל כדאי לחכות קצת בשביל הכרטיסי המסך החדשים שאמורים לצאת בקרוב שמעתי שבסביבות יולי הולכים לצאת כרטיסי מסך חדשים שבמקרה תומכים גם ב-DX11 :jump: :jump:

פורסם

פילטרים מוגזמים כאלה לא נותנים כלום... ברזולוציה נמוכה כזאת יש למעבד חשיבות לא קטנה... בכל מקרה, מה שאמרת על ה 4870, הוא מריץ אותו במעל 30FPS ב 1920 אבל ללא פילטרים... לא ראיתי בדיקות בX16 לקרייסיס בכלל...

פורסם

גם אני לא מבין פה את המטרה,

בכל אופן סתם נציין שעם המערכת שלי המשחק שחיק בהגדרות של 1920X1200 8XAA 16XAF HIGH, מעבר לזה - מוות.

ככה או ככה AA במשחק שכזה זה דבר מיותר, כמעת לחלוטין

פורסם

הכוונה שלי הייתה שבמאקס המוחלט ברזולוציה שביקשת עם כל הפילטרים האפשריים גם הסטאפ המפלצתי של מאקסישיין לא מריץ את המשחק איך שאולי היית מצפה שירוץ. בכל אופן ברזולוציות גבוהות כאלה אין שום צורך בAA שאוכל את רוב הPERFORMANCE במצב הזה, וגם הפילטרים לא כ'כ הכרחיים.

ללא פילטרים ברז' גבוהה כזאת כל כרטיס מGTX260/HD4870 ועד HD4870X2/GTX295 יריץ את המשחק כמו שצריך.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהWARHEAD אם הכל על מקסימום וגם הפילטרים על MAXIMUM אז גם הכרטיס שלי צולע (ב1920*1200)

פורסם

בקיצור כולם ענו על השאלה שלך, עם פילטרים כל הכרטיסים צולעים,

בלי פילטרים כל הכרטיסים(שצוינו) מריצים את המשחק בצורה חלקה על MAX.

פורסם

אישית אני לא מבין מה ההבדל בין אם לשים פילטרים(AA) או לשחק בלי פילטרים

בכלל לא ראיתי איזשהו שינוי בגרפיקה

פורסם

זה בסדר אף אחד לא שם לב, אבל תמיד יש את אלה ש...

פורסם

אני צריך להתפשר על רזולוציה 1440X900 ושמתי במשחק את ההגדרות הכי גבוהות שניתן כולל הפילטרים

וזה לרוב נע בין 32-37

שיש מקומות[אחוז קטן מהמשחק שזה מגיע ל29-28]

והכרטיס מסך שלי GTX285 עבר O.C

Core 744/shader 1555/memory 1430

בשורה התחתונה אל תשקיע במערכת יותר מדי

לא מרגיש הבדל באמת בכל הפילטרים והאלה

אז למה אני משחק אתה שואל רצון מטומטם לריץ את המשחק על "הכי" גבוה וזה באמת סתם זורק אותך למטה מבחינת FPS בלי שיפור שמצדיק רכישת כרטיס בעלות של 2000 .

פורסם
  • מחבר

אה אני קצת מאוכזב לא ציפיתי שמשחק משנת 2007 יעשה כזה הרבה בעיות לכרטיס המסך החדשים :nixweiss:

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי פשוט שהמשחק הזה ירוץ ''מושלם'' סתם ככה בשביל להתלהב מהגרפיקה והביצועים של המחשב החדש.

אבל כנראה זה לא יקרה :(

ובקשר לפילטרים אני לא יודע איך אתם לא שמים לב בעיקר ב-AA שמתקן את כל השפיצים המעצבנים האלה אבל אני יכול לוותר על זה,גם AF חשוב

אז אולי בכל זאת כדאי לחכות לכרטיסי מסך חדשים שיוצאים בקרוב? :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים