פורסם 2009 במאי 716 שנים חבריה שלום אני יודע שיש לי תקציב נתון של 4000 ש"ח +/-רוצה זכרון של 2G מעבד D2D סוללה לטווח ארוךמצלמהמסך 15 בעל רזולציה טובהכונן DVD HD 250 סדרה עדכניתאשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדיםאיזה כרטיס גרפי איכותי בלו טוס+'WIFIהמכשיר ישמש לצרכים של הדרכה , לימודים , עריכת מצגות וסרטים ושימושי משרד ואינטרנט האם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה ???אודה לקבל הדרכה והמלצות שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/-גם נושא אחריות אשמח לקבל המלצה בברכה
פורסם 2009 במאי 716 שנים סוללה לטווח ארוךכמה ארוך?מסך 15 בעל רזולציה טובהמה אתה מגדיר כרזולוציה טובה?אשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדיםאיזה כרטיס גרפי איכותי יש סטיקי עם הסברים די מפורטים על מעבדים וכרטיסי מסך.האם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה ???הרוב כן. חלק לא.שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/-מחשבי 15.4" לא שוקלים 2 קילו, אלא יותר לכיוון ה-2.7-3 קילו.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר QttP תודה על התגובה אילו הייתי יודע את כל התשובות לא הייתי כאן בפורום הנכון היה שאתה תתן כאן מצג בתחומים שנשאלו כגון מסך 15" שוקל יותר מ.2.5 - תשובה לעניין כל השאר הייתי צריך כאן במידה ויש לך הידע וגם לאחרים להוביל במושגים סוללה - יש בסטנדרד 6 תאים שהם ===דקות יש 8 תאים === דקות ,שעות וכן הלאה מבלי לפגוע בזכויות שלך כאן מהתשובות שתתן אתה או אחרים וחברים כאן בפורום יקראו יבינו וירכזו השלמות במידה ויש תשובה בסטיקי תן קישור כך עוזרים מה דעתך על הארה(באלף במכוון ) אני תיקווה לקבל תשומת בהתאם ושוב מבלי לפגוע ביכולת של אף אחת תשומת הלב בברכה ומאד מצפה לקבל סיוע והמלצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.