עבור לתוכן

הנה סביבת עבודה למופת, הביטו ותקנאו !!! ( גם אני רוצה )

Featured Replies

פורסם

מדהים..הלוואי עליי!

פשוט צפייה פנורמית..מדהים!

פורסם

בטח פריק של FLIGHT SIM או משהו כזה...

פורסם

^

אין ממש סימן לאזור גיימינג, אין רמקולים או איזשו ציוד גימינג ככה שאולי זה לאיזה סוג של עבודה (אני יכול להעיד שבמאיה למשל לא משנה כמה שטח עבודה יש אפשר לנצל את כולו) אבל אולי זה כן לגיימינג.

מה שכן תמיד הפריע לי המרווח בין המסכים, מבחינתי זה ממש הורס, אין איזה פתרון לזה?

פורסם

יש פתרונות ייעודיים ויקרים להחריד.

לדעתי אפשר לנסות לפרק את הפלסטיק מסביב ולעשות מודינג כזה או אחר.

פורסם

הוא עובד כמתכנת עצמאי מהבית , זהו בעצם ה"משרד" הביתי שלו.

פורסם
  • מחבר

עקב בקשת ההנהלה ובקשיש קטן, הפוסט הקודם נערך.

עימכם הסליחה.

:biggrinangelA:

פורסם

almonime,

די עם השטויות. אני לא רוצה לנעול גם את האשכול הזה בגלל קשקושים מיותרים ולא קשורים.

אם אין לך מה להוסיף, אל תאמר כלום ותן לאחרים לפתח את הדיון.

פורסם

מה שכן תמיד הפריע לי המרווח בין המסכים, מבחינתי זה ממש הורס, אין איזה פתרון לזה?

כן זה באמת מציק, אני לא יודע למה לא מוציאים מסכים עם פלסטיק דק, שידחפו הכל מאחור.

פורסם

צריך משהו עם מספיק בשר להחזיק את הפאנל.

לנובו הוציאו פעם מסך 19" עם מסגרת שהעובי שלה בצדדים הוא 6מ"מ בלבד. אבל זה היה יותר קונספט, ולא באמת מוכרים את זה בארץ בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

מי אמר אני ולא קיבל ?

25.jpg

זה בהקשר למרווח בין המסכים. ( המבין יבין וזה שלא ... ישאל שאלות )

חכו חכו, הפרוייקט שלי מתארגן ( אני מודר משוגע ) ואז תראו ...

רמז

FACEAV7L55EUMVDT4H.MEDIUM.jpg

אחרי כל השאלות שלי ושאר השטויות שלי, אספתי מספיק חומר כדי להבין מי מה כמה ולמה ולפתח קונספט וממנו ... נו, אני לא יכול לגלות לכם הכל ... :cool2:

פורסם

ריבוי מסכים לסרטים/משחקים זה די מטומטם לדעתי (בגלל המסגרת). גם ככה אין משחקים / סרטים ברזולוציה הזו, אז עדיף כבר לקנות פשוט טלוויזיה גדולה ולתלות על קיר.

פורסם

לי יש שלושה מסכים, כרגע משתמש רק בשניים לצורך הרגיל של פריסת חלונות,

כמשתמש של סימולטור טיסה, מתכנן לעבוד על שלושתם עם פיצול התמונה כמו בפוסט הראשון,

הבעיה שלא מצאתי עדיין איך זה מתבצע בצורה הזולה ביותר,

ידוע לי שיש קופסת פיצול עם תוכנה, שהערכה יקרה מאד, וכן, יש תוכנה בלבד שגם היא לא זולה.

הייתי שמח לשמוע אם יש מישהו שמשתמש באחד הדרכים האלה, ולקבל חוות דעת, לפני שאני קופץ לרכישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים