פורסם 2009 במאי 716 שנים יש למישהו המלצה לגבי מישחקים חדשים 2008-2009 בסיגנון COMMAND & CONQUER ?הכוונה למשחקים עם גרפיקה מרשימה של בניית צבאות והתקפות!ואם אפשר גם לציין אם המשחק תומך בתוכנה HAMACHI לרשת מקומית..תודה ומקווה לאשכול פורה!
פורסם 2009 במאי 716 שנים תאמת שRA3 מה זה מאכזב לעומת C&C Generals , שיצא כבר אחד חדש !פשוט משחקיות כיפית !אגב אח שלי עשה בסקרימיש את כל המדליות (איזה משועמם אה ?)
פורסם 2009 במאי 816 שנים MGABAY, תשנה בבקשה את הכותרת כך שיבינו שאתה שואל שאלה (או מבקש המלצה) ולא מודיע על משהו דרמתי.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר חוץ מ COMMAND & CONQUER או RED ALERT 3 אין משחקים??זה לא יכול להיות, אני מכיר גם למשל את DUNE 1 וגם את 2 אבל הם כבר ישנים (לא לכ.מסך כמו שלי שהוא ATI 4850)יש דברים יותר ברמה?
פורסם 2009 במאי 816 שנים ביקשת חדשים אז חוץ מ - RA 3 אין משהו בסגנון הזה ממש.מתוך הישנים יותר יש את ACT OF WAR את ההרחבה שלו.
פורסם 2009 במאי 816 שנים איכותו של משחק האסטרטגיה עולה ביחס ישר לאחוז השליטה של המשחק בגיימרים האסיאתיםstarcraft הוא המשחק אסטרטגיה הכי טוב בכל הזמנים
פורסם 2009 במאי 816 שנים יש משחק שקוראים לו World in confict. אני לא בטוח שהוא משנת 2008, אבל מה שבטוח שהוא ברמה של רוב משחקי האסטרטגיה כיום, ואפילו יותר טוב מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.