עבור לתוכן

הקמת רשת ביתית גדולה

Featured Replies

פורסם

בדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404090.msg3468726

שאלתי לגבי חיבור של 8-10 התקנים ברשת ביתית חוטית (עם תמיכה ברשת אלחוטית).

המסקנה הייתה להשתמש בראוטר + רכזת בתור מפצל. בנוסף, הומלץ לי להחליף את הנתב לחדש כדי שיעמוד בעומס הניתוב.

איזה נתב מומלץ לצרכים האלה (8-10 התקנים, רשת חוטית 10/100 ואלחוטית - המהירות באלחוטית לא קריטית)?

פורסם

אני עושה את זה עם 7 מחשבים (3 מתוכם באלחוט) עם 6204WLG של אדימקס, עובד סבבה.

פורסם

מה התקציב ? כמה חוטיים ? כמה אלחוטיים ? רשת N ? רשת G ?

פורסם
  • מחבר

בעקרון כל ההתקנים יהיו חוטיים.

הרשת האלחוטית היא רק לעבודה זמנית (לגלוש מהלפטופ בסלון וכו') והמהירות בה לא ממש חשובה.

פורסם

בעקרון כל ההתקנים יהיו חוטיים.

הרשת האלחוטית היא רק לעבודה זמנית (לגלוש מהלפטופ בסלון וכו') והמהירות בה לא ממש חשובה.

did it cross your mind to use 1Gb Ethernet? nowdays most pc's comes equipped with an on-board 1Gb lan

I found that moving big (4.7G+) files very frustrating over 100Mb

next time i move, i plan a 1Gb network - price difference is not that big

פורסם

בכללי על נתב יהיה עומס אך ורק אם מדובר ברשת ממש גדולה ... רשת של אפילו 15 מחשבים זו לא רשת גדולה ונתב אחד פשוט כמו ה 6204 של אדימקס יחזיק מעמד בלי בעיות.

אין לך פונקציות מיוחדות שאתה צריך ברשת אז אין צורך לקנות מכשור שעולה הרבה כסף.. בסה"כ אני מבין שאתה רוצה גישה לאינטרנט ותקשורת בין המחשבים ככה שזה אמור להספיק לך.

בכללי לגבי רשת של 1GB זה נחמד ויפה אבל המחירים קופצים לפי שתיים כשמדובר בציוד של רשת כזאת למשל סוויטש של 8 יציאות יעלה לך בסביבות ה 400 שקל אז השאלה היא האם אתה מעוניין לחכות בהעברת קבצים את עוד חצי דקה בערך או להשקיע קצת כסף בכבלים כרטיסי רשת(במידה ואין של 1 GB) וסוויטש.

הנתב לא יעבוד בכל מקרה במהירות של 1 GB אז... נתב של 1GB אתה ממש לא צריך.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים