פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר איזה דיון מעניין ואינפורמטיבי היה לנו כאן. ROYalty : ובכן, אחרי חפירות מעמיקות, אכן נראה שאין יותר מידי הבדלים מעשיים בין הפאנלים. והמחיר לא נראה לי שיהיה שווה את ההמתנה. עכשיו... רק למצוא מי מחזיק את המסך במלאי או מי מוכן להזמין ואז רק לחכות שהוא יגיע בתקווה שההזמנה לא תתארך חודשיים שלושה או יותר .. איזה קטעים פה ... תודה לכל המשתתפים עד הפעם הבאה.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אם אתה מזמין את הפיליפס כדאי לך למהר שלפני שהמלאי אצל היבואן יאזל שוב.הזמנתי אותו היום מ - IQPC סוף סוף (אחרי שפספסתי את המשלוח הקודם וחיכיתי חודש).
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אתה מוכן להרחיב בנושא ?" לפני שהמלאי אצל היבואן יאזל שוב " ? מה, זה לחמניות חמות ישר מהתנור ?מבירורים שונים שלי, המסך הוא לא להיט בארץ אגב, המחיר ששלמת ( או תשלם ) הוא 3100 ?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אתה ביררת במקרה לגבי האחריות ?מכיוון שהמסך אינו להיט, זה אומר שלא יהיו הרבה חלקי חילוף במקרה של תקלה, יצא לך לשאול בנושא ?שאלה נוספת, המסך שהזמנת, הוא 240PW9EB/00 או 240PW9EB/69 או 240PW9EB/75 ?http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=240PW9EB/75&scy=NZ&slg=ENG&grp=PC_PRODUCTS_GR&cat=LCD_MONITORS_CA&sct=LCD_MONITORS_GT19_SU
פורסם 2009 במאי 1016 שנים האחריות היא 3 שנים של איסטרוניקס, לגבי פרטים ספציפיים לא ביררתי (אני לא מאלה שמדקדקים במיוחד בנושא הזה).עד כמה שידוע לי הגרסה שמיובאת לארץ היא ה - 00/.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר מגניב... NOT !!יצאה רוויזיה שלישית ופה עדיין מוכרים את הראשונה ועוד במחיר אטרקטיבי ... עמך ישראל פראייר בלחץואלה שלא רוצים להיות פראיירים, יהיו בלית ברירה או יאכלו מרור ... מה נשתנה מיציאת מיצריים ועד ימינו אלה ? נאדה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.