פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים כי זה שזה מבצע תהליכים עדיין לא נותן לך נקודות. אתה צריך שתהליך יסתיים, התוצאות יישלחו וייבדקו ורק אז תקבל עליהם נקודות.
פורסם 2012 בנובמבר 2712 שנים היי,אני צריך קצת עזרה... פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את Windows 8 pro x64 ועכשיו כשאני מנסה להתקין את WCGאני מקבל הודעת שגיאה.איך אני יכול לפטור את זה?מצורף צילום מסך של ההודעה.תודה ולילה טוב..
פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים מחבר נסה להפעיל את ההתקנה עם חשבון אדמיניסטרטור.או פשוט לחץ כפתור ימני על קובץ ההתקנה ואז RUN AS ADMINISTRATOR.
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים ניסיתי את זה... אני כבר על חשבון אדמיניסטרטור וגם ניסיתי עם לחיצה ימנית ו Run As Administrator,עוד רעיון? ???
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים שומר את הדיון במועדפים, עוד חודשיים אני אקנה מערכת חדשה ואריץ עליה בשמחה את התוכנה.ח''ח לכל המשתתפים.
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים מחבר טל, איזו מערכת הפעלה יש לך? לדוגמה Windows XP Professional SP3 32 Bitהאם זה Domain Controller או מכונה עם קינפוג מיוחד אחר כמו SBS SERVER ?
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים היי, כמו שכתבתי , יש לי Windows 8 pro 64bit - מחשב ביתי. בכל אופן לא יצא לי להכנס ולעדכן, הצלחתי הערב להתגבר על ההודעה, התקנתי והכל סבבה... בהתקנה של התוכנה יש שלושה check box שאני לא זוכר מה כל אחת מציינת, בכל מקרה כאשר בוחרים ב advance אז ניתן לשנות את הבחירה שלהם, סימנתי את ה check box האמצעי וההתקנה הושלמה בהצלחה תודה בכל אופן
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים מחבר שמח שהכל הסתדר. ברוך הבא לצוות שומר את הדיון במועדפים, עוד חודשיים אני אקנה מערכת חדשה ואריץ עליה בשמחה את התוכנה. ח''ח לכל המשתתפים. מחכים לך
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים שמח שהכל הסתדר. ברוך הבא לצוות תודה.. אבל אני לא כל כך חדש, אני כבר 8 חודשים בצוות ושמח לתרום את חלקי...
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מקפיץ!היי חבר'ה,התקנתי כרגע את BIONC Manager בגלל שיש לי וינדוס 8.תסתכלו על התמונה הזאת... זה בסדר?רואים שם שאני עם חשבון שלי ב-HWzone ואחד לא, שהוא נקרא GPUGrid (פרוייקט שהוספתי).אני רואה לעבד עם ה-GPU אך משום מה כשרציתי להוסיף את הפרוייקט הוא לא מזהה את שם המשתמש שלי.ואגב, גם אין בפרוייקט ה-WCG עיבוד עם ה-GPU, אלא רק עם ה-CPU.
פורסם 2013 ביוני 1412 שנים וואו, אדיר. יש לי 4 מחשבים פעילים בבית שהולכים להצטרף ברגע שאגיע... אני אדאג גם לשכנע את חברים שלי להריץ את זה ולהפיץ את זה בכל מקום.לא מאמין שלא שמעתי על זה עד עכשיו.
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים מי שיש מערכת הפעלה של 64 סיביות אז במקום להתקין את הגרסה המותאמת של WCG יש לחברת האם של התוכנה הורדה של גרסאות נוספות גם ב64 סיביות:http://boinc.berkeley.edu/download_all.phpרק לבחור WCG בתור הפרויקט אחרי ההתקנה.- - - תגובה אוחדה: - - -מי שיש מערכת הפעלה של 64 סיביות אז במקום להתקין את הגרסה המותאמת של WCG יש לחברת האם של התוכנה הורדה של גרסאות נוספות גם ב64 סיביות:http://boinc.berkeley.edu/download_all.phpרק לבחור WCG בתור הפרויקט אחרי ההתקנה.
פורסם 2015 באפריל 2910 שנים שלום חברים.ברצוני להשתתף גם ולהתקין את התוכנה על כמה מחשבים בחברה בא אני עובד.על המחשבים יש מידע אישי ועסקי.האם זה בטוח במאה אחוז מבחינת אבטחת מידע.תוכנת ה client היא קוד פתוח אז אני מניח שאם היה בא משהו לא בסדר זה היה מתפרסם מזמן.אבל המנות שהתוכנה מורידה ומעבדת אף אחד לא באמת יודע מה היא מורידה, וכן התוכנה מעלה נתונים לשרת, יש לה תיאורטית גישה לכל הכונן במחשב.האם זה בטוח במאה אחוז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.