עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

עכשיו הבחנתי בפרוייקט דרך החתימה שלך אלכס, אני כרגע מצרף את ה 2500K שלי

ומאוחר יותר גם את ה E6300 הישן, מאוד מצא חן בעיני, כל הכבוד!

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כל הכבוד :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

החזרתי לחיים איזה מחשב ישן ששכב אצל אחותי (החליפה לנייד) בקיצור התקנתי עליו Linux Mint ולהפעתעתי יש קליינט BOINC גם ללינוקס ועובד פיצוץ.

פורסם
  • מחבר
:yelclap:
פורסם

אלכס, ידוע לך אם מתפרסמות ידיעו אם יש הצלחות בעקבות הפרוייקט?

פורסם
  • מחבר

קרא עמוד ראשון ותעדכן אם יש שאלות :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הצטרפתי, מעבד E6750 שפועל 24/7 על 90% (אם אני אראה שאין בעיות, אני אעלה ל-100%).

סיפור מצחיק... בגלל שהתוכנה גורמת למעבד לעבוד שעות נוספות, החלטתי שכדאי לבדוק שהכול בסדר איתו... בדקתי את הטמפ' וגיליתי שהמעבד ממש ממש חם, אפילו במנוחה, מה שהדליק לי נורה אדומה וגרם לי לנקות את המארז מאבק אחרי ש-3 שנים לא פתחתי אותו חחח

ושאלה קטנה...

בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, התוכנה משנה את השפה לעברית (ובגלל שאין לה באמת עברית, היא סתם משבשת לי כל מיני מילים ומציגה את הכתב מימין לשמאל), וכל פעם אני צריך לשנות בהגדרות לאנגלית מחדש... יש דרך לקבוע שהבררת מחדל תהיה באנגלית ואני לא אצטרך לשנות כל פעם?

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהתכוונת שהשפה בתוך התפריטיםש להתוכנה משתנה והיא לא משנה לך את השפה של חלונות או משהו הזוי אחר...

בכל מקרה אין לי מושג מה להגיד לך, מעולם לא שיניתי שפה מעבר לאנגלית.

פורסם

חח כן, זה רק בתוך התוכנה...

ואני לא משנה לשפה שונה מאנגלית.. אני משנה תמיד לאנגלית, וזה תמיד חוזר לי לעברית... יש שמץ?

פורסם
  • מחבר

תראה מה מוגדר ב REGIONAL SETTINGS של CONTROL PANEL בחלונות שלך, או שזה מוגדר לעברית או שתוכנות צד שלישי (תחפור בלשוניות) מוגדרות לעברית.

או שתסיר ותתקין מחדש.

פורסם

ואללה, זה היה מכוון על עברית

תודה :)

פורסם
  • מחבר

4 שנים אני עובד בתמיכה טכנית בארגונים ועוזר לעובדים/לקוחות ברחבי העולם והכל בשביל רגעים כאלה :lol:

פורסם

הצטרפתי אליכם עם ה-Q6600 המסכן שלי.

עכשיו אני רוצה את ה-"כל הכבוד" והגלידה שהבטחתם לי. :cwm10:

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

ggg--icecream.jpg

פורסם

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים