פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים עכשיו הבחנתי בפרוייקט דרך החתימה שלך אלכס, אני כרגע מצרף את ה 2500K שליומאוחר יותר גם את ה E6300 הישן, מאוד מצא חן בעיני, כל הכבוד!
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים החזרתי לחיים איזה מחשב ישן ששכב אצל אחותי (החליפה לנייד) בקיצור התקנתי עליו Linux Mint ולהפעתעתי יש קליינט BOINC גם ללינוקס ועובד פיצוץ.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים הצטרפתי, מעבד E6750 שפועל 24/7 על 90% (אם אני אראה שאין בעיות, אני אעלה ל-100%).סיפור מצחיק... בגלל שהתוכנה גורמת למעבד לעבוד שעות נוספות, החלטתי שכדאי לבדוק שהכול בסדר איתו... בדקתי את הטמפ' וגיליתי שהמעבד ממש ממש חם, אפילו במנוחה, מה שהדליק לי נורה אדומה וגרם לי לנקות את המארז מאבק אחרי ש-3 שנים לא פתחתי אותו חחחושאלה קטנה...בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, התוכנה משנה את השפה לעברית (ובגלל שאין לה באמת עברית, היא סתם משבשת לי כל מיני מילים ומציגה את הכתב מימין לשמאל), וכל פעם אני צריך לשנות בהגדרות לאנגלית מחדש... יש דרך לקבוע שהבררת מחדל תהיה באנגלית ואני לא אצטרך לשנות כל פעם?
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר אני מקווה שהתכוונת שהשפה בתוך התפריטיםש להתוכנה משתנה והיא לא משנה לך את השפה של חלונות או משהו הזוי אחר...בכל מקרה אין לי מושג מה להגיד לך, מעולם לא שיניתי שפה מעבר לאנגלית.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים חח כן, זה רק בתוך התוכנה...ואני לא משנה לשפה שונה מאנגלית.. אני משנה תמיד לאנגלית, וזה תמיד חוזר לי לעברית... יש שמץ?
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר תראה מה מוגדר ב REGIONAL SETTINGS של CONTROL PANEL בחלונות שלך, או שזה מוגדר לעברית או שתוכנות צד שלישי (תחפור בלשוניות) מוגדרות לעברית.או שתסיר ותתקין מחדש.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר 4 שנים אני עובד בתמיכה טכנית בארגונים ועוזר לעובדים/לקוחות ברחבי העולם והכל בשביל רגעים כאלה
פורסם 2011 במרץ 1514 שנים הצטרפתי אליכם עם ה-Q6600 המסכן שלי.עכשיו אני רוצה את ה-"כל הכבוד" והגלידה שהבטחתם לי. :cwm10:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.