פורסם 2009 במאי 516 שנים מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורביםהכי חשוב לי המחיר תכלס.תודה
פורסם 2009 במאי 516 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםתפרט קצת יותר בכותרת, כונן Bluray לא אומר הרבה, אפשר לדבר על כל מיני דברים בנושא.
פורסם 2009 במאי 616 שנים לי יש את הLG GGC-H20L ואני מרוצה, שים לב שהוא קורא גם BD וגם HD-DVD. כדאי לרכוש גירסת Retail ולא OEM כי לרכוש תוכנה בנפרד שמנגנת BD יכול לעלות עוד איזה 200-300 שקל.רק תוודא שהמחשב שלך יכול להפעיל BD.
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר כמה הוא עולה?אני ראיתי כוננים של LG במחירים של 100 דולר בחול, השאלה כמה מוכרים אותם בארץ?גם ראיתי שמישהו אמר שבלו ריי של מחשב ינגן שונה מבלו ראי רגיל ופחות טוב? האם זה נכון?
פורסם 2009 במאי 616 שנים 700-800 שקל.הכונן יפעיל את הדיסק בדיוק כמו נגן שמתחבר לטלוויזיה, השאלה באיזה תוכנה אתה משתמש ועל איזה מסך אתה רואה.
פורסם 2009 במאי 616 שנים לי יש את הLG GGC-H20L ואני מרוצה, שים לב שהוא קורא גם BD וגם HD-DVD. כדאי לרכוש גירסת Retail ולא OEM כי לרכוש תוכנה בנפרד שמנגנת BD יכול לעלות עוד איזה 200-300 שקל.רק תוודא שהמחשב שלך יכול להפעיל BD.לקנות ? אני תמיד חשבתי שכבר דברים פיזיים למחשב קוניםחוץ מזה לאיזה שימוש אתה רוצה לקנות BD ?
פורסם 2009 במאי 716 שנים מה לעשות, לא כולם גנבים סדרתיים.מי שגונב זה החברות המוכרות - איזה מחירים אסטרונומיים !!!!שאלתי למה הוא צריך , כי אם זה למטרות של גניבה (כאילו צורב) אז זה לא משתלם כבר יותר זול לקנות כמה טרהבייטים !היחס של העלות תועלת של הBR לעומת HDD הוא קטסטרופי !
פורסם 2009 במאי 716 שנים אז הוא עושה ריפים של בלוריי ושומר אותם על 3 טרה שיש לו המחשב : יש מספיק מקום עד העונג הבא.
פורסם 2009 במאי 716 שנים מי שגונב זה החברות המוכרות - איזה מחירים אסטרונומיים !!!!שאלתי למה הוא צריך , כי אם זה למטרות של גניבה (כאילו צורב) אז זה לא משתלם כבר יותר זול לקנות כמה טרהבייטים !היחס של העלות תועלת של הBR לעומת HDD הוא קטסטרופי !אז קודם תקרא את הת'רד, הוא בעצמו אמר שאין לו צורך בצורב.
פורסם 2009 במאי 716 שנים הוא אמר "לא חייב" , זה לא שולל וזה לא מחייב - לשון זה בגרות חובה אם אינני טועה ! תשלים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.