עבור לתוכן

האם טעיתי שקניתי ספק כח COOLERMASTER eXtreme Power Plus 390W עבור 4670?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים קניתי היום ספק כחCOOLERMASTER eXtreme Power Plus 390W ב200 ש"ח מנועה מחשבים.האם הוא מספיק לכרטיס מסך ולשאר המערכת, או שמה צריך ספק יותר חזק ומתקדם.אני יכול להחזיר תספק ולהביא במקומו אחד אחר,עדיפות שישאר באזור התקציב של 200+- תודה רבה.

מעבד:DUAL CORE E2140

לוח אם:GIGABYTE GA-945GZM-S2

זיכרונות:OCZ DDR2 Value 1024MB 667MHZ CL4(1GBx2)

כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4670 1GB PCIe

פורסם

הספק כוח מספיק

הכרטיס המסך של 1gb של זיכרון ממש מיותר

פורסם
  • מחבר

למה מיותר? זה אמור להשפיע על הביצועים

פורסם

לא, זה לא ישפיע על הביצועים מכוון שהכרטיס לא ינצל 1GB.

פורסם

הייתי מחליף את הספק הזה, לא כי הוא לא יחזיק אלא כי הוא לא איכותי במיוחד.

העניין הוא שאין ספקים איכותיים בנועה במחירים זולים (בד"כ ה - CORSAIR CX 400W וה - SEASONIC ET 400W שעולים 290-300 ש"ח מומלצים).

+1 לגבי גרסת ה - 1GB של ה - HD4670, מיותר לגמרי.

ה - 9600GT של POINT OF VIEW כרטיס הרבה יותר טוב, קח אותו במקום.

המפרט הזה ממש חלש, יש לך אותו כבר או שאתה קונה אותו ?

פורסם

בא אני יסביר לך למה 1GB לא יתן כלום , אבל נתחיל מהספק שהוא באמת מספיק ולא צריך יותר ממנו , ובמחיר שלו זה בסדר.

1GB זכרון משמש לרזולוציות גבוהות בסרטים ובמשחקים בעיקר - הכרטיס שלך הוא פשוט חלש בפני עצמו והרזולוציה לא תגביל אותך בכלל אלא הביצועים .

פורסם
  • מחבר

דניס אכן אין ספקים זולים ואיכותיים בנועה וזה חבל כי נעה אחלה חנות. המפרט כבר נקנה לפני שנתיים בערך חוץ מהכרטיס מסך והספק כאמור.אבל

עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית אם הספק אכן יחזיק תמערכת שלי. אגב שכחתי לציין שאני צריך לעשות OC למעבד. אז יש לקחת זאת בחשבון!

פורסם

אם כבר לקנות ספק זול בנועה הייתי הולך על משהו יותר חזק ומוכר כמו ה - HEC 400W TRT.

לגבי כרטיס לך על ה - POV 9600GT.

פורסם

הוא משתלם למי שאין לו כסף ל - 9600GT.

אם אתה יכול הלחליף את הכרטיס אז זה בהחלט מומלץ (ה - כרטיס של POV הוא גם קירור לא רע ו - OC מהמפעל מה שמוסיף לערכו).

לגבי הספק, זה הספק שהתכוונתי אליו.

פורסם

פותח הת'רד, הספק הזה הוא אמנם ספק פשוט למדי, אבל בכל זאת לא קנית זבל ג'נרי, הוא יחזיק את המפרט שלך בכבוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סיכום ביניים:

א) ביטלתי את העסקה היום כי לא הרגשתי שלם עם הקנייה לפי הבנתי הספק אומנם יחזיק תמערכת אבל לא יהיה איכותי מספיק וזה סיכון שאני לא יוכל לקחת.

ב)אם יש לכם המלצות לספק אחר בסביבות מחיר של 200+- אני אשמח לשמוע

תודה רבה :)

פורסם

מנועה יש לך רק את ה - HEC 400W TRT.

מחנויות אחרות יש עוד אופציות.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לשמוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים