עבור לתוכן

נשבר לי מה-4850 CF. מחפש חלופה ויש התלבטות מאוד קשה.

Featured Replies

פורסם

כשתרצה לשנות את הכותרת שלח ה"פ אלי או אל דניס.

ננעל

הנושא נפתח מחדש,שנה את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

תודה ANGEL! ותודה כולם! עזרת לי מאוד! אני כנראה יקח את ה-TT.

SyndromE, אני יודע. אבל אני חייב להגיד שזה ממש מפתה.... בכל מקרה, אני חושב שאין לי יותר עצבים לדרייברים של ATI (למרות שבכרטיסים יחידים הם ממש נוחים ואפילו טובים) ואני יחזור ל-NVIDIA...

שוב תודה!

פורסם

אלא אם ATI ישלפו שפן מהכובע , גם אני אחזור לנווידיה , למרות המחירים הנמוכים והאטרקטיביים של ATI אין להם כרטיס שאפשר להגיד שהוא הכי כדאי.

בכל אתר שראיתי ובכל מבחן , אפילו עם כרטיס NV "מפסיד" בו , אני עדיין חושב שכרגע כרטיסי מסך של NV נותנים תמורה יותר טובה למחיר (במיינסטרים)

פורסם

4770 לא הכי כדאי? זה הכרטיס הכי רבולציוני במאה הנוכחית

פורסם

הבחור גיימר לא קטן , אם הוא לוקח 4770 הוא יקח שניים ויעשה CF , הפואנטה של הת'רד הזה היא שהוא לא רוצה CF יותר או לחילופין דואג שהבעיות שיש לו היום יחזרו בעתיד אם הוא כן יעשה CF.

מאחר והוא לא עם I7 , אין לא אופציה היום לעשות SLI בניגוד לCF שיש לו ולכן ההתלבטות היא בין להשאר עם הCF הנוכחי או לקחת כרטיס של NV באותו סדר גודל של מחירים (פחות או יותר)

פורסם

טוב שלא הגמת...הכרטיס משתלם לתקציבים נמוכים-בינוניים והוא בוודאי שלא תחליף לזוג HD4850.

פורסם

התגובה שלי מתייחסת לציטוט :

אלא אם ATI ישלפו שפן מהכובע , גם אני אחזור לנווידיה , למרות המחירים הנמוכים והאטרקטיביים של ATI אין להם כרטיס שאפשר להגיד שהוא הכי כדאי.

בכל אתר שראיתי ובכל מבחן , אפילו עם כרטיס NV "מפסיד" בו , אני עדיין חושב שכרגע כרטיסי מסך של NV נותנים תמורה יותר טובה למחיר (במיינסטרים)

עובדה ה4770 הרג את המיינסטרים, ATI הוציאו טרמינייטור ולNV אין תשובה[br]פורסם בתאריך: 6.05.2009 בשעה 13:29:40

טוב שלא הגמת...הכרטיס משתלם לתקציבים נמוכים-בינוניים והוא בוודאי שלא תחליף לזוג HD4850.

איפה אתה רואה שהמלצתי למישהו להחליף זוג 4850 ב4770?

פורסם

לא שמתי לב.

בכל מקרה זה לא קשור לדיון ואין מה להמשיך לעסוק בזה פה.

פורסם

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683

כי יש בעיות לא נפסקות..... זה מתיש אותך וזה פשוט בלתי נסבל. כל פעם קורה משהו אחר... עזוב... אני כבר התייאשתי.

אפשר לדעת מה בדיוק הבעיה ? אני עם CF של 4870, ובמחשב אחר CF של 4830... אין שום בעיה והכל עובד נהדר...

פורסם
  • מחבר

תעשה חיפוש של שניה:

http://www.google.co.il/search?hl=iw&ei=op8BSo_nM8jJ_gbxsKnyBg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=4850+CROSSFIRE+issues&spell=1

תוך שניה אתה תמצא מיליוני! זה פשוט מטורף כמה ש-ATI יכולים להיות מפגרים, חסרי כבוד כלפי הלקוחות, וחסרי יכולת!

פשוט בושה מה ש-ATI עושה למחזיקי המערך 4850 CF.... יש לציין שהבעיה של ה-CF היא רק ל-4850.... לא 4870 או 4830... (למרות שראיתי בעיות אחדות עם 4870... אבל זה כנראה היה התקנה לא נכונה של בעל הכטיסים).

אני אשמח אם מישהו יכול לומר לי שיש לו זוג 4850 ב-CF ועובד לו כמו שצריך (לא רק ב-8.10 או 8.6...).

עריכה: אני רוצה להוסיף גם במטרה שתבינו עד כמה ATI מפגרים, חסרי בושה, וחסרי יכולת... הם הוציא כבר שני(!) HOTFIXES במיוחד לבעיה הזו ולא היה אפילו אחד(!!) שאמר שהם פתרו לו את הבעיה!

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap::jump: :jump: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: (אני לא מאמין.... אבל כן!!!!)

אחרי עדכון ביוס לכרטיסים(!) הצלחתי!

אם מישהו צריך עזרה בהפעלת המערך שיפנה אלי!

אני לא מצטער שליכלכתי את ATI הם כן גרמו לי ולעוד המוני אנשים עוגמת נפש! לאחר שעידכון הביוס עזר ופתר בעיה חמורה ביותר, הם לא תרחו לעדכן את הלקוחות שלהם!

הקפצתי כי זה היה חשוב... אני מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום (במידה וזה חשוב).

פורסם

מזל טוב!!

אני מבין שנכון לעכשיו ירדת מסוגיית השידרוג?

פורסם

אחחח, גם אני מכרתי את הCF 4850 שלי, רק שאני לא הייתי כל כך בר מזל לסבול רק מבעיית חוסר יכולת לעדכון דרייברים.

מסכים כחולים היו קופצים לבקר כמה פעמים בשבוע, רעש, חום, עצבים שבחלק מהמשחקים [חלק גדול!] הCF מביא שיפור של 9FPS בלחץ וכו' וכו' וכו'

מכרתי בזמנו את שני הכרטיסים תוך כמה ימים, כל כרטיס ב700 ש"ח ואני מבסוט.

לנושא : ממליץ לך למכור 4850 אחד להחזיק איתו עוד כמה חודשים, ואז לקנות כרטיס מהדור החדש.

פורסם

שמח בשבילך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים