עבור לתוכן

בחירת UPS שיחזיק את המערכת שלי, עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפני מספר ימים מחשב וכעת אני מחכה להגעתם של כל הרכיבים, עד שהם יגיעו אני מעוניין לקנות גם UPS שיחזיק את המערכת בהפסקות החשמל הרבות שפוקדות אותנו בארץ.. :\

המפרט שלי הוא:

Intel Core i7 920 2.66GHz

Gigabyte GA-EX58-UD4

G.Skill DDR3 6144MB 1600MHz

Samsung 1TB 32MB HD103UJ

Western Digital 320GB 16MB WD3200AAKS

Gigabyte NVIDIA GeForce 9800GT 512MB

Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA

Corsair VX Series 550W CMPSU-550VXEU

Scythe MUGEN II CPU Cooler

Arctic Cooling AF12025L 120mm Case fan x 2

מסך Dell 24" 2408WFP.

גם במחשב הקודם שלי היה ספק 550W והיה לי UPS של IPPON שמכרו לאבא שלי בלוג'יק, הדגם הוא 800VA אבל רשום שהוא תומך עד 480W. גם הספק נקנה מהם וה-UPS נקנה בהמלצתם, ולמרות הכל הוא לא החזיק את המחשב אפילו שניה אחת בזמן הפסקת חשמל, כך שהתפספסה כל הפואנטה.. אני לא מכיר בכלל את שוק ה-UPSים, אז בבקשה מכם המליצו על משהו טוב :)

התקציב הוא 800 ש"ח אבל השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך, כל עוד הוא יחזיק כמו שצריך את המערכת.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ~

בבקשה עזרה, אני רוצה לקנות אחד ממש בימים הקרובים...

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

יש לי מחשב דומה ואני משתמש ב Advice PRPC 1050 USB אם אני לא תועה הוא מיצר 600w ואני מרוצה מ UPS הזה.אתה יכול למצוא אותו ב 745 שייח. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב דומה ואני משתמש ב Advice PRPC 1050 USB אם אני לא תועה הוא מיצר 600w ואני מרוצה מ UPS הזה.אתה יכול למצוא אותו ב 745 שייח. :xyxthumbs:

קודם כל תודה רבה על התגובה. :)

מצאתי את ה-UPS, אבל אתה בטוח שהוא יחזיק את המערכת? כי מחישוב מהיר, הספק כוח לוקח 550W והמסך יכול להגיע עד ל-110W לפי האתר של דל... כלומר לפחות 660W.

אני אוכל סרטים עם הקנייה הזאת כי ה-UPS הקודם שלי אכזב בגדול ולדעתי הוא זה שגרם למערכת הקודמת שלי להדפק. אני לא רוצה להסתכן עם המערכת הנ"ל...

עריכה:

התקשרתי לקוברה פיסי ול-KSP בקשר ל-UPSים, ב-KSP אמרו שה-1050 שהומלץ ע"י spektor יחזיק את המערכת וגם את המסך, בקוברה פיסי המליצו לי על Eitan Engineering VT-1500 שאמור לספק 1500VA.

מה אתם אומרים? של ADVICE עולה 745 ש"ח ושל Eitan Engineering עולה 733 ש"ח, מה שגורם לי לחשוד קצת... אוף, זה כל כך מבלבל ~_~

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

בבקשה, אני צריך תשובה עוד היום... =_=!

שוב תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים