עבור לתוכן

018 לא כל הנוצץ זהב

Featured Replies

פורסם

עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ...

1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני

2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ?

3. זה מריח כמו HOT .

------------------------------------------------------

אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .

פורסם

1. לא יודע, לא יצא לי לנסות.

2. מה רע? יש הרבה אנשים שלא צריכים שירות אז למה לשלם עליו? דרך טובה להוריד עלויות למי שלא צריך תמיכה, מי שצריך תמיכה ישלם ב 018 את אותו מחיר שהוא ישלם בכל חברה אחרת. לדעתי זה טוב שהם נותנים אפשרות בחירה.

3. מה הקשר הוט? 018 היא חברה בין לאומית שפועלת בארה"ב, באנגליה ובישראל. במקור הייתה בבעלות קבוצת בזק (רחוק מאוד מ HOT) וגם כיום שירותי האינטרנט שלהם בארץ עוברים דרך בזק!

בקשר לאורנג', יקרים אבל מי שיכול להרשות לעצמו יהנה מאינטרנט טוב.

פורסם

ו-Orange לא יפתיעו אותך? אתה חולם.

הבעיה היא שאנחנו נמצאים במדינה עם רוחב פס מוגבל ביותר לחו"ל (מסיבות ברורות), ויחד עם זאת רוצים לקבל אינטרנט כמו באירופה/ארה"ב עם רוחב הפס הכמעט אינסופי שלהם, ולא רוצים לשלם יותר מאשר משלמים באירופה/ארה"ב. תוסיף לזה את כמות האנשים שטוחנת את כל רוחב הפס שלהם 24/7 בהורדות של כל מה שקיים ולא קיים, ותבין למה בעיית האיטיות וחסימת הפורטים וה-traffic shaping תרדוף אותך בכל ספק שתחשוב לעבור אליו.

פורסם

ו-Orange לא יפתיעו אותך? אתה חולם.

הבעיה היא שאנחנו נמצאים במדינה עם רוחב פס מוגבל ביותר לחו"ל (מסיבות ברורות), ויחד עם זאת רוצים לקבל אינטרנט כמו באירופה/ארה"ב עם רוחב הפס הכמעט אינסופי שלהם, ולא רוצים לשלם יותר מאשר משלמים באירופה/ארה"ב. תוסיף לזה את כמות האנשים שטוחנת את כל רוחב הפס שלהם 24/7 בהורדות של כל מה שקיים ולא קיים, ותבין למה בעיית האיטיות וחסימת הפורטים וה-traffic shaping תרדוף אותך בכל ספק שתחשוב לעבור אליו.

:xyxthumbs:

מחזק, מדינה של חזירים, זאת הבעייה.

אנחנו מביאים על עצמנו את הצרות ואז בוכים.

פורסם

בחו"ל לא משלמים יותר, ברוב המקומות אם תשווה את ההכנסה הממוצעת למחירי האינטרנט תיראה שבהרבה מדינות אפשר לקבל אינטרנט במהירות גבוהה בהרבה תוך כדי שמירה על אותו יחס.

פורסם

שוב, מדינה של חזירים, מהגובים ועד לניגבים, אין מה לעשות, זה כבר ישן וידוע. :-\

פורסם
  • מחבר

בקיצור ORANGE או 018 תגידו ואני מתחבר

אני מחפש שירות טוב

קו נקי בלי ניתוקים ותקלות

מחיר בעדיפות אחרונה

פורסם

בחו"ל לא משלמים יותר, ברוב המקומות אם תשווה את ההכנסה הממוצעת למחירי האינטרנט תיראה שבהרבה מדינות אפשר לקבל אינטרנט במהירות גבוהה בהרבה תוך כדי שמירה על אותו יחס.

אני אמרתי שבחו"ל משלמים יותר?

אמרתי שיש סיבות אובייקטיביות מוצקות לזה שהעלות היחסית של האינטרנט פה גבוהה יותר מאשר בחו"ל - יש רוחב פס צר יותר ולכן הוא משאב יקר יותר.

פורסם

ORANGE מצויינת, מהיכרותי האישית, יציבות מקסימאלית.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקח את החבילה של 2.5 מגה - 99 ש"ח עם בזק .

הבעיה ש 2.5 זה ממש חבילה קטנה יעשה לי בופרינג כל הזמן וההורדות יקח מלא זמן ...

315KB שניה לא להיט מדינת עולם שלישית.

פורסם

2.5Mbps זה מספיק. או שאתה צופה בסטרימים של יותר מ-2Mbps ברשת? :s05:

אם זה לא עומד בקצב, זה לא בגלל המהירות, אלא בגלל שהשרתים בדרך קורסים או חוסמים/מאיטים פרוטוקולים של סטרימינג.

315KB/s לא מספיק להורדות? מה כבר אתה מוריד? סרט HD של 10 גיגה יורד ב-9 שעות במהירות הזו. אתה רוצה להגיד שקצב הצפייה שלך בסרטים הוא יותר מ-9 שעות לסרט? וואו, אני מתפלא שיש לך זמן לעשות עוד משהו בחיים. :xyxthumbs:

ואם באמת 2.5 לא מספיק לך, קח 5Mbps, למה לא? הרי אמרת שהמחיר הוא שיקול אחרון. :nixweiss:

פורסם

רומן, אין צורך בשני דיונים באותו נושא.

אפשר להמשיך את הדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407491.0

אם אתה מעדיך הפוך, שלח לי ה"פ.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים