עבור לתוכן

המלצה למודם + ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר.

היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר.

החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק.

בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג.

בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם?

תודה.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמודם בבזק עולה כסף. מודם אפשר לקבל מבזק בהשאלה ללא כל תשלום. על ה-LINKSYS הייתי ממליץ רק אם יש לך כוונה להתקין עליו קושחה צד שלישי, אחרת יש אלטרנטיבות משתלמות יותר.

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי מופתע. עד היום הם נהגו להחליף לנו את המודמים המתים שלהם בחינם אין כסף לאחר שיחה קצרה עם התמיכה..

בכל מקרה, אני לא פוסל התקנת קושחה צד שלישי, אך אילו עוד הצעות יש? גם בקשר למודם. תודה.

פורסם
  • מחבר

...

דיברתי עם התומך - הוא אמר לי שכיוון שנגמרה האחריות, הם הפסיקו לתת מודמים חינם.

כן, זה נשמע לי הזוי, אבל מה אני כבר יכול לעשות?

פורסם

אני הייתי מזכיר לו שבכבלים יש מודם בחינם ואם הם לא רוצים לאבד לקוח שיתעשתו. נראה לי הזוי המצב הזה -- יש לך שירות ADSL ואתה לא יכול להתחבר בגלל מחסור במודם? איזה פתרון אחר הם מציעים לך?

פורסם

הם ירצו את המודם הישן והלא תקין שלך בחזרה בתמורה לחדש, מדובר בציוד קצה שיכול להיות לך ממנו רק אחד בבית. אין סיבה וצורך לשלם על כזה דבר אלא אם הוא משולב ראוטר כמו הסימנסים שלהם...

פורסם
  • מחבר

זה אכן הסימנס, אך כל המודם שלי בעבר היו משולבי ראוטר - ה600E ואיזשהו RTA

פורסם

אם יש לך נתב אלחוטי משולב מודם של בזק, תתקשר לתמיכה ותבקש לקבל מודם רגיל במסלול השאלה. תסביר להם שיש לך תקלה בנתב ואין לך אחריות יותר.

אם מתעקשים איתך על כסף בשביל מודם, תבקש לדבר עם אחראי/מנהל.

אין שום הגיון או תועלת לקנות מודם עצמאית. צריך להתחיל להתנגח על בזק על כל תקלה, לדאוג לאחריות שלו ולהסתכן באי-תאימויות עם התשתית של בזק. מה גם שאתה צריך לקבל אחד חינם מהתשתית, אחרת שילכו לחפש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה את זה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים