פורסם 2009 במאי 416 שנים שלום,לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר.היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר.החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק.בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג.בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם?תודה.
פורסם 2009 במאי 516 שנים פעם ראשונה שאני שומע שמודם בבזק עולה כסף. מודם אפשר לקבל מבזק בהשאלה ללא כל תשלום. על ה-LINKSYS הייתי ממליץ רק אם יש לך כוונה להתקין עליו קושחה צד שלישי, אחרת יש אלטרנטיבות משתלמות יותר.
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר גם אני הייתי מופתע. עד היום הם נהגו להחליף לנו את המודמים המתים שלהם בחינם אין כסף לאחר שיחה קצרה עם התמיכה..בכל מקרה, אני לא פוסל התקנת קושחה צד שלישי, אך אילו עוד הצעות יש? גם בקשר למודם. תודה.
פורסם 2009 במאי 516 שנים רשימה מלאה יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm. לגבי מודם -- אני שוב מדגיש -- חינם בבזק.
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר ...דיברתי עם התומך - הוא אמר לי שכיוון שנגמרה האחריות, הם הפסיקו לתת מודמים חינם.כן, זה נשמע לי הזוי, אבל מה אני כבר יכול לעשות?
פורסם 2009 במאי 516 שנים אני הייתי מזכיר לו שבכבלים יש מודם בחינם ואם הם לא רוצים לאבד לקוח שיתעשתו. נראה לי הזוי המצב הזה -- יש לך שירות ADSL ואתה לא יכול להתחבר בגלל מחסור במודם? איזה פתרון אחר הם מציעים לך?
פורסם 2009 במאי 516 שנים הם ירצו את המודם הישן והלא תקין שלך בחזרה בתמורה לחדש, מדובר בציוד קצה שיכול להיות לך ממנו רק אחד בבית. אין סיבה וצורך לשלם על כזה דבר אלא אם הוא משולב ראוטר כמו הסימנסים שלהם...
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר זה אכן הסימנס, אך כל המודם שלי בעבר היו משולבי ראוטר - ה600E ואיזשהו RTA
פורסם 2009 במאי 516 שנים אם יש לך נתב אלחוטי משולב מודם של בזק, תתקשר לתמיכה ותבקש לקבל מודם רגיל במסלול השאלה. תסביר להם שיש לך תקלה בנתב ואין לך אחריות יותר.אם מתעקשים איתך על כסף בשביל מודם, תבקש לדבר עם אחראי/מנהל.אין שום הגיון או תועלת לקנות מודם עצמאית. צריך להתחיל להתנגח על בזק על כל תקלה, לדאוג לאחריות שלו ולהסתכן באי-תאימויות עם התשתית של בזק. מה גם שאתה צריך לקבל אחד חינם מהתשתית, אחרת שילכו לחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.