עבור לתוכן

אורנג או בזק ?

Featured Replies

פורסם

אז כל החיים תתלבט, בסוף בגיל זקנה

בחירת ספק יהיו המילים האחרונות שלך.

בסופו של דבר המלצות ושימושים משתנים לבנאדם

לבנאדם.

יש לי מכר מבוגר יחסית, בשבילו אינטרנט זה מיילים

וגלישה, הוא ב-012 ומרוצה מאוד.

אני אישית ב-014 עם תעבורת P2P כבדה טוחן

גם קצב הלוך וגם קצב חזור באופן די קבוע

וגם מרוצה.

לכן בסופו של דבר הכי טוב להחליט לבד, חוץ מזה שלהיות במחיר

ללא התחייבות חודשיים-שלושה גם לא ירושש אותך.

אני גם לא מבין מה אתה מתווכח, זאת אפילו לא תקלה טכנית FFS, הבנאדם

פשוט לא נסגר על עצמו.

• תגובות 65
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

התקשרו אלי מ 012 קווי זהב " אינטרנט זהב סמיילי " והציעו לי חבילה ב 99 ש"ח 2.5 ואחרי זה התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי ב 90 ש"ח .

נכנסתי לאתר WWW.KAMAZE.CO.IL וראיתי חוות דעת על 012 ממש גרועות ובינהם נטוויזן , רימון וכו' ...

אקספון / בזק בינלאומי / אורנג ...

הבנתי שגם השירות באורנג' לא תמיד מציאה וגם ששם יש בעיות ואקספון חוסמים פורטים ...

אני רק יודע שהשירות של בזק בינלאומי מעולה!

אני רוצה גלישה בלי פוברינג חלקה ! והורדה באימיול בעיקר למרות שהבנתי שאפשר להוריד משרתים ישר ? זה הטכנולוגיה החדשה שמדברים עליה?

פורסם

התקשרו אלי מ 012 קווי זהב " אינטרנט זהב סמיילי " והציעו לי חבילה ב 99 ש"ח 2.5 ואחרי זה התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי ב 90 ש"ח .

נכנסתי לאתר WWW.KAMAZE.CO.IL וראיתי חוות דעת על 012 ממש גרועות ובינהם נטוויזן , רימון וכו' ...

אקספון / בזק בינלאומי / אורנג ...

הבנתי שגם השירות באורנג' לא תמיד מציאה וגם ששם יש בעיות ואקספון חוסמים פורטים ...

אני רק יודע שהשירות של בזק בינלאומי מעולה!

אני רוצה גלישה בלי פוברינג חלקה ! והורדה באימיול בעיקר למרות שהבנתי שאפשר להוריד משרתים ישר ? זה הטכנולוגיה החדשה שמדברים עליה?

אם הכי חשוב לך אימיול תלך לנטוויז'ן-ברק ... אני בוודאות אומר לך שאתה תוריד כל דבר במהירות מקסימלית ...

פורסם

אני התחברתי לאורנג' לפני חודש, וקצב הורדה של BT משמעותית יותר טוב מ014.

עשיתי השוואה במשך מספר שבועות בשני הספקים האלה, ו014 הפסידו בגדול. הם בטוח מאיטים הורדות.

פורסם

לנטויז'ן יש פוטנציאל לתת מהירות טובה השאלה אם תקבל את זה

אני הייתי מנוי שנים ותמיד היה בסדר עד שיום אחד החליטו להגביל לי את הביטורנט וגם האינטרנט עצמו לא זז משהו

אחרי כמה חודשים של נסיונות שיפור עם התמיכה הטכנית החלטתי לחתוך ולעבור לאורנג'

בינתיים מרוצה, הגלישה הרבה יותר מהירה וגם הביטורנט עובד בלי הגבלה

בביטורנט יש הגבלה קלה, בנטויז'ן בזמנים הטובים הורדתי (חבילה 5 מגה) 640 ובאורנג' קצת נמוך יותר 600

לדעתי אורנג' נותנים במקסימום רק 600 לכל דבר אבל עדיין יש תמורה למחיר.

פורסם

למי שהתלונן על בעיות עם טורנט ליץ' הבעיה הייתה אצלם והם חזרו. תסתכל בעמוד הראשי כתוב שם...

פורסם

למי שהתלונן על בעיות עם טורנט ליץ' הבעיה הייתה אצלם והם חזרו. תסתכל בעמוד הראשי כתוב שם...

מתי שזה קרה לי (טורנטים אדומים) זה היה לפני מה שקרה להם ...

פורסם

בס"ד

בתור אחד שמוריד שנים באימיול , הייתי ב 012 וכיום אני לא מוכן לקבל אותם החינם לכול החיים.

הכי מומלץ בזק ובזק בנלאומי , לא משנה כמה הם לוקחים.

מציאת מקורות מחול וישראל ברמה גבוהה יתחברות לשרתים מחול , הורדת פס רוחב .

עשיתי על זה מחקר לא קטן , צילמתי תמונות על אותם קבצים באימיול ב 012 ובבזק והתוצאות היו מדהימות בבזק.

פורסם

אני כבר לקוח הרבה שנים של בזק בין לאומי ואין לי שום בעיות

בדקתי מחירים של בבנ"ל לאומת אורנג' זה אותו מחיר 39 ש"ח

018 קצת יותר זול 33 ש"ח לא כולל שירות על שירות אתה צריך לשלם עוד 2 שקל בחודש אז בגדול יוצא לך הבדל של 4 שקל בחודש לא כזה הרבה..

בבנ"ל הם הכי טובים שירות הכי טוב וגם התמורה

פורסם

בס"ד

בתור אחד שמוריד שנים באימיול , הייתי ב 012 וכיום אני לא מוכן לקבל אותם החינם לכול החיים.

הכי מומלץ בזק ובזק בנלאומי , לא משנה כמה הם לוקחים.

מציאת מקורות מחול וישראל ברמה גבוהה יתחברות לשרתים מחול , הורדת פס רוחב .

עשיתי על זה מחקר לא קטן , צילמתי תמונות על אותם קבצים באימיול ב 012 ובבזק והתוצאות היו מדהימות בבזק.

ואת כל הבדיקות האלה עשית לפני שבזק בינלאומי התחילו לסחום פורטים נכון ?..

פורסם

ואת כל הבדיקות האלה עשית לפני שבזק בינלאומי התחילו לסחום פורטים נכון ?..

בס"ד

תראה אחי אין אפס כול חברה חוסמת , השאלה עד כמה היא חונקת לך תפס , וואלה בוא נגיד ככה יחסית נצא מנקודת הנחה מציאת מקורות לקובץ שאני הולך להוריד באימיול הסך הכללי שלו זה 100 נגיד אז אם אני יקבל 80 מקורות בבזק או 40 מקורות ב- 012 או 50 מקורות בחרה אחרת אז האופציה זה בזק שאין גלה עליהם גם תראה תסקרים ברחבי הרשת על בזק יש הכי הרבה תלונות וואלה אני מרוצה מהם, האימיול שלי מתוכנת בצורה אישית שלי שתחננתי הוא כמו סוס לא קטן , ואני מוכן להתחרות אם בנאדם שיש לו פס רוחב 20 מגה על קובץ שאין לו מקורות ואני אם ה 1.5 פס שלי יקח אותו בהליכה.

נ.ב ההשוואות בין המקורות לא נמדדו בצורה מקצועית מדוייקת ,

אבל אפשר לומר שהתחברתי בחודשים האחרונים לבזק 2-3 גג .

וכשהתנתקתי מ 012 אז מציאת מקורות מחול היו כמעט שואפים ל -0 וכשהתחברתי לבזק צמחו כפטריות אחר השמש :)

תגיד לי איזה קובץ שתרוצה אני מוצא לך מקורות מישראל מחול מכול העולם ובשפע שמספיק שהאימיול שלי יתן בראש.

פורסם

אני הייתי ב 013NETVISION ב 1.5M והיה ממש גרוע, לפני כמה ימים עברתי ל 2.5M ב GAMER של NETVISION והכל עובד מושלם חוץ מהעלאה בחלק מהשעות (לא מפריע לשחק אבל מפריע בהעלאות ב UTORRENT). בכללי גיימר מאוד לא משתלם אבל קיבלתי את זה ב 36 שקל לחודש עם התחיבות לחצי שנה (אחרי כמה שעות עם שימור לקוחות ;D) מה שאומר שאני משלם מבסביבות ה 105 שקל ל HOT ו NETVISION ביחד שזה לא רע בכלל.

פורסם

i think 013 is the chippest

פורסם

גם אני הייתי בנטויז'ן והיה ממש רע. נמאס לי מהחסימות שלהם אבל כשרציתי להתנתק היה ממש גרוע. אצלם לא עוזבים בחיים.

פורסם

אהלן,

בתור לקוח של אורנג' - אין שום חסימה בשום מצב, ההפך הוא הנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים