פורסם 2009 במאי 316 שנים ה-ENERMAX TOMAHAWK 450W : ETK450http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4815מאוד זול חסכוני איכותי ושקט ואני הייתי הולך עליואבל לאיזו מערכת?כי גם ה-405 יספיק לרוב המערכות...ולא הייתי הולך על האנטק הספציפי וה-CORSAIR מצוין אז תבחר בשיקולי ממחיר בין ה-CORSAIR לאחד מן ה-ENERMAXים........
פורסם 2009 במאי 316 שנים האנרמקס פחות טוב משניהם.הקורסאייר חזק מהאנטק ומשתלם יותר.לאיזה מפרט הספק מיועד ?
פורסם 2009 במאי 316 שנים הקורסייר ספק דיי רועש.הרכבתי מערכת HTPC עם ספק כזה והוא מאוד רועש.ה seasonic 500W שהיה מותקן קודם היה מאוד שקט בהשוואה.אם אתה מחפש שקט כדאי לך לבחור במשהוא אחר.
פורסם 2009 במאי 316 שנים איזה ססיסוניק ? ה - 500W ET ?כי בהשוואה שראיתי גרסת ה - 400W שלו פחות שקטה מהקורסאייר.
פורסם 2009 במאי 416 שנים ENERMAX נהדר והוא במחיר מעולה לפי מה שקראתי ה-CORSAIR לא יותר שקט ממנו, ודרך אגב אם יש לך יכולת להשקיע יש ספק 400W של FSP שהוא FANLESS כלומר ללא מאורר והוא יהיה שקט מאוד ויותר ממספיק למערכת הזו.......
פורסם 2009 במאי 416 שנים האנרמקס הספציפי די בינוני ברמה של ה HEC RAPTOR ודומיו. אין להשוות אותו לסדרת המודו/פרו. מעניין אותי איפה קראת שהוא שקט כמו הקורסאייר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.