פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי.ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים.השאלה שלי היא כזאת:האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט?אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים ראוטר?!? קיבינימט זה יקר!!!!!!!!!!!!!! איך אתה משיג??? (זה אמור גם לשפר את מהירות החיבור בהרבה יחסית!)
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים בולשיט!בשביל שני מחשבים לא צריך ראוטר או HUB (חבל על הכסף)פשוט צריך להגדיר במחשב השני (CLIENT) את הIP של המחשב הראשון בGATEWAY
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים מחבר פשוט צריך להגדיר במחשב השני (CLIENT) את הIP של המחשב הראשון בGATEWAYוזה יעשה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני דרך החייגן של המחשב הראשון?אם כן אז איך עושים את זה? (שלב אחרי שלב, או אתר) תודה
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים אין לי XP מותקן כרגע אבל כעקרון אתה נכנס לחלון איפה שכל ההגדרות של הרשת ויש שם את ההגדרה של הGATEWAT
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים מחבר אבל אני לא מבין כלום ברשתות.אז מה אני אמור לעשות ב-GateWay?ואז איך אני גורם למחשב להשתמש בחייגן של המחשב השני?
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים וזה יעשה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני דרך החייגן של המחשב הראשון?אם כן אז איך עושים את זה? (שלב אחרי שלב, או אתר) תודהלא, אתה לא יכול!את החיוג אתה מבצע במחשב הראשון.ואז אתה משתף את האינטרנט, כדי שהמחשב השני ברשת יוכל לגלוש!
פורסם 2001 בדצמבר 723 שנים עמרי, יש אפשרות (לפחות ב-WINXP ואם אני לא טועה הייתה גם ב-2K)properties->advanced->establish a dial-up connectio whenever a computer on my network attempts to access the internetושוב אני שואל: מה יהיה עם ה- POPUPS באתר?
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים עמרי, יש אפשרות (לפחות ב-WINXP ואם אני לא טועה הייתה גם ב-2K)properties->advanced->establish a dial-up connectio whenever a computer on my network attempts to access the internetנו, אבל זה עדיין לא "להשתמש ב-Dial up של המחשב הראשון"...ושוב אני שואל: מה יהיה עם ה- POPUPS באתר?ושוב אני עונה: http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006263132
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים חבל על הכסףאבל אם אתה לא רוצה שאחד המחשבים יהיה מחובר/עובד כל הזמן - אז זה פתרון אידיאלי!וגם זה משפר את המהירות בשיתוף, וגם יש לזה FIREWALL, וגם זה נראה מגניב (בדיוק מאותה סיבה שאנשים משקיעים מיליוני שקלים בבית יפה)!!!וזה גם לא כזה יקר אם מתחלקים עם אנשים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.