עבור לתוכן

התלבטות בקניית מסך יחיד 30' מול 2 מסכים שונים - יש תמונות של המסך החדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח אני יעלה תמונות בהמשך

• תגובות 50
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לQttP,

כנראה שההבנה שלך לוקה בחסר...

אתה כנראה מתעקש לצאת טמבל, כי אתה מתעלם מכל מה שנאמר וממשיך להפגיז בשטויות.

אם היית קונה מסך ובאמצע המסך היה פיקסל שרוף , לא היית מחליף אותו?

פיקסל מת שאי-אפשר לראות אותו בלי להתאמץ? בטח שלא הייתי מחליף מסך על כזה דבר מפגר.

והדוגמא על האוטו היתה עבורך , לא היית רוכש אוטו חדש גם אם הייתה עליו השריטה הכי קטנה וזה בגלל שבנאדם שמשקיע סכום כסף לא מבוטל מצפה לקבל מוצר במצב שתואם את הכסף שהוא שילם עליו

מעניין שאתה אומר לי מה הייתי רוכש ומה לא. אתה חושב שגם על האוטו הכי חדש אין עשרות של שריטות קטנות? כאלה שלא רואים בלי זכוכית מגדלת? בטח שיש. וגם אם אין, יהיו תוך 10 דקות של נהיגה. אז כמה דביל צריך להיות בשביל לעשות סיפור מכזו שטות?

מעניין אותי כמה אנשים יהיו מוכנים לשלוח מכונית תקינה לחלוטין חזרה ליצרן ולחכות חודש למכונית חלופית שתגיע בגלל חתיכת צבע שהתקלפה. :lol:

לצאת פראייר בשביל ההרגשה של לא לצאת פראייר, ככה אני קורא לזה.

כנראה שלך זה לא משנה כי אתה מוכן לשלם כל סכום על מוצר חדש ולקבל אחד במצב של משומש

כמה עוד דברים לא קשורים תזרוק פה? מה הקשר משומש? פגם בייצור זה פגם בייצור, ולא קשור לכמה שימוש עשו במוצר. שום מוצר לא יוצר משום מפעל כשהוא נקי ב-100% מפגמים בייצור, הרכבה, צביעה וכו'. ל-99% אף אחד לא מתייחס. אבל משום מה כשזה נוגע לפיקסלים מתים יש תופעה לא מוסברת של לעשות מזבוב פיל.

בן אדם ! עזוב אותך מפיקסל אחד קטן ויחיד ויתום ומסכן.

תפסיק לחפש איך לתקן את מה שלא דורש תיקון.

שמח לראות שלפחות על פניו כמות האנשים השפויים בפורום עולה על כמות האובססיביים. :)

חברה אנחנו חורגים ממהות הדיון.

מתנצל על כך, אבל יש כמה תופעות שאני מוכן להילחם נגדן בחירוף נפש (עד כמה שזה ביטוי מתאים לאווירה הרגועה של פורום חובבים ;)), והסיפורים ההזויים שאנשים עושים מפיקסלים מתים זה אחד מהם. ;D

פורסם
  • מחבר

לצערי נראה לי שראיתי עוד פיקסל ירוק(זה מתחיל להציק)

פורסם
  • מחבר

מכיר

פורסם

שמע, אני מוכן להשקיע ולהגיע עד אליך. אצלי כל הפיקסלים יעמדו בשלשות גיאומטריות ויעשו מופע צבעים בכל ציבעי הקשת.

אני אראה לפיקסלים המניוקים הקטנים איך פיקסל צריך להראות ולהתנהג ולהתפקסל !!

ועכשיו ברצינות.

אל תתבאס ( קשה קשה ), שלמת כסף, אתה מצפה למוצר מושלם, רק בחלומות ואגדות לילדות קטנות.

אחד ? לא נורא בכלל ... יש עוד 2559 על 1600

שתיים ? כואב, מרגיז ... נסבל ( לדעתי ) ...

שלוש ?! אם אממא שלהם **** !!, אחריות ( על חשבונכם !! ) בלי שאלות או שאני שורף לכם את החנות.

אגב, ביררת לגבי מדיניות החזרות והחלפות לפני הקנייה ? וכן מתן שרות ? חשוב מאוד !

פורסם

דבר ראשון פרופורציות - 2 מסכים זה הרבה יותר רחב אחד יכול להיות גבוהה מדי

דבר שני תמונה - 2 מסכים יש הפרדה פיזית בין 2 התמונות

שטח תצוגה טוטאלי - 2 מסכים יש לך עלייה של פי 2 בשטח ואילו או תוספת של 100% שטח ואילו מסך גדול עולה בריבוע עם כל עלייה של דיאגונל או מידה אחרת של אורך (למסך 30 אינטש יש פי 4 יותר שטח עבודה ממסך 15 אינטש)

מחיר - מסכים גדולים נוטים לעלות במחיר יותר מהר מהעלייה בשטח עבודה.

גמישות - צריך שולחן מתאים לכל תצוגה אם כי 2 מסכים בדרך כלל נוח יותר. (לי יש מסך 22 ולמרות שהתרגלתי לעלייה בגודל עדיין צריך להזיז את העיניים בזוויות גדולות הרבה פעמים וזה כן מפריע) אני מניח שתצוגה כפולה יותר נוחה בקטע הזה)

התקנה - דיי מסביר את עצמוץץץ 2 מסכים קשים יותר להתקנה וכיול טוב

פוזה - ל2 מסכים יש איזה תחושה אחרת כמו זה שאפשר לשים את כל סרגלי הכלים בתוכנה במקום אחד ולעבוד עם המסך הראשי וזה מרגיש לכמה אנשים נוח יותר

לדעתי? זה מזכיר מאוד ליבוי ריבות.... עם אתה צריך שטח נוסף בגלל פוזה (ברצינות ) או בגלל ריבוי מטלות (לשים סרגלי כלים בצד או לראות סרט במקביל למשהו או לא יודע) אז 2 מסכים זה בשבילך.. מחצי מטר מרחק מהמחשב 30 אינטש (ברחב ת בגלל הגובה)זה נראה לי המקסימום לעבודה נוחה בממשקים של היום.

עריכה נראה לי שכבר קנית ויש לך פיקסל מת.....(וזה עוד סיבה לריבוי מסכים אחרי 26 אינטש) אז אפשר היה לדלג עלהכל חח (סמסך הנוחכי שלי הרגשתי כמו מנתח או חבלן על קפאין ובלי שעות שינה ועם לחץ דם כשבדקתי אותו)

פורסם

תן פה לאנשים משהו לרייר עליו.

:smile1:

רק אני חושב פה שיש יחס ישיר בין גודל המסך לכמות הריר שנוזלת כשמסתכלים עליו?

פורסם

אני מבין אותך.

אומנם יש לי רק את ה2007FP אבל זה לא משנה, שקניתי אותו ציפיתי לשלמות, אבל קיבלתי מסך עם זליגות אור, שזה הרבה יותר גרוע לדעתי מפיקסל שרוף (כאלו זליגות שאתה רואה סרט אתה רק מסתכל למעלה ובוכה)

החלפתי את המסך במסגרת האחריות וקיבלתי עוד אחד עם זליגות אור, וגם מן "שריטה" קטנה של פיקסלים אדומים תקועים, אין לי ממש הסבר מה זה, נראה כמו לכלוך מתחת לפאנל.

בכל מקרה אחרי שנה של שימוש אלו לא מפריעים לי בכלל ואני נהנה מכל רגע.

אז אתה תתבאס בהתחלה, זה מובן, אבל תאמין לי שאחרי כמה זמן תלמד להעריך את מה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

חברה אנחנו מפספסים פה נקודה קריטית

לאחר התלבטות קשה החלטתי כן לממש את האחריות ולקבל מסך חדש בתמורה! , גם אם כי אמרו לי ש CPM אחראית על המסך ומשנת 2008 הם

כבר לא, אלא יעל פתרונות(טוב שאמרו לי את זה) .

כרגע המצב הנתון הוא שיש לי 2 פיסקסלים שרופים, ובזמן ניקוי המסך בפינות הציפוי של המסך(הפלסטיק) זז קצת פנימה וחוזר אחורה(לא קריטי אבל עדיין)

הצטברות של דברים לא הופכת את זה ליותר קל!

עוד דבר חשוב שגיליתי הוא שהמסך שיש ברשותי הגיע לארץ ב 28/9/2008 משמע שהאחריות נגמרת בתאריך 27/09/2011 שימו לב שפספסתי קצת יותר מחצי שנה של אחריות

פורסם

אחריות היא מרגע קניית המוצר, לא מרגע הגעתו ארצה.

יש מצב אתה מעלה תמונות של המסך??

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע, אך זה לא ע"פ מה שמופיע באתר של DELL

תמונות אולי אני יעלה בהמשך

פורסם

את זה אני יודע, אך זה לא ע"פ מה שמופיע באתר של DELL

החשבונית שלך שמוכיחה את תאריך הקנייה תופסת במקרה של סתירה בינה לבין אחריות DELL.

פורסם
  • מחבר

לאחר עצבים ושיחות עם נציגות Dell בארץ, יעל פתרונות, וגם החנות ממנה קניתי , ביקשתי מהחנות שתדבר עם CMS על קבלת מסך חדש

ומחר אני אמור לקבל אותו(יש לציין זאת לטובה) לאחר שהתחלתי להתברבר עם יעל פתרונות אשר הציע החלפה למסך מחודש, ונציגות Dell אשר ביקשה

לשלוח מייל למנהל ולדבר שוב עם היבואן ממנו קניתי.

פורסם

וואי וואי ... איזו התחלה צולעת ... אני כלכך מבין אותך .

שמע ( ראה ) Wh1t3 , המסך הבא שתקבל, קח בחשבון שככל שהמסך יותר גדול, הסיכוי לפגמים קטנים פה ושם גדל.

אל תצפה למושלמות כי זו לא עבודת יד בהזמנה במיוחד בשבילך. ( זה רק נדמה לי או שאפשר להבין פה משהו אחר לגמרי ? :smile1: ... סוטים :lol: )

גם מחיר הפרימיום ששילמת לא נותן לך הבטחה כזו, במיוחד בישראל.

אם קיבלת מסך ( חדש !!!! מזה מחודש, על מי אתם עובדים יא חולרות ?! חדש !!! ) ויש פיקסל או שתיים ... אתה יודע מה ? מקסימום שלוש,

והם לא בחבורה ולא במקומות קריטיים, עזוב אותך מעצבים והרגשת הזיפת שתיפול עליך. לא יצאת דפוק ולא עבדו עליך ( טוב, זה כבר לשיקולך ).

תרכיב את המסך, שים סרט, שחק משחק, תהנה מהתצוגה הגדולה ותתחדש בכיף וכף ותעלה תמונות ... אה, כן, תתחנדש.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים