פורסם 2009 במאי 216 שנים אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס רשת אלחוטי יתאים למחשב ישן פנטיום 3 שיתחבר לנתב SIEMENS SL2 141. לא לUSB-.תודה רבה
פורסם 2009 במאי 216 שנים כל כרטיס רשת שמתחבר דרך PCI אמור לעבודבהנחה שיש לו דרייברים למערכת הפעלה שאיתה אתה עובדאני קניתי לפני כחודש-חודשיים את הכרטיס Edimax 7128Gשהמליצו לי עליו כאן בפורום (בערך 150 ש"ח, לא זוכר בדיוק כמה)ואני מרוצהאפילו יש לי את אותו ראוטר בבית (הזה שבזק מחלקים כמו עוגיות חמות מהתנור)
פורסם 2009 במאי 216 שנים הבעיה היחידה שיכולה להיות לך זה תאימות של PCI SLOT על הלוח אל מול הPCI של הכרטיס.לדוגמא - לפני שבועיים קניתי כרטיס אלחוטי של TPLINK ועל מחשב אחד עם לוח של P3 הוא לא עבד ועל אחר הוא כן עבד.איזה לוח יש לך ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים ^^לא אמור לקרות, בגלל זה יש תקן של PCI... כדי שכל הכרטיסים יתאימובטוח שהלוח אם תקין ושהתקנת דרייברים כמו שצריך והכל בסדרוהבעיה הייתה רק התאימות ביניהם?
פורסם 2009 במאי 216 שנים יאפ.. הכרטיס האלחוטי היה עם כניסת PCI קצת שונה מזו של שאר הלוחות היו מחוברים במחשב הזה. אבל לא משנה - לא על זה הדיון
פורסם 2009 במאי 216 שנים הייתה צריך לנסות אותו אולי על סלוט אחר באותו מחשב, יכול להיות שיש שם בעיה של IRQ SHARING...למשל: SLOT 1 של הPCI לפעמים משתף אותו IRQ עם SLOT 3 וכיוב'.לפעמים הAGP עם SLOT 2 וכיוב'.צריך להתסכל לראות בחוברת ההוראות של הלוח, ולראות אולי לא תהיה לו בעיה לשתף IRQ עם כרטיס אחר, או מלצא SLOT שלא משתף IRQ עם שום התקן/כרטיס אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.