עבור לתוכן

על איזו טכנולוגיה מבוססת הטלפון של חברת הוט?

Featured Replies

פורסם

טלפון קווי?

אובר אי פי?

אחר?

פורסם

היא משתמשת בתשתית הקיימת של הכבלים.

פורסם
  • מחבר

וזה אובר איי פי?

פורסם

כן זה VOIP

פורסם

זה לא VOIP וזה לא משתמש בSIP.

פורסם

זה לא VOIP וזה לא משתמש בSIP.

זה כן VOIP, לפחות מהמודם עד לCMTS, מרכזיית הטלפוניה עובדת בצורה קצת שונה.

פורסם

זה כן VOIP, לפחות מהמודם עד לCMTS, מרכזיית הטלפוניה עובדת בצורה קצת שונה.

ברח לי השם של הפרוטוקול!!!

פורסם

DOCSYS אני מניח.

פורסם

דוקסיס זה השם הכולל של הטכנולוגיה, אבל ש פרוטוקול ספציפי שעליו השיוחת עובדות.

פורסם

DOCSYS אני מניח.

קודם כל זה DOCSIS, וזה התקן שעליו עובדת רשת הHFC, פרוטוקול שמותוקול, מודם הטלפוניה מקבל IP, כל התקשורת בינו לבין הCMTS מבוססת IP, זה VOIP. בתוך הרשת של HOT, כלומר בין מודם טלפוניה אחד לאחר התקשורת היא VOIP נטו, כשמתקשרים למספר חיצוני התקשורת היא VOIP בין נקודת הקצה ברשת של HOT למרכזיה, ומשמה זה יוצא החוצה כבר MGCP.

מעבר לכך SIP זה לא פרוטוקול של VOIP, זה פרוטוקול ייזום שיחה ג'נרי לחלוטין, Live/OCS Messenger משתמשים בSIP, ועוד אין ספור דברים אחרים.

פורסם

אני מניח שהם עושים g711 או ADPCM עם VOIP זה די תלוי איזה רוחב פס הם מקצים אבל g711 הוא מאוד פשוט לישום . הם יכולים גם להשתמש בvocoder של טלפונים סליולארים אם הם רוצים לחסוך רוחב פס או בg729 שזה סוג של CELP . אם בg711 כל ערוץ הוא 64kbps בadpcm זה כל 32kbps (אפשר גם פחות) ו g729 יכול לעבוד ב8kbps ואפילו 5kbps אבל זה לוקח הרבה יותר כוח עיבוד בעיקר של הencoder ( מה שמגיע מהמיקרופון) .

מבחינת שיחות הם לא חייבים להשתמש ב sip כדי לעשות voice over ip .... כל חברה יכולה לנהל את הרשת הטלפוניה שלה איך שהיא רוצה. sip זה פשוט סטנדרטי רוב מוצרי המדף של voip תומכים בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים