עבור לתוכן

יצירת הוטספוט של WIFI.

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?

פורסם

לא הבנתי בדיוק את כל האינסטלציה שלך שם.

מה שהבנתי זה שיש לך ראוטר של 3COM קווי(לא אלחוטי) שלראוטר הזה מתחברים כל המחשבים בבית בצורה חוטית.

אם כך הדבר, אתה פשוט יכול לבטל את הראוטר החוטי ובמקומו לשים את הראוטר linksys האלחוטי שלך.

כלומר, ל linksys יתחברו כל המחשבים בצורה חוטית, וגם הוא יכול לשמש לך כמשדר אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

הבנת נכון, חוץ מ2 דברים:

ה3COM יש לו גם גישה אלחוטית, פשוט הוא די חלש והוא לא מגיע לחדר שלי. אני רוצה שהלינקסיס ישב לי בחדר ורק יחזק לי את האות wirless.

פורסם
  • מחבר

תודה על המדריך. מה שעשיתי שמתי את הראוטר של לינקסיס וחיברתי אותו לפי הציור פה

RouterAsAP.gif

האינטרנט מגיע למחשב דרך הראוטר הנוסף, אבל אין לי אפשרות לגשת ללוח בקרה שלו (בגלל שגם הלוח בקרה של הלינקסיס וגם של ה3COM הם 192.168.1.1, כשאני שם את הכתובת הוא מתחבר ל3COM, וכשאני מנתק את ה3COM מהלינקסיס אז פשוט כותב לי שהדף לא נמצא.)

ובנוסף אין לי שידור אלחותי בחדר מהלינקסיס (למרות שהנורית שעליו מצביעה שהוא משדר אלחותי).

פורסם

עשית חצי עבודה כי לא קראת את המדריך לעומק. לנתב שמשמש כ-AP יש לתת כתובת IP השונה מזו של הנתב "הראשי".

פורסם
  • מחבר

נו אבל הסברתי שאני לא מצליח להתחבר לבקרה של הלינקסיס בשום דרך! כשהוא מחובר מצד אחד למחשב ומצד שני ל3COM אז 192.168.1.1 מפנה ל3COM, וכשהוא לא מחובר ל3COM אז יש "קישוריות מוגבלת או חסרה" (הגיוני) ו192.168.1.1 לא מחבר לשום דבר, למרות שלפי לינקסיס זה אמור להיות הכתובת ברירת מחדל שלהם.. אני יכול לשנות את הIP של הלינקסיס דרך הבקרה של ה3COM? כי כרגע הלינקסיס לא עושה כלום הוא פשוט ממשיך את הכבל שלמגיע מה3COM למחשב שלי.

פורסם

תנתק אותו מה3COM תתחבר לממשק ותשנה את הכתובת הדיפולטית שלו...

פורסם
  • מחבר

כשאני מנתק אותו מה3COM אני לא מצליח להתחבר לממשק שלו 192.168.1.1 (ברירת מחדל של הלינקסיס וגם של ה3COM) לא עובד כשה3COM לא מחובר.

פורסם
  • מחבר

UP!

פורסם

כאשר ה-3COM מחובר למחשב שלך, תגדיר את המחשבלקבלת כתובת IP באופן אוטומטי. אחרי זה תכנס ללחלון DOS ותריץ את הפקודה ipconfig. כתובת ה-IP המופיעה ליד ה-DEFAULT GATEWAY היא כתובת ה-3COM. שם לב שכתובת ה-3COM והנתב השני חייבות להיות באותו סגמנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים