עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניה - ANTEC P182

Featured Replies

פורסם

כן נראה לי גם אני אחכה לראות מה קורה עם ה-P183 ומה עם מחירו, אם ידובר בתוספת של 100 שקלים אני מניח שהדבר יהיה שווה.

1200 גם עם מיליון פילטרים יסתם מהר מאד ואז אני לא מבין איך זרימת האויר שלו תעבוד, אבק נדבק מהר מאד למסננים ללא דלת ומוריד אחוזים גדולים מאד מזרימת האויר.

פורסם
  • מחבר

חחח איזה קשה להחליט

יש לי עוד כמה ימים לחשוב עם לקנות

או לחכות קצת לראות מה קורה עם התגמים החדשים

חחח תאכלס המארז שלי לא עד כדי כך רועש וסתם אכלתי סרט על זה

אבל בכול זאת אני רוצה להחליף את המארז

ככה שעכשיו אני לא יודע עם לכות או לקנות :|

חחחח כניראה אני יצתרך לחרוש עוד קצת באינטרנט לראות מה מו מי :)

פורסם

הייתי מחכה להתייצבות של ה-P183 מבחינת מחיר ולראות אולי עוד כמה דגמים חדשים שאמורים להופיע... אם לא לחוץ אז בכלל...

פורסם
  • מחבר

הייתי מחכה להתייצבות של ה-P183 מבחינת מחיר ולראות אולי עוד כמה דגמים חדשים שאמורים להופיע... אם לא לחוץ אז בכלל...

אמממ כן צודק

אני יחכה לראות מה קורה עם ה P183 כי חבל לקנות דגם ישן שיש דגם חדש יותר טוב

ואני רוצה לראות מה היה המחיר של ה HAF החדש MIDI כי אהבתי את ה FULL אבל הוא גדול מדי ואין לי מה לעשות איתו

בקיצור תודה לכולם אני מחכה עוד כמה שבועות לראות מה עם הדגמים החדשים ! :)

פורסם

DENNIS13 - הP183 אמור להיות קטן, הוא לא נועד לFULLTOWER

בקשר לאבק וANTEC1200, אתם סתם נסחפים אפשר לחשוב כאילו אתם הולכים להציב אותו בכביש ברחוב בחוץ שיצטבר שם הרבה אבק וחולות

כולה מארז לחדר סלון אם מנקים אותו פעם ב עם שואב אבק לא יצטרכו לנקות כמה חודשים טובים תמארז עצמו כי אין מאיפה להביא תאבק

פורסם

בקשר לאבק וANTEC1200, אתם סתם נסחפים אפשר לחשוב כאילו אתם הולכים להציב אותו בכביש ברחוב בחוץ שיצטבר שם הרבה אבק וחולות

כולה מארז לחדר סלון אם מנקים אותו פעם ב עם שואב אבק לא יצטרכו לנקות כמה חודשים טובים תמארז עצמו כי אין מאיפה להביא תאבק

אצלי המצב הוא שכל שבוע כמעט המסננים נסתמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים