פורסם 2009 במאי 116 שנים כן נראה לי גם אני אחכה לראות מה קורה עם ה-P183 ומה עם מחירו, אם ידובר בתוספת של 100 שקלים אני מניח שהדבר יהיה שווה.1200 גם עם מיליון פילטרים יסתם מהר מאד ואז אני לא מבין איך זרימת האויר שלו תעבוד, אבק נדבק מהר מאד למסננים ללא דלת ומוריד אחוזים גדולים מאד מזרימת האויר.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר חחח איזה קשה להחליט יש לי עוד כמה ימים לחשוב עם לקנות או לחכות קצת לראות מה קורה עם התגמים החדשים חחח תאכלס המארז שלי לא עד כדי כך רועש וסתם אכלתי סרט על זה אבל בכול זאת אני רוצה להחליף את המארז ככה שעכשיו אני לא יודע עם לכות או לקנות חחחח כניראה אני יצתרך לחרוש עוד קצת באינטרנט לראות מה מו מי
פורסם 2009 במאי 116 שנים הייתי מחכה להתייצבות של ה-P183 מבחינת מחיר ולראות אולי עוד כמה דגמים חדשים שאמורים להופיע... אם לא לחוץ אז בכלל...
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר הייתי מחכה להתייצבות של ה-P183 מבחינת מחיר ולראות אולי עוד כמה דגמים חדשים שאמורים להופיע... אם לא לחוץ אז בכלל... אמממ כן צודק אני יחכה לראות מה קורה עם ה P183 כי חבל לקנות דגם ישן שיש דגם חדש יותר טוב ואני רוצה לראות מה היה המחיר של ה HAF החדש MIDI כי אהבתי את ה FULL אבל הוא גדול מדי ואין לי מה לעשות איתו בקיצור תודה לכולם אני מחכה עוד כמה שבועות לראות מה עם הדגמים החדשים !
פורסם 2009 במאי 116 שנים DENNIS13 - הP183 אמור להיות קטן, הוא לא נועד לFULLTOWERבקשר לאבק וANTEC1200, אתם סתם נסחפים אפשר לחשוב כאילו אתם הולכים להציב אותו בכביש ברחוב בחוץ שיצטבר שם הרבה אבק וחולותכולה מארז לחדר סלון אם מנקים אותו פעם ב עם שואב אבק לא יצטרכו לנקות כמה חודשים טובים תמארז עצמו כי אין מאיפה להביא תאבק
פורסם 2009 במאי 216 שנים בקשר לאבק וANTEC1200, אתם סתם נסחפים אפשר לחשוב כאילו אתם הולכים להציב אותו בכביש ברחוב בחוץ שיצטבר שם הרבה אבק וחולותכולה מארז לחדר סלון אם מנקים אותו פעם ב עם שואב אבק לא יצטרכו לנקות כמה חודשים טובים תמארז עצמו כי אין מאיפה להביא תאבקאצלי המצב הוא שכל שבוע כמעט המסננים נסתמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.