עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניה - ANTEC P182

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני חודש + ואני ממש לא מרוצה מהמארז שלי (Lian-Li PC-7B Plus Black)

והחלטתי שבשביל השקט הנפשי שלי אני עושה עוד השקע קטנה וקונה מארז חדש שיספק אותי לעוד הרבה שנים :) אחרי המון השוואות החלטתי ש P182 יעשה את העבודה

קראתי ביקורות בכול מיני מקומות על האנטק P182

והבנתי עם אני רוצה מארז שקט ואיכותי עם זרימת אויר טובה אז שווה להשקיע קצת ולקנות את האנטק P182

עכשיו יש לי כמה שאלות שדיי מציקות לי

1)המארז לא בא עם מאורר קידמי.. אני יצתרך להוסיף ? (לא ממש בעיה כי קניתי 2 מאוררים שקטים למארז שיש לי עכשיו השאלה עם זה יפגע בשקט של המארז?)

או שזה לא אמור להפריע ? והמאורר העליון מפצה על הקדמי ?

2)השאלה הכי חשובה.... המארז באמת עד כדי כך שקט ? אני ממש לא ישמע את המחשב עובד ? (את המאורר של המעבד AC XTREME ואת הכרטיס מסך שלי GTX 260)

3)הסידור כבלים נוח ויש מקום להחביא אותם מאחורי הלוח ?

4)המארז מסנן אבק ? כי המארז שיש לי עכשיו ממש לא עושה את זה אחרי שבועים הוא מלא באבק בפנים...

5)אני לא ממש נעול על עצמי כי יש עוד כמה הפשרויות נחמדות כמו

CM HAF932

Gigabyte 3D Aurora 570

NZXT WISPER

מה אתם אומרים בין כול ההפשרויות האלה האנטק יעשה את העבודה הכי טוב ? מבחינת שקט ? ויתן לי קירור טוב למערכת ? שיש לי Q9550 + GTX 260

6)עם אני יחכה עוד קצת המחירים של הדגמים החדשים ירדו ? (ANTEC P183)?

כי 750 זה גג אני לא יכול להשקיע עוד 250 שקל במארז

תודה לעונים !!!!

פורסם

אני יושב עם הP180 המקורי

1. תוסיף מאווררים זה לא יזיק לרעש, אני כרגע עם 3 מאווררים בשלי ולא שומע אותו כמעט

2. הוא שקט, הרמה של השקט תלויה בחומרה שלך שמייצרת את הרעש

3. הסידור כבלים נוח

4. יש לך 2 מסנני אבק מקדימה, נקה פעם בכמה ימים ואתה מסודר

5. קח את הP182 מניסיון לא תצטער

6. מארז זה לא חומרה רגילה, זה שיצא דגם חדש לא אומר בהכרח כי הדגם היותר ישן ירד במחיר. אישית ה183 נראה לי רע

פורסם

המארז משקיט, אבל שקט == הדברים שבפנים שקטים. אם מה שבפנים רועש, זה אולי יעמעם את הרעש, אבל תאמין לי, זה לא משתיק אותו ( מנסיון ).

1. אתה מקבל מאורר עליון, אחורי, ולהרדדיסקים ( בין הספק ל-HDD ). אין אפשרות לשים קידמי לפני ההרדדיסקים ( אפשרי, אבל זה לא נועד לזה ), אפשר לשים קידמי באמצע המארז ( יכוון לכ. מסך ) או בכלוב של ה-CDROM (אם יש לך רק אחד ) וזה יקרר את המעבד.

2. כמו שאמרתי, מה שרועש, רועש. זה טיפה ינמיך את הרעש. הוא יחסית לא רועש אם כל המאוררים שלו על MID \ LOW, אבל זה כמובן תקף רק אם שאר הדברים יותר שקטים מהם.

3. אפשר מאחורי הלוח, אבל תאלץ להילחם קצת שתרכיב את הדלת האחורית כי הם לא השאירו מספיק רווח ( אפשרי ).

4. יש שני מסנני אבק מקדימה.

5. יש גם את ה-P183 שאולי קצת עדיף בסינון אבק וקירור ה-HDD.

לא מכיר מארזים אחרים, סורי.

פורסם

יש P183 בארץ ?

פורסם

יש וירטואלית בנועה במחיר מוגזם

פורסם

ובכלל, יש משהו קריטי בין ה-P182 ל-P183 ?

פורסם

לקנות אבק כל כמה הימים? למה יש לו זמן לעשות בייביסיטר?!

פותח האשכול - המארז יקרר מעולה גם עם OC מאסיבי לכ.מ+מעבד , אין צורך במאווררים נוספים

פורסם

כן שמתי לב... P183 לא כל כך שווה כרגע.

מה דעתכם על האנטק 1200 ?

פורסם

לא.

מה דעתכם על האנטק 1200 ?

P182/3 ואנטק 1200 אלו שני מארזים שונים בתכלית ואי אפשר להשוות בינהם. הראשון מיועד לשקט מקס' והאחרון מיועד לתת ביצועים קירור נהדרים. אני לא אגיד שה-1200 לא שקט (יחסית) אבל באמת שאין מה להשוות בינהם. בכל מקרה יש ביקורת נהדרת שאחד המשתמשים עשה פה בסטיקי "ביקורות משתמשים" על ה-1200 ואתם מוזמנים כולכם לקרוא.

פורסם

כן.. נראה לי גם שה-1200 הוא משאבת אבק לא קטנה וזה כבר בעייה יותר רצינית...

פורסם

הם שיפרו את זרימת האוויר במארז שזה חשוב, ואת הקונפיגורציה של החלק התחתון ע"י העברת המאוורר לקדמת המארז, מה שמשפר את קרור ההרדדיסקים, מפנה מקום לספק גדול יותר ומקל על העברת החיבורים מהספק למארז (ב 182 זה צפוף).

פורסם

הכל טוב ויפה השאלה אם זה מוגדר כקריטי או כמשהו שיהיה שווה 300 שקל תוספת ?

פורסם

דובר על כך שה1200 מאוורר יותר מן הP182.

ה-P183 מצמצם את הפער באוורר בין השניים. לכן אולי כדאי בכל זאת לחשוב בכיוון שלה P183...

פורסם

כן.. נראה לי גם שה-1200 הוא משאבת אבק לא קטנה וזה כבר בעייה יותר רצינית...

יש לו פילטרים שעושים עבודה טובה שמניעת כניסת אבק.

ה - P183 באמת מאוורר טוב, אבל ישלו עדיין שני חסרונות משמעותיים מאד לדעתי: אחד זה מחיר מן הסתם והשני הוא זה שהוא לא מרווח מספיק בפנים.

פורסם

הכל טוב ויפה השאלה אם זה מוגדר כקריטי או כמשהו שיהיה שווה 300 שקל תוספת ?

אני חושב שזה עושה הבדל והאמת שאני שוקל את ה 183 למחשב משחקים פה. 300 שקל זה לא שווה ולכן אני מחכה שיכנס לארץ בצורה נורמלית, נראה אז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים