עבור לתוכן

MODU82+ 425W מול VX 450W

Featured Replies

פורסם

זה ברור שתיקח את הביקורת שלי ותהפוך אותה, בסופו של דבר אתה נציג של אנרמקס בישראל.

ואם תקרא טוב בין השורות תבין, שספקי קורסייר מסדרת VX נותנים יותר תמורה על המחיר שלהם, במיוחד שהם נותנים הספק גבוהה יותר ממה שכתוב בתוית היצרן.

אתה מדבר על דבר שבמקרה קיים בספק בודד שלהם, והופך אותו לקולקטיבי לספקי קורסאייר? מאוד לא חכם.

בנוסף, אם הספק היה 500W ויכל לספק 500W רציף כמו שצריך, תאמין לי שהוא היה נקרא VX500. כנראה hardwaresecrets נפלו על אחת היחידות היותר מוצלחות, או שקיבלו golden sample

לא משנה באיזה מצב- שאתה קונה ספק 450W, תדע שאתה מקבל ספק 450W. להתייחס לזה כאל 500 ואח"כ לצפות ממנו שיעשה אותו דבר זה טמטום.

פורסם

URIB

הפכתי והפכתי ואפילו השתמשתי בבילון ולא מצאתי היכן הפכתי ו טענתי דבר שאינו נכון בביקורתי על הדברים שכתבת.

ואני לא נכנסתי לתרד בעילום שם ואינני מסתתר מאיש וגאה על היותי נציג אנרמקס בארץ.

ובאשר לתמורה העודפת, הרשה להאיר את עיניך במעט.

ואתן לך דוגמא מהעולם המוטורי.

הרבה מכוניות מצויידות היום בהגבלת מהירות אלקטרונית.

האם המכונית לא יכולה לדהור במהירות גבוהה יותר? יכולה

אם כך למה להגביל כאשר בכל מקרה המהירות הינה מעבר למהירות החוקית המותרת?

על מנת למנוע מאמץ יתר, שחיקה ובלאי מואצים..

כך גם בספקי כח.

זה שהיצרן מעדיף להשתמש משיקוליו ברכיבים היכולים לעמוד בצריכת הספק גבוהה יותר לא מלמד על כך שהספק ישרוד את ארך החיים החזוי שלו.

וזו גם הסיבה ש היצרן מגדיר את הספק להספק נמוך יותר.

זה שיצרן א' מעדיף להגביל טכנית את האפשרות למעמס יתר לא מלמד על כך שיצרן ב' שנמנע מכך עדיף !!!

ואם תרצה שנעלעל יחד הלאה בין השורות, אהלן וסהלן.

צביקה

נ.ב.

לא תראה בין כל תגובותיי אחת אשר תנגח יצרן אחר, אלא אם כן מי מהגולשים טוען דבר שאינו נכון וזאת כלפי המוצרים אותם אנו משווקים, וגם אז התגובה תהה על מנת להעמיד דברים דיוקם ולא כנגד יצרן מתחרה.

פורסם

אתה מדבר על דבר שבמקרה קיים בספק בודד שלהם, והופך אותו לקולקטיבי לספקי קורסאייר? מאוד לא חכם.

בנוסף, אם הספק היה 500W ויכל לספק 500W רציף כמו שצריך, תאמין לי שהוא היה נקרא VX500. כנראה hardwaresecrets נפלו על אחת היחידות היותר מוצלחות, או שקיבלו golden sample

לא משנה באיזה מצב- שאתה קונה ספק 450W, תדע שאתה מקבל ספק 450W. להתייחס לזה כאל 500 ואח"כ לצפות ממנו שיעשה אותו דבר זה טמטום.

כתבתי על סדרת VX בלבד! אז למה אתה מקשקש?

דבר שני, ערכתי בעצמי נסיונות לספקי VX 450/550 עם מערכות SLI/CF ומעבד באוברקלוק.

הספקים האלו חזקים מאוד! במיוחד שיש להם מסילת 12V חזקה בודדת כמו בספקי PCP&C.

URIB

הפכתי והפכתי ואפילו השתמשתי בבילון ולא מצאתי היכן הפכתי ו טענתי דבר שאינו נכון בביקורתי על הדברים שכתבת.

ואני לא נכנסתי לתרד בעילום שם ואינני מסתתר מאיש וגאה על היותי נציג אנרמקס בארץ.

ובאשר לתמורה העודפת, הרשה להאיר את עיניך במעט.

ואתן לך דוגמא מהעולם המוטורי.

הרבה מכוניות מצויידות היום בהגבלת מהירות אלקטרונית.

האם המכונית לא יכולה לדהור במהירות גבוהה יותר? יכולה

אם כך למה להגביל כאשר בכל מקרה המהירות הינה מעבר למהירות החוקית המותרת?

על מנת למנוע מאמץ יתר, שחיקה ובלאי מואצים..

כך גם בספקי כח.

זה שהיצרן מעדיף להשתמש משיקוליו ברכיבים היכולים לעמוד בצריכת הספק גבוהה יותר לא מלמד על כך שהספק ישרוד את ארך החיים החזוי שלו.

וזו גם הסיבה ש היצרן מגדיר את הספק להספק נמוך יותר.

זה שיצרן א' מעדיף להגביל טכנית את האפשרות למעמס יתר לא מלמד על כך שיצרן ב' שנמנע מכך עדיף !!!

ואם תרצה שנעלעל יחד הלאה בין השורות, אהלן וסהלן.

צביקה

נ.ב.

לא תראה בין כל תגובותיי אחת אשר תנגח יצרן אחר, אלא אם כן מי מהגולשים טוען דבר שאינו נכון וזאת כלפי המוצרים אותם אנו משווקים, וגם אז התגובה תהה על מנת להעמיד דברים דיוקם ולא כנגד יצרן מתחרה.

עובדה שהוכח שספקי קורסייר מסדרת VX נותנים יותר מההספק הרשום גם במאמץ, הדוגמה עם הרכב לא רלוונטית.

נ.ב.

עם כל הכבוד, סלח לי אני לא קונה את זה במיחד לאור המשבר הכלכלי.

היום אנשים ינסו למכור גם חול מהחצר שלהם, רק כדי להתפרנס.

פורסם

עובדה שהוכח שספקי קורסייר מסדרת VX נותנים יותר מההספק הרשום גם במאמץ, הדוגמה עם הרכב לא רלוונטית.

נ.ב.

עם כל הכבוד, סלח לי אני לא קונה את זה במיחד לאור המשבר הכלכלי.

היום אנשים ינסו למכור גם חול מהחצר שלהם, רק כדי להתפרנס.

לרגע לא טענתי שה- VX לא נותן יותר מאשר הוא מצהיר על התוית

רק חבל שאתה לא קרא לעומקו של עניין את שעניתי לך מעלה, ואז גם המענה הזה היה מתייתר.

נ.ב.

מה עניין מחט ל....

מה בין המשבר הכלכלי העולמי לבין נתונים טכניים יבשים של הספק, רעש, נצילות, אמינות וכו'?

נ.ב.ב.

תודה על התעניינותך במצבנו הכלכלי

צביקה

פורסם

עובדה שהוכח שספקי קורסייר מסדרת VX נותנים יותר מההספק הרשום גם במאמץ

גם האנרמקסים וכל ספק איכותי אחר.

פורסם

וזה בדיוק הקטע, לחפות קצת על הזדקנות קבלים :screwy:

urib, כנראה פספסת את הקטע הזה בהודעה של צביקה (למרות שמדובר בערך בחצי מאותו פוסט, אבל אל תיתן למציאות להפריע לך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים