עבור לתוכן

MODU82+ 425W מול VX 450W

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 הספקים הבאים:

Enermax‎ ‏MODU82+ 425W

Corsair ‏VX 450W

אני יודע ששתיהם מאד מומלצים אך מי מהם עדיף(ולמה) ? זאת במידה ומודלריות היא לא הכרחית עבורי.

בנוסף אני יודע ששתיהם מספיקים למערכת שאני עומד לקנות(e8400, 4GB, hd4770, 1*640gb) ואני לא מתכנן OC אך רוצה לשמור לעצמי את האפשרות הזאת לעוד שנה+. האם הספקים הנ"ל יעמדו בOC שיראה שיפור במערכת(לא OC רצחני אך משהו בעל משמעות) ?

תודה.

פורסם

באופן כללי תדע שההבדלים ביניהם הם לא משהו כל כך עקרוני, אלו הבדלים די דקים.

בכל אופן, כמדומני האנרמקס עדיף.

פורסם

הם יחזיקו גם זוג כרטיסים כאלה.

פורסם

מבחינת אמפרא'ג הם שווים לגמרי

כל אחד עם 33A.

בגדול הENERMAX יותר איכותי מהVX450 של SS

אני רק שואל למה לא להשקיע עוד 100 שקלים או עוד 70 שקלים ולקנות תSP SS 650W 12V/52A

פורסם

ואם תחליט לקחת אותו אפשר להגיד שבתוספת 50-70 ש"ח אפשר לקחת ספק עדיף וכן הלאה וכן הלאה - זה לא נגמר

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי שהאנרמקס עדיף ככל הנראה ...

מה לגבי השאלה השניה שלי ?

פורסם

מבחינת אמפרא'ג הם שווים לגמרי

כל אחד עם 33A.

בגדול הENERMAX יותר איכותי מהVX450 של SS

אני רק שואל למה לא להשקיע עוד 100 שקלים או עוד 70 שקלים ולקנות תSP SS 650W 12V/52A

לא מדוייק! האנרמקס עם מסילה מפוצלת, לעומת זאת ה-VX450 עם מסילת 12V בודדת של 33A.

לדעתי ה-VX450 עדיף יותר, ואם אתה חושב קצת קדימה יש את VX550 בכלל ספק חד-מסילה חזק.

פורסם

כל החשבונות של המסילות נראים לי קצת מיותרים, כי בסופו של דבר מה שקובע זו התוצאה הסופית, ושם האנרמקס טיפה יותר טוב.

פורסם

מה גם שאין סיבה שכל אחת מהמסילות של האנרמקס לא יספיקו ואין ממש שימוש אמיתי למסילה האחת אצל ה-VX

פורסם

הvx550 נחשב לפחות איכותי מה450 שמיוצר על ידי seasonic

פורסם

כל החשבונות של המסילות נראים לי קצת מיותרים, כי בסופו של דבר מה שקובע זו התוצאה הסופית, ושם האנרמקס טיפה יותר טוב.

הבעיה של האנרמקס מסדרת מודו-ופרו, זה שהם יקרים ומערכת ההגנה שלהם לא מציאה גדולה.

בטווח המחירים לספקי 400-450W הקורסייר VX יותר משתלם, וגם נותן הספק של 500W ב-50 מעלות טמפ'.

תקרא פה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/551/10

"If you want to save some money and still want to have a power supply with high efficiency, we recommend Antec EarthWatts 500 W (around USD 90) and Corsair VX450W (around USD 80). This model from Corsair is in fact a 500 W and internally it is identical to Antec EarthWatts 500 W, but comes with just one video card auxiliary power plug.

We could also complain that over power (OPP) and over current (OCP) protections didnt kick in as we expected, but since this power supply survived to our overload tests without burning we dont think this is really an issue."

עכשיו תקרא את הביקורת על ה-VX450:

http://www.hardwaresecrets.com/article/540/10

"As we mentioned, this product is identical to Antec EarthWatts 500 W, but using better capacitors it was really good to see Japanese capacitors on an entry-level product , a better-looking housing (black vs. standard grey), a better cooling system (120-mm fan vs. 80-mm fan) and more power plugs (six peripheral power plugs vs. three; six SATA power plugs vs. three). But Antec EarthWatts has as a big advantage coming with two video card power cables. In fact this is the only problem with this product from Corsair: if you want to use two video cards in SLI or CrossFire modes you will need to use an adaptor to convert a standard peripheral power plug into a 6-pin auxiliary video card power plug. Being in fact a 570 W product, it can easily feed two video cards."

פורסם

URIB

שוב צריך להביא דברים על דיוקם ולא ללקט חצאי פרטים ולהשליכם על פיט זה או אחר.

הציטוט שהבאת לגבי התימחור היקר תקף לגבי ספק MODU525 ומחירו בארה"ב.

אם נשווה בזאפ ספק מסדרת PRO לספק מסדרת VX בהספק של 525/550W הרי שאנרמקס זול יותר !!!

הפרש המחיר במחיר בין ה- PRO ל- VX בתחום 425W הינו כ- 40 שקלים.

איך הנתונים האלה מתיישבים עם מה שכתבת מעלה, לאלוהים פתרונים.

צביקה

פורסם

בטח שהם לא מתיישבים, אבל ל urib במחשב יושב VX450.

ההמלצה שלי, בכל מקרה, היא הפרו 425 במקרה הזה (לטעמי קצת מיותר לבזבז עוד כסף על מודו, בספקי 425W בכל מקרה צריך לחבר את רוב הכבלים)

פורסם

למערכת אפשר בקלות להסתפק ב - CORSAIR CX 400W (או SEASONIC ET 400W אם הוא חזר למלאי כבר)

http://tms.co.il/product/6318

פורסם

URIB

שוב צריך להביא דברים על דיוקם ולא ללקט חצאי פרטים ולהשליכם על פיט זה או אחר.

הציטוט שהבאת לגבי התימחור היקר תקף לגבי ספק MODU525 ומחירו בארה"ב.

אם נשווה בזאפ ספק מסדרת PRO לספק מסדרת VX בהספק של 525/550W הרי שאנרמקס זול יותר !!!

הפרש המחיר במחיר בין ה- PRO ל- VX בתחום 425W הינו כ- 40 שקלים.

איך הנתונים האלה מתיישבים עם מה שכתבת מעלה, לאלוהים פתרונים.

צביקה

זה ברור שתיקח את הביקורת שלי ותהפוך אותה, בסופו של דבר אתה נציג של אנרמקס בישראל.

ואם תקרא טוב בין השורות תבין, שספקי קורסייר מסדרת VX נותנים יותר תמורה על המחיר שלהם, במיוחד שהם נותנים הספק גבוהה יותר ממה שכתוב בתוית היצרן.

צר לי לאכזב אותך, אבל היום ספקי אנרמקס כבר לא לבד בצמרת.

בטח שהם לא מתיישבים, אבל ל urib במחשב יושב VX450.

ההמלצה שלי, בכל מקרה, היא הפרו 425 במקרה הזה (לטעמי קצת מיותר לבזבז עוד כסף על מודו, בספקי 425W בכל מקרה צריך לחבר את רוב הכבלים)

נו אז... לידע אותך שחברת הספקים המעודפת עלי היא PCP&C, בתקופה שרכשתי את המערכת הם היו מאוד יקרים בארץ.

ואגב, למה לא להמליץ על ספק מעולה מנסיון? לפחות אני לא עושה את זה מטעמים מסחריים נטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים