עבור לתוכן

שיתוף קבצים בין 2 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין

רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד

אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן?

תודה

פורסם

אין לך פיירוול צד ג' ? :) כאילו, למה דווקא להשתמש בפיירוול של ווינדוס, רוב הסיכויים שכבר יש לך פיירוול מותקן יחד עם האנטיוירוס שלך

פורסם

דווקא לא כזה סביר שיש לו פיירוול שמותקן ביחד עם האנטי-וירוס (איזה אנטי-וירוס יש לך מותקן על המחשבים?)

מה שכן,

מכיוון שאמרת שהמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר ואני מניח שהראוטר הוא זה שמחובר לאינטרנט (ולכן

כל התנועה של המחשבים לאינטרנט ומהאינטרנט עוברת דרכו) וסביר להניח שלראוטר הזה יש פיירוול מובנה

בפנים, שגם בטוח עדיף מהפיירוול של חלונות, אז אתה יכול לכבות את הפיירוול של וינדוס בשני המחשבים...

פורסם

אם יש לך ראוטר בעל מנגנון NAT (שזה מה שיש לך), אז FW הוא לא הכי הכרחי.

אבל אין שום סיבה שה-FW יהיה פתוח, ושלא יהיה שיתוף קבצים - פשוט תוסיף אותו לחריגים בהגדרות של ה-FW בלוח הבקרה.

פורסם

שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין

רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד

אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן?

תודה

זה הרבה יותר פשוט -- אם אתה מאחורי נתב ומערכת ההפעלה שלך היא XP, ה-FW של WINDOWS היוא מיותר. נקודה. הנתב נותן לך את ההגנה וזו של WINDOWS פשוט חסרת משמעות.

פורסם

אני עובד עם שיתוף קבצים/כוננים בשני מחשבים בבית, אחד עם WIN7 והשני עם WINXP ,מוזר לי מה שאתה אומר, אף פעם לא התבקשתי לבטל FIRWALL בכלל, זה פשוט עובד,גם כשהיתי על XP במחשב הנוכחי ,הכל פועל רגיל, מוזר, יכול להיות שיש דרך שונה לבצע שיתוף מזו שאתה בחרת, תאמר בבקשה איך עשית את זה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, במחשב שבו אני צריך לכבות את הפיירוול יש וינדוס ויסטה ביזנס, הראוטר הוא של EDIMAX והדגם BR-6524N

יש לי אנטי וירוס של AVG ואני מאמין שהוא בלי פיירוול, את כל ההגדרות עשיתי לפי המדריך של CHIEF (אחלה מדריך) אני רק רוצה להיות בטוח שאני מאובטח כראוי

תודה רבה לכולם

פורסם

אני מאמין שאתה יכול לכבות את הפיירוול וזה יהיה בסדר גמור

מה שיש בנתב יספיק לך (וגם ככה עדיף על הפיירוול של חלונות)

פורסם

אני מאמין שאתה יכול לכבות את הפיירוול וזה יהיה בסדר גמור

מה שיש בנתב יספיק לך (וגם ככה עדיף על הפיירוול של חלונות)

נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים