פורסם 2009 באפריל 2916 שנים שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצוייןרק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובדאין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן?תודה
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אין לך פיירוול צד ג' ? כאילו, למה דווקא להשתמש בפיירוול של ווינדוס, רוב הסיכויים שכבר יש לך פיירוול מותקן יחד עם האנטיוירוס שלך
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים דווקא לא כזה סביר שיש לו פיירוול שמותקן ביחד עם האנטי-וירוס (איזה אנטי-וירוס יש לך מותקן על המחשבים?)מה שכן,מכיוון שאמרת שהמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר ואני מניח שהראוטר הוא זה שמחובר לאינטרנט (ולכןכל התנועה של המחשבים לאינטרנט ומהאינטרנט עוברת דרכו) וסביר להניח שלראוטר הזה יש פיירוול מובנהבפנים, שגם בטוח עדיף מהפיירוול של חלונות, אז אתה יכול לכבות את הפיירוול של וינדוס בשני המחשבים...
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אם יש לך ראוטר בעל מנגנון NAT (שזה מה שיש לך), אז FW הוא לא הכי הכרחי.אבל אין שום סיבה שה-FW יהיה פתוח, ושלא יהיה שיתוף קבצים - פשוט תוסיף אותו לחריגים בהגדרות של ה-FW בלוח הבקרה.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצוייןרק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובדאין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן?תודהזה הרבה יותר פשוט -- אם אתה מאחורי נתב ומערכת ההפעלה שלך היא XP, ה-FW של WINDOWS היוא מיותר. נקודה. הנתב נותן לך את ההגנה וזו של WINDOWS פשוט חסרת משמעות.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני עובד עם שיתוף קבצים/כוננים בשני מחשבים בבית, אחד עם WIN7 והשני עם WINXP ,מוזר לי מה שאתה אומר, אף פעם לא התבקשתי לבטל FIRWALL בכלל, זה פשוט עובד,גם כשהיתי על XP במחשב הנוכחי ,הכל פועל רגיל, מוזר, יכול להיות שיש דרך שונה לבצע שיתוף מזו שאתה בחרת, תאמר בבקשה איך עשית את זה.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר אז ככה, במחשב שבו אני צריך לכבות את הפיירוול יש וינדוס ויסטה ביזנס, הראוטר הוא של EDIMAX והדגם BR-6524Nיש לי אנטי וירוס של AVG ואני מאמין שהוא בלי פיירוול, את כל ההגדרות עשיתי לפי המדריך של CHIEF (אחלה מדריך) אני רק רוצה להיות בטוח שאני מאובטח כראויתודה רבה לכולם
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני מאמין שאתה יכול לכבות את הפיירוול וזה יהיה בסדר גמורמה שיש בנתב יספיק לך (וגם ככה עדיף על הפיירוול של חלונות)
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים אני מאמין שאתה יכול לכבות את הפיירוול וזה יהיה בסדר גמורמה שיש בנתב יספיק לך (וגם ככה עדיף על הפיירוול של חלונות)נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.