עבור לתוכן

אזהרה חמורה לגבי מרמה ב-012

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012),

לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט.

אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח.

פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים!

אעדכן בהמשך.

פורסם

דיברו על הנושא הרבה

פורסם

בכלל כדאי לבקש שבוע שבועיים ניסיון אפילו פחות אין צורך להתחייב

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להפנות אותי ללינק בו מתואר מקרה בו לקוח עם חשבון GAMER קיבל 0 בטורנט?

אני חייב לציין שביומיים הראשונים קבלתי 310KB-300 , לאחר מכן העניין צנח. בנתיים איפסתי המודם, ריסטרטי המחשב והתקנתי 10 חייגנים שונים. באותו מצב ובאותו מחשב אך מחייגן של אורנג' אני מקבל 300 KB פיקס. לעומת 012 0 פיקס.

הם עוד העזו להגיד שהבעיה במחשב לי.

פשוט גנבה.

פורסם

פשוט תעשה חיפוש באתר

כל הזמן יש דיונים על ספקיות ובטח על 012

פורסם

אתה יכול להפנות אותי ללינק בו מתואר מקרה בו לקוח עם חשבון GAMER קיבל 0 בטורנט?

אני חייב לציין שביומיים הראשונים קבלתי 310KB-300 , לאחר מכן העניין צנח. בנתיים איפסתי המודם, ריסטרטי המחשב והתקנתי 10 חייגנים שונים. באותו מצב ובאותו מחשב אך מחייגן של אורנג' אני מקבל 300 KB פיקס. לעומת 012 0 פיקס.

הם עוד העזו להגיד שהבעיה במחשב לי.

פשוט גנבה.

012 מקצה חלק גדול מרוחב הפס לטובת שירותי הטלפון הקווי שלה.

בתור שכזו היא נאלצת להגביל מורידים כבדים,אחרת מאות אלפי הלקוחות שלה בטלפון הקווי (שהוא למעשה סוג של VOIP )

יוכלו לדבר ללמפה במקום אחד עם השני.....

דרך אגב,מי בכלל הבטיח לך שבחבילת GAMER אתה בכלל תוכל להוריד בטורנט?

שלא תבין אותי לא נכון ,אני איתך לגמרי בקטע,אבל אם תתבע אותם בתביעות קטנות,כדאי שתצטייד בחוות דעת מקצועית

של מומחה בתחום,אחרת השופט יזרוק אותך מכול המדרגות.

השופטים לא מבינים דבר וחצי דבר בתחום וגם אין להם שום חשק ,זמן ורצון להשקיע בתיק שהזמן המוקצב לדיון בו ,הוא

דקות בודדות לכול היותר .

האמן לי הייתי בתביעות קטנות ואומנם זכיתי,אולם התאכזבתי לגלות שכל העסק מתנהל בשיטת הסרט הנע

והשופטים לא ממש מתאמצים לרדת לשורש האמת ,כך שכל קשר לצדק ,הוא לעיתים קרובות מיקרי בהחלט.

פורסם

גם אותי 012 האטו, וכשדיברתי עם התמיכה נציג שלהם הודה בפני שהוא לא יכול לקבוע אם מאטים אותי או לא, אבל זה נשמע לו הגיוני שכן. חברה בזיונית. למרות שגם אקספון מאטים את הביטורנט שלי, בכלל אין מה להשוות בינם לבין 012.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקחת את העניין לבית משפט שלום שמוסמך לדון בנושא של מרמה והפרת חוזה. אני בטוח במעשים שלהם יש קלון ועל כן יש ללמדם לקח. יש לי כבר חוו''ד מומחה וגם הוכחות . אין לי מושג למה אף אחד לא לוקח את זה ברצינות ולא נותן להם בראש. בארהב המנכל היה כבר מוכר את תחתוניו מרוב התביעות כנגד החברה.

פורסם

זה לא ארצות הברית

ואם זה לא יצוגית לא חושב שתקבל הרבה אם בכלל תצליח במשפט

פורסם

אני מתכוון לקחת את העניין לבית משפט שלום שמוסמך לדון בנושא של מרמה והפרת חוזה. אני בטוח במעשים שלהם יש קלון ועל כן יש ללמדם לקח. יש לי כבר חוו''ד מומחה וגם הוכחות . אין לי מושג למה אף אחד לא לוקח את זה ברצינות ולא נותן להם בראש. בארהב המנכל היה כבר מוכר את תחתוניו מרוב התביעות כנגד החברה.

של מי החוו"ד מומחה? מהן ההוכחות?

פורסם
  • מחבר

עשיתי השוואה בין ספקית שונות בזמן אמת . הבדיקה נעשתה תחת אותה פלטפורמה , מיותר לציין שהפורטים ומהירות ההורדה היו במצב של סגור/אפס אצל 012 לעומת ספקיות אחרות. לגבי המומחה - החוו"ד נכתב ע"י מהנדס שעוסק בתחום ועובד בחברה גדולה ששותפה טכנולוגית עבור הרשת החדשה של בזק. אני מאמין שזה אמור להספיק.

פורסם

שלום לכולם,

בלה בלה בלה קשקוש של עוד אחד שחושב שהוא יכול לתבוע את כל העולם בלה בלה בלה

אעדכן בהמשך.

ת'רד מיותר לחלוטין, הנושא נטחן מכל כיוון בערך מיליון פעם, עבור כל ספקית אינטרנט בישראל.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים