עבור לתוכן

כרטיס מסך ראדיון 4870 של SAPPHIRE כנראה דופק לי את כל המשחקים!

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה היה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם..

אני יודע שיש לי ביוס דפוק.. בדקתי את זה.. ואני קראתי את המדריכים איך לצרוב ביוס חדש.. אבל נתקלתי בכמה בעיות...

הבעיה שבביוס כשאני משנה את שיעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס עולה..

אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם התקיעות בכל המשחקים ]=

עריכה: במחשבה שניה אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]=

יש לי לוח אם P5QL-E..

בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]=

תודה מראש!

פורסם

אני משאר שזה יותר קשר ללוח אם ולא לכרטיס מסך.

בכל מקרה תנסה להחליף את ה drivers לכרטיס מסך.

בכל מקרה אתה יכול ללכת לפה:

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZxpFvIAYWrjI5NY9

אתה יכול להוריד את ה bios האחרון, את ה utility לעדכון ה bios, ואפילו את ה installation manual אשר מסביר בדיוק איך לעדכן את ה bios.

פורסם

א.אם הביוס שלך הוא הבעיה אז למה ציינת שהכרטיס מסך הבעיה

ב.איך החלטת שדווקא הביוס שלך דפוק ?

ג.אילו בדיקות ערכת שעל פיהן כתבת את ההודעה?

פורסם

דווקא נראה לי שהוא רוצה לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך, ורק לא יודע איך להכנס ל-DOS mode דרך DOK.

האם הכנת את ה-DOK כ-bootable לפי ההנחיות?

גם אם הלוח לא יכול לעשות boot מ-DOK (מה שלא נראה לי), אתה תמיד יכול לצרוב bootable CD/DVD

ב.איך החלטת שדווקא הביוס שלך דפוק ?

אני מניח שבהתבסס על העובדה ש-sapphire שחררו ביוס חדש יותר:

http://www.rage3d.com/Board/showthread.php?p=1335653364

פורסם
  • מחבר

לא לא לא כנראה הסברתי ת'צמי לא נכון! לא הבעיה בביוס של המחשב.. אלא בגרסאת ביוס של כרטיס המסך.. עשיתי השוואה בין הקוד והתאריך של הביוס הדפוק שציינו באחד האשכולות, לבין הפרטים שיש על הכרטיס שלי.. אותם פרטים ואותו תאריך 24/7/2008..

מה שאני סה"כ רוצה זה לעדכן את הביוס של כרטיס המסך.. אבל מסתבך עם כל ה"דוס" שזה לא מעלה ולא יודע בדיוק מה לעשות שם למרות המדריך..

אני רוצה להפטר כבר מהתקיעות שזה גורם למחשב.. ]=[br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 12:42:13

האם הכנת את ה-DOK כ-bootable לפי ההנחיות?

גם אם הלוח לא יכול לעשות boot מ-DOK (מה שלא נראה לי), אתה תמיד יכול לצרוב bootable CD/DVD

מאמין שכן..

התקנתי ת'תוכנה HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL

וממנה פירמטתי את ה DOK שלי ובחרתי שם בתקייה win98boot..

לגבי אפשרות השניה שציינת.. אז אני יכול לצרוב את הקבצים ב CD ולהעלות ת'דיסק ראשון?

פורסם

לגבי אפשרות השניה שציינת.. אז אני יכול לצרוב את הקבצים ב CD ולהעלות ת'דיסק ראשון?

כן. הנחיות כאן:

http://www.nu2.nu/bootcd/#clean

(תתיחס להוראות מתחת לכותרת הזאת: Clean Bootable CD-Rom for BIOS upgrade)

פורסם
  • מחבר

האם מישהו כבר ניסה לצרוב ביוס צריך הדיסק? כי אני חושש שמשהו יידפק

פורסם

אין שום בעייה לצרוב ביוס מדיסק. עשיתי את זה המון פעמים, זה לא פחות בטוח מ-DOK

פורסם
  • מחבר

אין שום בעייה לצרוב ביוס מדיסק. עשיתי את זה המון פעמים, זה לא פחות בטוח מ-DOK

תודה רבה לך.. עשיתי מה שהיה בהוראות.. הכנסתי דיסק וזה צרב לי ת'דיסק..

עכשיו לעשות רסטרט ובביוס לבחור שזה יעלה ת'דיסק ראשון לא? ושם מה אני כותב בתקווה כשהדוס יעלה?

פורסם

כן.

לפי ההוראות של sapphire צריך לרשום FLASH וללחוץ Enter.

זה בהנחה שהעתקת את הקבצים עם הביוס לספרייה המתאימה לפי ההוראות ליצירת הדיסק, שקישרתי קודם.

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי הכל לפי המדריכים.

אבל עכשיו העלתי ת'מחשב שהדיסק יעלה ראשון. וזה עשה מסך שחור וכתוב LOADING FREEDOS

ROOT FAT KERNEL GO!

וזהו ככה זה כבר כמה זקות ואין תגובה

פורסם

מוזר... אתה יכול אולי לנסות שיטה אחרת - לצרוב ב-NERO דיסק boot. אתה צריך להכניס לו קובץ img של DOS, יש מדריכים לזה ברשת.

ד"א, בעניין של ה-DOK בביוס, כנראה הלוח מזהה אותו כ-hard disk, בגלל זה לא תראה אותו בתפריט של ה-boot, אלא בתפריט של הקשיחים.

(שם תוכל למקם אותו ראשון. ואם אני לא טועה בלוחות של אסוס אפשר להכנס לתפריט boot "חד פעמי" כשלוחצים על F8 באתחול)

בכל אופן אני חושב שהנושא הזה יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית.

פורסם
  • מחבר

הלכו לי כבר 3 דיסקים S:

אין לא עוזר.. ו F8 זה לא מזיז לו..

טוב תודה רבה לך בכל מקרה!!! [=

פורסם

כשל בעידכון ביוס לכרטיס מסך מסיר לך את האחריות!

אני מציע לך שאם אינך יודע איך לעשות זאת - אל תעשה!

הביוס חייב להתאים לכרטיס מסך שלך לפי שני פרמטרים:

1.מספר סידורי - PN

2.מספר זיהוי של הכרטיס (מעין תעודת זהות) - SKU

אני מתפלא שממליצים לך על דרכים לעידכון ביוס לכרטיס מסך שאינו נתמך רשמית ע"י החברה המייצרת.

פורסם
  • מחבר

החברה עצמה הוציאה ת'עידכון הזה אז מה הבעיה?!

ובדקתי את הסריאל והתאריך וגרסאת הביוס מול אותם הפרטים של הכרטיס התקול.. ככה שאני חייב לעדכן ]=

אבל לא מצליח לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים