עבור לתוכן

בעיה עם כבל רשת המחבר אותי לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם הבעיה בכבל אבל חיפשתי כותרת מתאימה.

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לרשת דרך מודם וכבל USB. המחשב השני הוא לפטופ המחובר דרך כבל אדום מהמארז של המחשב הראשון אל יציאה במחשב הנייד. כמובן שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני אם הראשון לא מחובר.

אז הבנו את הסיטואציה.

כשמורידים סרטים, משחקים, מוזיקה וכו' במחשב הראשון אין שום בעיה עם זה. הוא תקין לחלוטין. כשאני מוריד במחשב השני, דהיינו בלפטופ, אז לאחר זמן אם אני לא נוגע במחשב נהיה שומר מסך והחיבור מהמחשב הראשון מתנתק. יש לציין שאם עובדים על המחשב השני אין שום בעיה וההורדות תקינות. הבעיה היא אם עוזבים את המחשב לזמן מה.

זה בעיה כי אין לי כח תמיד לעמוד ליד המחשב וסתם לפעמים אני רוצה להוריד שם דברים שבמחשב הראשון לא כדאי ( ;) ;) ;) ;)).

אפשר לתקן את זה?

תודה.

פורסם

כנס למנהל ההתקנים (DEVICE DRIVER) וב-TAB שמטפל בניהול צריכת החשמל של כרטיס הרשת תבטל את האופציה לחסכון. זה אמור לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כנס למנהל ההתקנים (DEVICE DRIVER) וב-TAB שמטפל בניהול צריכת החשמל של כרטיס הרשת תבטל את האופציה לחסכון. זה אמור לפתור את הבעיה.

מצאתי את מנהל ההתקנים אבל אני לא מוצא את האפשרות שמטפלת בניהול צריכת החשמל של כרטיס הרשת. איפה הוא נמצא?

אגב, יש לי ויסטה.

פורסם

תכנס למאפיינים של כרטיס הרשת -- זה נמצא ב-TAB שנקרא POWER MANAGEMENT ועיתים זה אחד הפרמטרים ב-TAB ה-ADVANCED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים