עבור לתוכן

22"-23" זה לא גדול מדי לחדר עבודה קטן?

Featured Replies

פורסם

שלום,

הצצתי אתמול בחנות בתצוגה של LG W2353V ולידו עוד כמה מסכים של 22-23 אינטש וקטנים יותר

נראה על פניו שיש סיכוי שמסכים בגודל הזה יכולים להוות אולי חיסרון על פני מסכים קטנים יותר, במיוחד כשיושבים קרוב . אולי אפילו צריך להזיז את הראש ולאמץ את העיניים יותר.

תוכלו אולי לחוות את דעתכם בנושא מנסיונכם?

פורסם

תלוי כמה קרוב יושבים.

פורסם

לטעמי 22-24 הם גדלים מושלמים למרחק של חצי מטר.

לא נראה לי שמישהו יושב קרוב יותר למסך ומתרגלים ממש מהר.

פורסם

לי יש 2 מסכי 22 בקצה שולחן העבודה וזו אחלה קונפיגורציה רואים גדול וברור.

פורסם
  • מחבר

גם עבור אופיס ואינטרנט רואים ברור?

פורסם

גם עבור אופיס ואינטרנט רואים ברור?

למה לא? גודל פונט (או מרחק צפיה באופיס) תמיד אפשר להגדיל בקלות, ובכלל אפשר להגדיר DPI בוינדוס לפי הטעם שלך.

22" זה לדעתי גודל מושלם, 24 ומעלה כבר נראה לי בעייתי קצת (לא בלתי אפשרי, פשוט גדול מדי וטיפה מיותר למי שלא צריך את זה באמת).

פורסם
  • מחבר

וה-23 של LG W2353V ?

פורסם

אני לא יודע מה להגיד על המסך אבך נראה לי שה- 2333 של סמסונג יותר מולץ.

מה שרציתי להגיד שאני עם ה- T220 של סמסונג וביום הראשון הוא היה נראה לי פשוט ענק. עכשיו , כמה ימים אחרי הוא פשוט מרגיש ממש פיצי. ואני אומר את זה ברצינות אחרי שתתרגל זה יראה לך קטן ותרצה יותר גדול פעם הבאה.

פורסם

בעקרון הכי טוב זה מסכים גדולים עם טקסט גדול ומרחק גדול...

הרבה מאיתנו מפתחים בסוף מיופיה מעבודה על המחשב (קוצר רואי מהארכת כדורי העיניים בגלל שהשריר הסילרי תמיד מכווץ לפוקוס)

לי יש 3 :S (אגב סתם כדי להציל לכמה מכם את הראייה תדברו עם הרופא בקשר למשקפיי קריאה ז"א משקפיים עם מספר נמוך יותר כדי שהעיניים לא יהיו בפוקוס כ"כ חזק תמיד)

אני חושב מסך 20-22 אינטש זה כבר מתקרב לאידיאל. מעבר לזה זה למשחקים וסרטים

פורסם

מהסתכלות נוספת לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם . הם מסכים 16:9 ולא כמו בסטנדרט 16:10

עדיף שתיקח מסך עם רזולוציה 1920X1200 אם אתה לוקח 23-24

פורסם

הם מסכים 16:9 ולא כמו בסטנדרט 16:10

בעוד שנה-שנתיים 16:9 יהיה הסטנדרט.

פורסם

עדיף שתיקח מסך עם רזולוציה 1920X1200 אם אתה לוקח 23-24

זה לא יעשה לי בעיות עם כרטיס המסך שלי ?

ואם אני לא טועה אתה כבר מדבר על 24'', זה לדעתי כבר גדול מדי.

אני חושב מסך 20-22 אינטש זה כבר מתקרב לאידיאל. מעבר לזה זה למשחקים וסרטים

ואני עוד מתלבט בקשר ל- 23'', הבעייה היא שהפרש המחירים היום הוא לא כל כך משמעותי, וכמו ישראלי מצוי קשה לי לשלם כמעט אותו דבר ולקחת 22 במקום 23.

פורסם

זה לא יעשה לי בעיות עם כרטיס המסך שלי ?

ואם אני לא טועה אתה כבר מדבר על 24'', זה לדעתי כבר גדול מדי.

ואני עוד מתלבט בקשר ל- 23'', הבעייה היא שהפרש המחירים היום הוא לא כל כך משמעותי, וכמו ישראלי מצוי קשה לי לשלם כמעט אותו דבר ולקחת 22 במקום 23.

"בעיות" זה בטח לא יעשה... מה שכן רזולוציה יותר גבוהה אומר שיהיה יותר עומס על כרטיס המסך במשחקים אם תשחק ברזולוציה הטבעית של המסך. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה במסך באותו סדר גודל אומר פונטים יותר קטנים (שניתן אמנם להגדיל בהגדרות ה DPI בוינדוס, או לבחור רזולוציה יותר נמוכה מהטבעית של המסך).

ההפרש בגודל בין 22 ל 23 הוא די זניח, סה"כ אינץ אחד באלכסון כשמדובר ביחס של 16:9, כלומר מבחינת מימדי המסך זה לא משהו רציני. יותר עדיף בהתלבטות כזאת לשקול איזה מסך יותר איכותי, ואיזה יותר מתאים לדרישות שלך (משחקים, סרטים, עבודה משרדית).

פורסם

ההפרש בגודל בין 22 ל 23 הוא די זניח, סה"כ אינץ אחד באלכסון כשמדובר ביחס של 16:9, כלומר מבחינת מימדי המסך זה לא משהו רציני. יותר עדיף בהתלבטות כזאת לשקול איזה מסך יותר איכותי, ואיזה יותר מתאים לדרישות שלך (משחקים, סרטים, עבודה משרדית).

אני כמעט ולא משחק,

אני מתעסק עם תוכנות בניית מודלים תלת מימדים (תוכנות כמו solidworks ), אופיס, ואינטרנט.

אני לא רוצה להוציא את העיניים שלי, ואם אני מגדיל זה לא פוגע ברזולוציה (אני אראה גרעיניות ) ????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים