פורסם 2009 באפריל 2716 שנים שלום,הצצתי אתמול בחנות בתצוגה של LG W2353V ולידו עוד כמה מסכים של 22-23 אינטש וקטנים יותרנראה על פניו שיש סיכוי שמסכים בגודל הזה יכולים להוות אולי חיסרון על פני מסכים קטנים יותר, במיוחד כשיושבים קרוב . אולי אפילו צריך להזיז את הראש ולאמץ את העיניים יותר. תוכלו אולי לחוות את דעתכם בנושא מנסיונכם?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לטעמי 22-24 הם גדלים מושלמים למרחק של חצי מטר.לא נראה לי שמישהו יושב קרוב יותר למסך ומתרגלים ממש מהר.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים גם עבור אופיס ואינטרנט רואים ברור?למה לא? גודל פונט (או מרחק צפיה באופיס) תמיד אפשר להגדיל בקלות, ובכלל אפשר להגדיר DPI בוינדוס לפי הטעם שלך.22" זה לדעתי גודל מושלם, 24 ומעלה כבר נראה לי בעייתי קצת (לא בלתי אפשרי, פשוט גדול מדי וטיפה מיותר למי שלא צריך את זה באמת).
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני לא יודע מה להגיד על המסך אבך נראה לי שה- 2333 של סמסונג יותר מולץ.מה שרציתי להגיד שאני עם ה- T220 של סמסונג וביום הראשון הוא היה נראה לי פשוט ענק. עכשיו , כמה ימים אחרי הוא פשוט מרגיש ממש פיצי. ואני אומר את זה ברצינות אחרי שתתרגל זה יראה לך קטן ותרצה יותר גדול פעם הבאה.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני לא יודע מה להגיד על המסך אבך נראה לי שה- 2333 של סמסונג יותר מולץ.לפי הנתונים של שניהם נראה ש- LG לוקח בגדול. סמסונג:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407LGhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7258&perur=2&t=19&c=407או שאני מפספס משהו ????
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים בעקרון הכי טוב זה מסכים גדולים עם טקסט גדול ומרחק גדול... הרבה מאיתנו מפתחים בסוף מיופיה מעבודה על המחשב (קוצר רואי מהארכת כדורי העיניים בגלל שהשריר הסילרי תמיד מכווץ לפוקוס) לי יש 3 (אגב סתם כדי להציל לכמה מכם את הראייה תדברו עם הרופא בקשר למשקפיי קריאה ז"א משקפיים עם מספר נמוך יותר כדי שהעיניים לא יהיו בפוקוס כ"כ חזק תמיד) אני חושב מסך 20-22 אינטש זה כבר מתקרב לאידיאל. מעבר לזה זה למשחקים וסרטים
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מהסתכלות נוספת לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם . הם מסכים 16:9 ולא כמו בסטנדרט 16:10עדיף שתיקח מסך עם רזולוציה 1920X1200 אם אתה לוקח 23-24
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים עדיף שתיקח מסך עם רזולוציה 1920X1200 אם אתה לוקח 23-24זה לא יעשה לי בעיות עם כרטיס המסך שלי ?ואם אני לא טועה אתה כבר מדבר על 24'', זה לדעתי כבר גדול מדי.אני חושב מסך 20-22 אינטש זה כבר מתקרב לאידיאל. מעבר לזה זה למשחקים וסרטיםואני עוד מתלבט בקשר ל- 23'', הבעייה היא שהפרש המחירים היום הוא לא כל כך משמעותי, וכמו ישראלי מצוי קשה לי לשלם כמעט אותו דבר ולקחת 22 במקום 23.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים זה לא יעשה לי בעיות עם כרטיס המסך שלי ?ואם אני לא טועה אתה כבר מדבר על 24'', זה לדעתי כבר גדול מדי.ואני עוד מתלבט בקשר ל- 23'', הבעייה היא שהפרש המחירים היום הוא לא כל כך משמעותי, וכמו ישראלי מצוי קשה לי לשלם כמעט אותו דבר ולקחת 22 במקום 23."בעיות" זה בטח לא יעשה... מה שכן רזולוציה יותר גבוהה אומר שיהיה יותר עומס על כרטיס המסך במשחקים אם תשחק ברזולוציה הטבעית של המסך. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה במסך באותו סדר גודל אומר פונטים יותר קטנים (שניתן אמנם להגדיל בהגדרות ה DPI בוינדוס, או לבחור רזולוציה יותר נמוכה מהטבעית של המסך).ההפרש בגודל בין 22 ל 23 הוא די זניח, סה"כ אינץ אחד באלכסון כשמדובר ביחס של 16:9, כלומר מבחינת מימדי המסך זה לא משהו רציני. יותר עדיף בהתלבטות כזאת לשקול איזה מסך יותר איכותי, ואיזה יותר מתאים לדרישות שלך (משחקים, סרטים, עבודה משרדית).
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים ההפרש בגודל בין 22 ל 23 הוא די זניח, סה"כ אינץ אחד באלכסון כשמדובר ביחס של 16:9, כלומר מבחינת מימדי המסך זה לא משהו רציני. יותר עדיף בהתלבטות כזאת לשקול איזה מסך יותר איכותי, ואיזה יותר מתאים לדרישות שלך (משחקים, סרטים, עבודה משרדית).אני כמעט ולא משחק,אני מתעסק עם תוכנות בניית מודלים תלת מימדים (תוכנות כמו solidworks ), אופיס, ואינטרנט.אני לא רוצה להוציא את העיניים שלי, ואם אני מגדיל זה לא פוגע ברזולוציה (אני אראה גרעיניות ) ????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.