עבור לתוכן

מתלבט ורוצה לקנות מארז שקט - Full Tower - צריך את עזרתכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סתם מקריאה ב BIT TECH

Sadly though GPU thermal performance was very disappointing, something which came as a bit of a surprise considering the apparently beefy cooling layout on show. Even with the dual 240mm fans at high speed the GPU cooling performance of the Sniper was disappointing, and is comfortably bested by a wide selection of less glamorous chassis. Inevitably dropping the fan speed only worsened the issue as well.

אני על SLI :(

ו

חחח מפחיד

Acoustically the Sniper was, rather predictably, a mixed bag as well. While the rear 120mm fan is practically silent (just as well, as youre unable to connect it to the fan controller due to its use of only 2-pin fan connections), the 240mm fans are very audible at high speed. Thankfully dropping the fan speed down to medium makes it much more pleasant, with just a low and very tolerable air rush. Dropping them down further to its lowest settings at half fan speed makes the Sniper all but virtually silent. However, with the poor GPU thermal performance when set to low, we feel the medium setting is probably the best bet here, delivering reasonable cooling and unobtrusive sound. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 00:42:51

פוזל לכיוון ה HAF
  • תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נראה לי שתתאכזב מהHAF.

פורסם

התוצאות של BIT TECH לא הגיוניות (אפילו רואים שם שהסנייפר נותן תוצאות טובות יותר על מהירות בינונית מאשר על מקסימום מלבד במבחן האחרון :screwy:).

הנה השוואות נוספות:

1. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/sniper/5.html

2. http://www.overclockersonline.net/?page=articles&num=2561&pnum=6

3. http://www.insidehw.com/Reviews/Cases/Cooler-Master-Storm-Sniper/Page-3.html

4. http://www.overclockersclub.com/reviews/cm_storm/5.htm

פורסם

לא יודע למה הם כותבים את זה :nixweiss:

לפי המידות שלו הוא FULL.

שקלתי בעצמי את ה - KHAOS, לא כדאי לקנות אותו לדעתי.

למה אם אפשר לשאול ?

מארז כזה ב 850 ש"ח נראית לי פשוט מציאה מטורפת.

פורסם

הביקורות עליו לא משהו, מלבד העיצוב המיוחד והבנייה משכבה עבה של אלומיניום הוא לא מציע שום דבר מיוחד.

פורסם

אלומיניום עבה במיוחד , מארז ענק , 4 מאווררי 120/140 , עיצוב שחור גם מבפנים , מגש לוח אם שפועל פחות או יותר כמו אחד נשלף , הכל מחובר בעזרת ברגי אצבע הנוחים במיוחד , גלגלים וידית להתמודד עם המשקל , מספיק אפשרויות להוספת מאווררים , אפשרות ל 2 ספקי כוח

עוד משהו שלא ציינתי ? פשוט כל כך הרבה פיצ'רים שזה יותר מידי בשביל 850 ש"ח , זה כמו לקבל P80 במחיר הזה

נכון שמבחינת קירור הוא לא ממש בולט ולא הכי מרשים למארז במחיר שלו ככה שזה תלוי באמת מה השימוש למרות שתמיד אפשר להוסיף מאוורר או שתיים על חתיכת הפלסטיק הזאת שמופנית ישר לכרטיסי המסך.

מבחינת נוחות זה אחד המארזים הטובים ביותר שאפשר למצוא , והוא לא רע מבחינת קירור

אלומיניום בעובי כזה בהחלט תורם לקירור את זה חשוב לא לשכוח.

פורסם

לפי מה שקראתי המגש לא נוח במיוחד.

שני ספקי כוח, מי צריך את זה ?

המארז צפוף יחסית מבפנים (למארז בגודל כזה).

אין אופציות נוחות לסידור כבלים והוא לא TOOL LESS.

פורסם

מגש לא נוח עדיף על מגש שלא נשלף בכלל

מי ששם ספק יעודי לכרטיס המסך

החסרון העיקרי במארז צפוף זה הרכבת לוח האם בתוכו , פה אין את הבעיה הזאת

במארז בגודל כזה לא תהיה לפי דעתי בעיה עם סידור כבלים , ומי שקונה מארז בכזה מחיר יודע איך להרכיב קשיח או צורב , עדיף על להרכיב חתיכת פלסטיק זולה שרק תהרוס את כל המראה והרגשת האיכות של המארז.

ביחס ליתרונות שלו החסרונות האלה לא מי יודע מה משמעותיים.

פורסם

אני הבנתי שעם המגש הנשלף הזה אי אפשר לשים קירורים גבוהים כי הפ נתקעים במארז כשאתה מוציא/מכניס אותו.

ואי אפשר להרכיב אותם אחרכך כי אין חור.

פורסם

עם קירור גדול למעבד זה באמת יהיה לא ממש נוח להרכיב , פשוט להרכיב בצורה הסטנדרטית

לפי איך שזה נראה הייתי מצמצם את זה ל 2 אופציות :

כאוס לנוחות

1200 לקירור מטורף.

פורסם

אני העדפתי את ה - STORM SNIPER על שניהם.

פורסם

אני אבדוק כמה ביקורות עליו עכשיו

אגב אחרי מבט שני , אחרי שמביאים את המגש של הכאוס למצב שהוא מתקפל אחורה אפשר להוציא אותו.

פורסם

אם אתה מרכיב אותו סטנדרטית אז מה הקטע שהמגש נשלף?

בקיצור תכנון מפגר רצח.

דניס הזמנת אותו כבר?

פורסם

עוד לא, אני מנסה למצוא אותו בחנות שקרובה אליי.

מעניין אם אייבורי יוכלו להשיג לי אותו... (למרות שאין להם אותו באתר).

פורסם

מגש נשלף במארזים בגדלים האלה בכלל מיותר , אז הם כללו גם את האופציה שהוא יהיה נשלף במידה ואין לך קירור ענק למעבד

ראיתי עכשיו את ה CM Sniper והוא באמת נראה טוב מאוד , לא מבין עדיין למה הוא נקרא MID כשהוא במידות של ה HAF932 חוץ מ 9 מ"מ בגובה

זאת שאלה של העדפה אישית בינו לבין הכאוס , אלו שאוהבים את ה P80 יאהבו מאוד את הקטע של האלומיניום בכאוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים