פורסם 2009 באפריל 2616 שנים היי חברים , אני מתלבט בין ה NZXT Whisper - שהבנתי שהוא ממש שקט , אבל יש לו כמה בעיות AIRFLOWלבין SPEDO - שהבנתי שיש לו AIRFLOW מצויין אבל הוא רועש כמו מטוס (ולכן הוא במקום האחרון)לבין COOLER MASTER HAF 932 - שהבנתי שהוא פחות או יותר שילוב של שניהם..הצעות?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים יש פשרה טובה מאד ביניהם (בעצתם לא ממש פשרה כי הוא לוקח את שלושתם).CM STORM SNIPER, עולה 790 ש"ח ב - SKYPC.אני קונה אותו בעצמי בקרוב.בתור אופציה זולה זה יהיה טוב - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1416
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים לא יודע למה הם כותבים את זה לפי המידות שלו הוא FULL. שקלתי בעצמי את ה - KHAOS, לא כדאי לקנות אותו לדעתי.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים גם לפי התמונות שראיתי הוא נראה לי כמו MIDI.האמת זה לא עקרוני.פותח התרד למה אתה צריך דווקא FULL TOWER?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר היי ! מכיוון שאני רגיל ל FULL TOWER אני כרגע עם 5 הרדיסקים ו SLI , ואני אוהב שיש מקום ב CASE. הדגש הוא קודם כל על שקט , ואחריי זה על AIR FLOW אני עד היום כבר כמה שנים עם ARMOR , אבל אני דיי סובל מכמה סיבות 1) יש בו המון חלקים זזים , אז לפעמים הוא מתחיל לחרוק (2 הדלתות ההזויות וכד') 2) כל מנגנון ההרדיסקים שלו זז , ולא מתוכנן משהו 3) הוא יחסית רועש 4) יש לו בעיות תכנון בנוגע למגע עם ה MOTHERBOARD , ולמרות ששמתי את ה MYLARS (חתיכות פלסטיק שכאלה במקומות מסויימים) מדיי פעם המחשב נכבה (זה נראה כאילו המדר בורד נוגע במארז - אבל הוא לא) אוברול - דיי נמאס לי מהמארז [br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 01:47:46 עקרונית , מה שהתלהבתי מהמארזים החדשים זה שיש להם תאים בודדים לכל דבר וה NZXT היה נראה לי האולטימטיבי לולא בעיות החימום שלו , שימו לב - אני לא הולך לעשות OVERCLOCKING או משהו בסגנון , עברו לי הימים האלה ה SETUP שלי היום הוא TUNIQTOWER 120 On e6600 Stock Clocked Dual 8800GT (SLI( ASUS Striker Extreme Mobo 4High End Ram 5 HD
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים שלא תתבלבלו- הסטורם סנייפר ענק. בערך בגודל של HAF. אני לא יודע למה תקעו לו הגדרה של מידי טאוואר.בכל מקרה, הוא ההמלצה שלי ללא ספק-למרות שבמחיר של 850 ש"ח, בהחלט אפשר לשקול את ה Khaos של NZXT.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים יש לו שליטה על המאווררים, ככה שאם רוצים הוא שקט מאד (יש כמובן גם את עניין הגומיות לקשיחים ושאר הדברים הקטנים שמעניינים פנאטים של שקט שאני לא מבין בהם...ולכן לא ביררתי לגבי הימצאם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.