פורסם 2009 באפריל 2516 שנים "בצק אלים" הוא בלוג מתכונים קצת שונה, או כמו שמאיה (המפעילה שלו) כותבת: מוקדש באהבה למתוסכלי-מטבח שמאסו בחיים או סתם בעלי ידיים שמאליות, וכל בשלן חובבן באשר הוא. אתר מתכונים ממש נחמד עם הסברים טובים ובעיקר תמונות - תמונות של כל התהליך, המפורט בצורה נוחה וידידותית. ההסברים כתובים בשפה "בלוגית", כמו שמישהו בא ופשוט מסביר לך. ללא שפה טכנית נטו שיכולה דיי לדכא.. אני זרקתי ל-bookmarks בכל אופן http://www.bazekalim.com/
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מגניב, נשמר!תרומה קלה שלי לת'רד:http://www.food.vtop.co.il/מתכונים מלווים בתמונות. ניתן לראות את תהליך ההכנה בתמונות וכן את התוצר הסופי.http://www.hashulchan.co.il/על השולחן - פשוט אתר עם המון מידע ומומלץ לקרוא למי שמתעניין.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים בצק אלים אתר מצויין, אצלי במועדפים כבר זמן מה.(התמונות כ"כ טובות וכ"כ מוסיפות ליופי של הבלוג הזה)הגעתי אליו דרך הקישורים ב http://humus101.com/, בלוג החומוס הראשון בעולם, מלא בהגיגי חומוס לאוהבי חומוס.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אני עדיין בהלם - הבחורה הוסיפה קולה לשווארמה [ חייב לנסות את זה מתישהו : ].
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אתה שנתקלתי בו לא מזמן:http://www.giacommo.net/index.htmיש בו הרבה הרבה מתכונים (בעיקר איטלקיים, אבל לא רק).
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים MY_NAME אין בושה בלהוסיף קולה לשוואמרה,אולי זה נות ןאיזשהו טעם,אני לא ניסיתי אף פעם...אני כן יכול להגיד לך שאכלתי אתמול עוף בקולה,וזה טעים ביותר
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים הוא הופיע לא מזמן בכתבה ב-YNET על 10 אתרי בישול מוצלחים.אני מאוד אוהב גם את בישולוג. כיף לקרוא ורואים שהוא עשוי באהבה. (יש שם בעיקר אוכל בריא.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.