עבור לתוכן

האם אקספון הולכים בדרך של בזק?

Featured Replies

פורסם

זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?

פורסם

לפי דעתי האישית

כל הבועה של אקספון מתחילה להתפוצץ ואני אסביר את דברי!

כאשר כולם פה רשמו את הבעיות שיש להם בטורנטים ובבמהירות בב"ל הייתה תנועה רבה של לקוחות לשרותי האינטרנט של אקספון.

אקספון כידוע קונה את רוחב הפס שלה מבב"ל.

עם כל הרצון הטוב של אקספון גם הם הבינו שאיפה שהו היא לא תעמוד בביקוש הרב של לקוחותיה שעברו מ בב"ל אליה בגלל רוחב הפס הזמני אשר הלך והתמלא ככל

שהבינו יותר את החסימות של 012\בב"ל ושאר האחרות.

אני מאמין שזה רק ענין של זמן עד שאקספון תבין שהיא חייבת לעשות אחד משני הדברים האלו

1: לקנות עוד רוחב פס בשביל אותם מורידים כבדים ( דבר שלא נראה לי שיקרה אלא אם כן תהיה תועלת כספית רבה מכך)

2: חסימה או תיעדוף של לקוחות או אתרים מחול על מנת לשמור על יציבות של מהירות לכל לקוחותיה ( דבר שנראה יותר סביר שהם יעשו)

פורסם

דווקא לי אין בעיות באקספון , כל הטורנטים עובדים , ומהירות של 500 KB בטורנט ו 600 בHTTP/FTP

פורסם

לא יאומן, חשבתי שזה רק אצלי.

לפני כשבוע גם אצלי התחילה התופעה הידועה לשמצה מבב"ל.

אני אפילו לא מתכוון לברר איתם את העניין, אני פשוט מתנתק מהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממהר להתנתק, בעיקר כי אני לא מכיר ספקית יותר טובה. על נטיווז'ן אני שומע בעיקר נאצות, 012 הגבילו לי את המהירות הרבה יותר ממה שאקספון מגבילים עכשיו, גם בזב"ל מגיבילים ואורנג' ממש יקרים, מה שמשאיר רק את ברק ששמעתי שיש להם פינגים מטורפים. אז מי נשאר?

פורסם

ברק ו NETVISION זה אותה חברה היום (013NETVISION).

פורסם

אני לא ממהר להתנתק, בעיקר כי אני לא מכיר ספקית יותר טובה. על נטיווז'ן אני שומע בעיקר נאצות, 012 הגבילו לי את המהירות הרבה יותר ממה שאקספון מגבילים עכשיו, גם בזב"ל מגיבילים ואורנג' ממש יקרים, מה שמשאיר רק את ברק ששמעתי שיש להם פינגים מטורפים. אז מי נשאר?

אני כבר בהתחייבות אצל בב"ל, אז אני פשוט אמשיך בינתיים איתה, כי חבל לשלם על שתי ספקיות ששתיהן דפוקות.

עריכה:

התחברתי למשתמש שלי בבב"ל, אותו דבר.

נראה שמה שב"ל עושים, אותו דבר קורה אצל אקספון.

אכזבה ועצבים ביחד.

פורסם

ברק ו NETVISION זה אותה חברה היום (013NETVISION).

שאין כמו להיות בגטו שלהם - טורנט שיש לו טרפיק שייפינג אך ורק למשתמשים של נטביזיון, למרות שמדובר בטרקרים בינ"ל ועם כ"כ הרבה יוזרים, אבל משום מה 99 אחוז מהמקרים הם מהגטו של האינטרנט הישראלי.

ולהדגרת גיטו, שלא יגידו שאני עוסק בענייני שואה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%98%D7%95

פורסם
  • מחבר

ואוו, מתוך 87 טורנטים פעילים 65 לא מצליחים להתחבר לטראקר. אני עדיין מוריד במהירות סבירה (250+) אבל זה ממש מוגזם שכל כך הרבה טורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, במיוחד שהוא טראקר פרטי (טורנטליץ'), מה גם שיכלתי לקבל מהיריות גבוהות יותר אם זה היה מחובר לטראקר. אוף, אין ספקית אינטרנט הוגנות בימנו?

פורסם

בחיית רבאק, תצנזרו את התמונות שאתם מעלים :kopfpatsch:

פורסם

לשרת ב CSS שאני משחק בו לפעמים אני מקבל פינג כמעט של 150 -130 דרך נטוויז'ן שהפינג הממוצע שם הוא 190...וחבר שלי עם אותו קו אינטרנט 1.5 מגה מקבל 100 פינג, גם אליהם צריך להתקשר ולצעוק?

פורסם

מתאים לי

משלמים קצת יותר אבל יש תמורה

פורסם
  • מחבר

מתאים לי

משלמים קצת יותר אבל יש תמורה

קצת יותר? יותר מכפול מהחבילה המקבילה באקספון. זה לא ריאלי מבחינתי.

פורסם

נטויזן הציעו לי 5 מ"ב ב-45 ש"ח ולא לקחתי

אחרי ששיחקו לי כמה חודשים במהירות של הביטורנט והגבילו אותו ל-25% ממהירות החבילה

אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל 100% מהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים