עבור לתוכן

קניית ספק עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק כח של 400 כרגע ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשדרג את הכרטיס מסך...

לא צריך להיות משהו רציני במיוחד כל עוד הוא יהיה אמין, שקט ובעל הספק של לפחות 500 (עדיף 550).

עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז.

תודה

פורסם

לאיזה מפרט ?

פורסם
  • מחבר

המפרט הנוכחי הינו:

צורב: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA

כרטיס מסך:

Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2

זיכרון: 4GB CL 5

מארז: Compucase HEC 6A19

לוח אם: Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3

מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX AM252DCB

שני כוננים קשיחים: אחד 500GB ואחד 250GB.

תודה

פורסם

אני לא מסכים שזו אופציה טובה. זולה כן. אתה משלם על מה שאתה מקבל.

איזה כרטיס אתה מתכנן להוסיף?

פורסם

אתה יכול לחרוג מעט ולקחת את ה VX 550W Active PFC 12cm Fan 1 של חברת Corsair מ KSP

495 שקל

או לקחת ‏Tomahawk 500W Active PFC 12cm ב 410 שקל של חברת Enermax

יש להם את סדרת "PRO 82" ‏PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎

שאני מחזיק אותו כבר חצי שנה כמעט[קניתי אותו שהוא יצא] ספק מעולה . אבל אז זה יהיה המחיר 540 שקל

אתה לא צריך להסתכל על ספקים בעלי הספק כל כך גבוה אם אינך מסתכל לעבר כרטיסים כמו GTX260 ומעלה עם O.C למעבד.

הכרטיס שלי GTX285 צורך בפעולה אם איני טועה 210 וואט אז כמה נראה לך אתה תצתרך . [ואני בעל PRO82 525W עם O.C למעבד וכוננים אופטים וכו']

פורסם

אני לא מסכים שזו אופציה טובה. זולה כן. אתה משלם על מה שאתה מקבל.

איזה כרטיס אתה מתכנן להוסיף?

מה אתה יודע על הספק הזה ?

פורסם

דניס, גם אני חושב על שדרוג הספק שלי. כרגע אני עם HEC 400W.

הספק שאתה ממליץ עליו יתאים גם למפרט הבא?:

MB - Abit I9

CPU - E6400 OC 3000 MHZ + Freezer 7 pro

GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero

HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2)

RAM - 2Giga Gskill 800 MHZ 4-4-4-12 CR2

Case - Compucase + HEC400

Cooling - AC cooling 12cm

Screen - Samsung T220p wide

תודה

פורסם

pichu7

פתח אשכול משלך

פורסם

מה אתה יודע על הספק הזה ?

שבמחיר הזה אי אפשר להשיג ספק 600 איכותי. אין סיכוי.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס המיועד הוא לכל היותר ה- ATI 4870 שדורש הספק של 450. אז 500 נשמע לי סבבה כדי להשאיר טווח ליתר ביטחון.

פורסם

אז נשווה אותו לספק 500W.

חוץ מזה בדקת כמה הוא עולה בחו'ל ביחס לספקים אחרים ? אולי הוא זול במיוחד רק בארץ.

מתי תבין שאיכות של ספק לא נמדדת רק לפי כמה כתוב שהוא מסוגל לספק. זה בערך כמו ללכת לקנות מכונית לפי נפח המנוע המוצהר. את מי זה מעניין ש LADA 2000 עולה מעט? וגם להשוות אותה למרצדס 1600 זה לא לעניין.

כן, בדקתי, ה VX 550 עולה פי שתיים מה EZ500 ב EGG.

פורסם

אין לך שום סקירה שמוכיחה שהוא לא טוב.

לעומת זאת: הוא מיוצר ע"י חברה איכותית כמו TOPOWER, הנתונים שלו באתר היצרן לא רעים בכלל (40A ב - 12V ונצילות שנעה בין 79% ל - 82%, בתקן ATX 2.3)

ויש ביקורות טובות על גרסת ה - 400W

מבחינת מחיר הוא (ה - 500W) עולה עולה ב - NEWEGG כמו ה - SEASONIC 500W ET (בלי ההנחות למיניהן שהן לא רלוונטיות לנו).

אין מה להשוות כל דבר לספקים ה - OVERPRICED של אנרמקס/קורסאייר (שלוקחות כסף לא רק על הספק אלא גם על המותג שלהן).

אין לי מושג במכוניות לכן הדוגמא לא אומרת לי כלום.

פורסם

אין לך שום סקירה שמוכיחה שה 600 טוב וגם לגבי ה 400 אף אחת לא מאתר רציני. מן המקובל להמליץ על חומרה שבטוחים שהיא טובה ולא על חומרה שלא הוכחה כרעה. TOPOWER דרך אגב לא ממש ב TOP.

נתוני היצרן? תרשה לי להטיל ספק. לא מעט נתונים של לא מעט יצרנים הוכחו כשגויים ע"י אתרי בדיקה רציניים.

זה בדיוק מה שאתה מסרב להפנים. הספקים של אנרמקס וקורסאייר אינם OVERPRICED. אתה משלם על איכות הרכיבים, ההגנות וכדו'... זה לא שאתה מקבל ב TOPOWER את אותה האיכות - תשכח מזה.

לגבי המכוניות? תרשה לי להטיל ספק בהתממות שלך. אתה לא יודע שLADA זה זבל ומרצדס זה ב TOP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים