עבור לתוכן

ZOTAC 9500GT KSP

Featured Replies

פורסם

זה כרטיס טוב למשחקים ?

כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV‎

עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים .

איך זה ? שווה את הכסף ?

יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ?

הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח

מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .

פורסם

אתה צוחק ?

כרטיס חלש מאד.

לא תוכל לשחק משחקים מהתקופה האחרונה איתו.

פורסם

זה יפה שאתה מסתמך על חנות שהרי אין לה אינטרס למכור מוצר בשם של "מחשב גיימר" , הרי שהם ישקרו או יטעו ?

זה יותר גרוע מלהאמין לעורך דין.

למען האמת - יותר חכם יהיה לדעת מה ייעודים והתקציב שלך ולהשתמש בו בצורה הטובה ביותר ללא התייחסות למה שהחנויות אומרות.

פורסם

תן תקציב וסוגי משחקים שאתה הולך לשחק ולכמה זמן אתה מתכוון, איזו רזולוציה ואיזה מסך יש לך?

פורסם

יש לי בדיוק אותו אחד, וזה כרטיס בסדר. מריץ BIOSHOCK על HIGH למשל, אבל זה משחק מ- 2007. משחקים עדכניים, כמו ASSASIN'S CREED הוא מעלה על FPS נמוך כשיש הרבה פריטים על המסך (15-10), והאמת גם כשהתצוגה דלילה יש לי אולי 30. CRYSIS פועל חלק על LOW אבל עם ארטיפקטים לפעמים וגרפיקה ממש ממש חרא...

אני מניח שכל הביצועים היו עולים ב- 10 FPS לפחות (אני מאמין שיותר) אם היה לי מעבד חזק יותר (מפרט בצד).

ד"א עלה לי 330 מזומן תשלום אחד Oo

עם מערכת כמו שלך הייתי ממליץ לקחת לפחות 9600, אם אתה לא גיימר מטורף וחשוב לך כל פרט בגרפיקה. חבר שלי מריץ איתו A'S CREED על HIGH ב- 1024x768 חלק... זה לא אומר שזה כרטיס כזה חזק, אבל הוא אחלה ממש, גם למשחקים עדכניים.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את המשחק GTI מרוץ מכוניות על מאיץ גרפי GF 5600FX AGPX8 עם P4 3GHZ וזה עובד מצויין רק שבתפריטים של המשחק לפעמים זה בקושי זז

ובמשחק עצמו לפעמים יש פריזים קטנים אבל לא משמעותי המשחק עובד יפה .

אני רואה שכתוב על עטיפות של משחקים " מינימום DUAL CORE או QUAD " ואתה שם מאיץ גרפי סביר והכול עולה .

זה חארטה התנאי מינימום אם הכרטיס גרפי טוב או סביר כל מעבד יכול למשוך משחק אפילו פנטיום 4 ישן

פורסם

תן תקציב וסוגי משחקים שאתה הולך לשחק ולכמה זמן אתה מתכוון, איזו רזולוציה ואיזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

רזולוציה 1024X768

שמשחק ירוץ חלק ובלי פריזים .

מסך NU TECH 19 L921G אימפריה!

ויש לי ספק 800W לא אמורה להיות בעיה .

פורסם

איזה ספק 800W ? (בשביל מה לך ספק כזה ?)

ה - MSI HD4670 יהיה אופציה טובה.

פורסם
  • מחבר

יש לי AMD תבין לבד

זה מעבד שאוהב אנרגיה (:

חברה שלי אמרה לי שככל שהספק כוח חזק יותר ככה אני משלם יותר לחברת החשמל השאלה אם זה משמעותית ?

פורסם

יש לי AMD תבין לבד

זה מעבד שאוהב אנרגיה (:

חברה שלי אמרה לי שככל שהספק כוח חזק יותר ככה אני משלם יותר לחברת החשמל השאלה אם זה משמעותית ?

אתה מקשיב לחברה בענייני מחשבים ויש לך לוגו של אייבורי בניק

כדאי שתבין שאתה לא יודע הרבה על מחשבים :x

פורסם
  • מחבר

חברה שלי מהנדסת תוכנה ושהיא למדה טכנאות PC אתה היית בלול עם מוצץ .

לעולם אל תזלזל בנשים!

פורסם

ובכל זאת, אתה זורק פה דברים שמראים שאתה לא מתמצא.

9500GT הוא כרטיס חלש למדי, כשחנויות מפרסמות "מחשב משחקים מטורף" (שגם בדרך כלל עולה 3000 שקל כולל מסך) זה בולשיט, אם כרטיס 9500 שעולה פחות מ500 ש"ח, אז למה לדעתך יש כרטיסים ב2800 ש"ח? אותם החנות הייתה מגדירה איך?

9600GT יקר ב200 ש"ח בערך, אבל חזק בהרבה, 4670 עולה בין ה9500GT ל9600GT והוא גם לא רע, קרוב יותר ל9600GT מאשר ל9500GT בביצועים.

פורסם

הוא קיבל כבר המלצה על ה - HD4670.

תפסיקו למשוך את הנושא למקומות אחרים ולהספים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים