עבור לתוכן

צריך פונקציה שתיתן לי את רשימת התיקיות מ FTP - שפת PHP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה במשהו שאני לא מצליח למצוא כיצד לעשות אותו.

אני צריך לשלוף רשימה של תיקיות וקבצים שנמצאים בשרת FTP מסוים שיש לי את הפרטים של השרת.

כיצד אני יכול לעשות את זה ב PHP ?

את רשימת הקבצים לא הסתבכתי כי יש פונקציה כזאת, ftp_nlist .

אני לא מצליח להשיג פונקציה שתיתן לי גם את רשימת התיקיות שיש ב FTP.

כיצד אני יכול לעשות זאת?

שימו לב זה אמור להיות רשימת תיקיות בשרת FTP ואני אמור לשלוף את זה באמצעות התחברות לשרת ה FTP באמצעות פרטי ההתחברות.

אודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,

אבל לצערי זה לא מה שביקשתי.

רציתי אפשרות לנתח תיקיות וקבצים מסויימים שנמצאים על שרת מרוחק ממני דרך חשבון ה FTP של השרת.

זה לא אמור להראות את התקיות והקבצים בשרת שלי, זה פשוט כבר רשמתי את זה ניתן לעשות ואני יודע איך.

אני צריך להריץ את הסקריפט מהשרת שלי, ושהוא יביא לי את הפרטים של התיקיות והקבצים שנמצאים בשרת אחר דרך פרטי ה FTP של אותו שרת שאני רוצה את הפרטים שלו.

פורסם
  • מחבר

נחמד, אבל לצערי זה מצריך רישיון שעולה $250 לא משהו שאני מתכוון לשלם במיוחד שמה שהם מספקים רחוק מלהיות מה שאני צריך בתוצר הסופי.

אשמח אם יש עוד פיתרונות ושיהיו חינמיים.

פורסם

אתה יכול להשתמש בפקודה ftp_rawlist אבל הפקודה מחזירה גם קבצים וגם ספריות (ועוד הרבה מידע לא מועיל) ואתה תצטרך לעבד את התוצאות כדי להוציא מזה משהו שימושי, הנה קוד שאולי יעזור לך בזה.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי את הפקודה הזאת.

יש לי רק בעיה אחת מוזרה.

אצלחתי לפרסר את הקוד שהיא פולטת למשהו שאני יכול להשתמש בו.

אבל הבעיה שברגע שאני פונה לשרת שהוא Windows זה לא עובד עליו, זה לא מחזיר לי כלום מהשרת.

שאני פונה לשרת Unix עובד מצויין.

יש איזה משהו שאני צריך לדעת שאני פונה לשרת Windows שצריך לעשות בחיבור ה FTP בשביל שהפקודה הזאת תעבוד כמו שצריך שם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים